Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie dziewczyny
Nazywam się Ewelina, ostatnio dopiero odkryłam Wasze forum i od tamtej pory wciąż na nie zaglądam, dlatego jeśli mnie przyjmiecie chciałabym do Was dołączyć
Termin mam na 15 lipca
Jest to moja pierwsza ciąża także wszystko co przeżywam jest dla mnie całkiem nowe i bardzo fajnie jest poczytać posty kogoś kto przeżywa to samo co jaalexxx, kot_bury, aisa, Ejrene, oldżi, _analiza, renieczka, Agaax, nowatorka, kijanka_88 lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Ja znowu po coli mam zgage więc mnie nawet to nie ratuje:/
Asit dobrze wiedzieć, że jest taki pas, bo z moją dyskopatia też się pewnie będę musiała później zaopatrzyć..Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Karolla. wrote:No właśnie lekarz przepisał mi krople imbirowe, które niestety też nie pomagały. Życie ratuje mi cola, ale nie chce jej pić za dużo.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
majeczka87 wrote:A na co ten gorset? Brzucha nie uciska?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:10
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nowatorka wrote:Analiza to smaruj przynajmniej jakas oliwka zwykla dopoki nie przyjda. Ja mam troche rozstepow bialych na piersiach ale to z okresu dojrzewania i kompletnie mi nie przeszkadzaja.
Milcia to tak jak babcia mojego jak uslyszala ze dziewczynka to tez mowi ze trudno i ze trzeba sie i tak cieszyc z tego co jest. Ale ja tam jej wybaczam bo to 90 letnia kobita
Ja usłyszałam to samo! Babcia też koło 90 więc wybaczamy z Małąnowatorka, aisa lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
nick nieaktualnyQuote:Gagaga, okropnie dużo pracujesz. W ciąży zdaje się to wbrew przepisom...
.
Kochana,dzięki za troskę - ja pracuje na własnej działalności, wiec tu przepisy niestety schodzą na drugi plan...ale mam spoko prace i szefowa,z którą jestem umówiony na dość elastyczny system - jak będzie mi ciężko to będę mniej...na razie jednak się spina bo chce,żeby potem praca na mnie czekała. I dobrze mi to na psychikę robi,bo się nie nakręcam.
Ale teraz nadrabiam Was z całego dnia - strasznie Wam tych mdlosci wspolczuje
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asit wrote:no przy pierwszej nie wiedzialam o tym cudzie i oczywiscie sie meczyylam i nikt mi noic nie powiedzial ze taki wynalazek jest( mam na mysli lekarza) no ale przy drugiej naszczescie ortopeda mi kazal kupic i wasnie wspomnial ze jest kilka rodzaji zeby w aptece powiedziec na co konkretnie i na miejscu przymiezyc bo musi byc dobrze dobrany nie wiem jak w Pl z tymi pasami ale u mnie dopasowali mi idealnie oczywiscie koncowke ciazy i tak juz nie dalam rady rozwiazali mi ciaze 10 dni przed terminem .... no zobaczymy jak teraz bedzie .....
a powiedz mi czy masz coś z kręgosłupem też czy tylko przy ciążach Ci doskwiera ból? ja się strasznie boję co będzie jak mi urośnie brzuch bo mam co najmniej raz w roku atak rwy kulszowej,zwłaszcza w lecie. Na razie w ciąży tylko kilka razy mnie bolało, ale truchleję co będzie później i czy naturalnie dam radę rodzić;/ -
MirelS wrote:a powiedz mi czy masz coś z kręgosłupem też czy tylko przy ciążach Ci doskwiera ból? ja się strasznie boję co będzie jak mi urośnie brzuch bo mam co najmniej raz w roku atak rwy kulszowej,zwłaszcza w lecie. Na razie w ciąży tylko kilka razy mnie bolało, ale truchleję co będzie później i czy naturalnie dam radę rodzić;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:25
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzien dobry, jest ktos ko juz nie spi
ja wlasnie wyszykowalam najstarszego do szkoly i zaraz biore sie za sniadanko :)musialabym sie wziasc za drobne pozadki bo po poludniu musze na troche do pracy , ale puki co checi brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 07:40
Kasiulina, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Cześć! Ja jeszcze w łóżeczku ale tez mi się juz marzy sniadanie
Leżę i rozmyślam co zrobic na obiad... Czy tez tak macie, że lubicie gotować ale jak trzeba wymyślić co to dostajecie gorączki!? Chyba ostatecznie zrobię klopsy w sosie koperkowym, ale czy mi się koncepcja po drodze do sklepu nie zmieni to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 08:20
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam Was ! ja nie śpię, popijam sobie miętkę i pomału zaczynam się szykować do lekarza - w końcu zobaczę moją Fasolkę ! to już 3 tygodnie i jeden dzień, jak się nie widziałyśmy:D:D Mam wrażenie, że czas strasznie się dłuży im bliżej jest wizyty, też tak macie ?
Fajnie,że jest Nas więcej i więcej - zawsze raźniej
Dowiedziałam się wczoraj,że moja bardzo dobra koleżanka jest w ciąży - tak się ucieszyłam jakby to dziecko moje byłopiszczałam i piszczałam z radości i nie mogłam przestać, hahaha:)
U mnie nadal baaardzo zimowooo, na jutro też nadają śnieg - także idealnie na kulig
Wczoraj zamówiłam bilety do teatru na 28 lutego, będę odliczać z niecierpliwośćią
Odwiedziłam wczoraj z mężem jego babcię i byłam u mojego brata na małej imprezce urodzinowej, bo on taki prezent zrobił babciom na dzień babci 27 lat temuto tak w skrócie u mnie - pozdrawiam !
aisa lubi tę wiadomość
-
ja dzis obidu nie robie za to maam nadzieje ze jak wroce to bedzie gotowy
....
Kasiulina mi tez sie zawsze dluza ostatnie dni jak na cos czekam, zwlaszcza jak ma to byc wizyta u lekarza , ja najlblizsza mam 5 lutego wiec jeszcze troszke poczekam
Oldzi ja mialam wczoraj klopsiki ale wsocie pomidorowo koperkowymKasiulina, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]