Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:) Ja właśnie dzisiaj poczułam pierwsze delikatne ruchy swojego maleństwa. U mnie też wiosna:)Chętnie gdzieś wyszłabym, ale niestety muszę siedzieć w domu bo mój synek jest chory.
Dlatego dzisiaj wzięłam się za małe sprzątanko. Wstawiam zdjęcie swojego brzuszka po śniadaniu:) bo wieczorem jest dużo większy ale to od jedzenia:) Powiem Wam że jeszcze da się go ukryć pod luźną bluzką, bo do tej pory kto mnie widział nie zauważył, że jestem w ciąży:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:43
nowatorka, _analiza, aisa, Zuzulka88, Gagaga, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dzień dobry, to już 18 tydzień!
Dziękuję, wzięłam kąpiel, czopka i udało mi się zasnąć i trochę się uspokoiłam
Dziś gorączki nie ma ale jade do lekarza na 16, bo tak nie może być bez przyczyny...
Mam nadzieję, że to nic takiego..
Jak się czujecie?jakie plany na dzis?
-
Ona super brzuszek
Mi tez na wieczor bardzo wychodzi po jedzeniu. Ale juz normalnie tez widac ale tak jak u ciebie, pod luzna bluzka jak ktos nie wie to sie nue zorientuje
Bol glowy tez mi czesto dokucza
a moj dzisiaj do mnie mowi: wiesz myslalem ze ty spuchniesz a tu poza brzuchem to chyba schudlashihi poprawil mi humor. Schudnac to nie schudlam ale staram sie nie obzerac
aisa, ona2012 lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Jezu.... to mnie nie pocieszasz kochana..
A inhalacje coś Ci pomagają?
A co do bólu głowy to w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to jest, a teraz jest na odwrót:PWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:36
-
nowatorka wrote:Ona super brzuszek
Mi tez na wieczor bardzo wychodzi po jedzeniu. Ale juz normalnie tez widac ale tak jak u ciebie, pod luzna bluzka jak ktos nie wie to sie nue zorientuje
Bol glowy tez mi czesto dokucza
a moj dzisiaj do mnie mowi: wiesz myslalem ze ty spuchniesz a tu poza brzuchem to chyba schudlashihi poprawil mi humor. Schudnac to nie schudlam ale staram sie nie obzerac
Nowatorka mój mąż przeciwnie, jak tylko wróci z pracy,patrzy się na mnie i mówi, że widać jak przybieram na wadze. Może trochę chce mi dokuczyć, bo czasami widzę jak się śmieje, ale co tu mówić, do tej pory mam już 5,5 kg na plusie:P -
nick nieaktualnyona2012 wrote:Powiem ci, że te inhalacje to dobra sprawa. Ciągle chodziłam z zatkanym nosem, a po tych inhalacjach trochę przeszło. Przynajmniej w nocy lepiej oddycham. Kupiliśmy inhalator dla naszego synka,ale on niestety jak tylko go zobaczy to ucieka:), więc korzystamy z niego razem z mężem. Kupiliśmy taki gdzie są maseczki dla dzieci i dorosłych.
A co do bólu głowy to w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to jest, a teraz jest na odwrót:P
Ja też robię inhalacje - o dziwo pomaga, a na katar sól morska
-
Ja dzisiaj byłam na spacerze w parku, piękne słoneczko mi świeciło w twarz chociaż wiatr momentami był chłodny.Dotleniłam trochę siebie i malucha bo na tygodnu niezbyt często wychodzę na spacery.
Wspólczuję Wam tych różnych dolegliwości. Mi się nic nie dzieje, mieliśmy nieciekawe początki za to teraz jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie:)
Co do inhalacji to mogą zdziałać na prawdę wiele i ja je polecam:)majeczka87, aisa lubią tę wiadomość
-
ona2012 wrote:Powiem ci, że te inhalacje to dobra sprawa. Ciągle chodziłam z zatkanym nosem, a po tych inhalacjach trochę przeszło. Przynajmniej w nocy lepiej oddycham. Kupiliśmy inhalator dla naszego synka,ale on niestety jak tylko go zobaczy to ucieka:), więc korzystamy z niego razem z mężem. Kupiliśmy taki gdzie są maseczki dla dzieci i dorosłych.
A co do bólu głowy to w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to jest, a teraz jest na odwrót:P
A powiedz mi jak długo się inhalujesz? I dajesz tylko sól fizjologiczną?
Mam nadzieję, że ból głowy sobie mnie odpuściod dziecka nigdy mnie głowa nie bolała
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hejka a ja planow na dzis nie mam u nas jest dzis huragan wszystko pozamykane nawet wizyte u lekarza mi odwolali i przelozyli na poniedzialek szkoly zamkniete przedszkola tez a od 12 jest zakaz wychodzenia z domu..... no i tak siedze i czekam czy bedzie dzis prad czy nie, ostatnim razem jak tak wialo to pradu przez prawie 60 h nie bylo ......Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Też mam taki inhalator w domu.
A powiedz mi jak długo się inhalujesz? I dajesz tylko sól fizjologiczną?
Mam nadzieję, że ból głowy sobie mnie odpuściod dziecka nigdy mnie głowa nie bolała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 15:29
-
mialyscie piekacy bol brzucha? ból taki piekacy w srodku po lewej stronie.. wczoraj mnie zlapal gwaltownie jak wstalam z lozka az na ziemi usiadlam, dzis delikatniej na spacerze
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:mialyscie piekacy bol brzucha? ból taki piekacy w srodku po lewej stronie.. wczoraj mnie zlapal gwaltownie jak wstalam z lozka az na ziemi usiadlam, dzis delikatniej na spacerze
Ja miałam wczoraj przed snem, leżąc w łóżku tylko mi tak od pępka w dół promieniował.