Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Ja Już po lekarzu.
Wirusowka, która panuje.... objawia sie tylko gorączka....
Mamy z Warszawy, uwaga bo podobno coraz więcej tego tu...
Swoją drogą mamy spoza też uwaga. -
Ja miałam taki piekacy ból koło wyrostka robaczkowego wycietego i lekarz powiedział że dziecko naciaga zrosty które lekko mogą puszczać. Też pamiętam że jak torbiel pęka to jest piekacy ból więc może dzidzia się rozpycha i uszkadza lekko tkanki... Tak sobie oczywiście myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 17:18
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 wrote:Ja miałam taki piekacy ból koło wyrostka robaczkowego wycietego i lekarz powiedział że dziecko naciaga zrosty które lekko mogą puszczać. Też pamiętam że jak torbiel pęka to jest piekacy ból więc może dzidzia się rozpycha i uszkadza lekko tkanki... Tak sobie oczywiście myślę
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
kama005 wrote:A ja am pytanie do tych co już czują maleństwa. jak rozpoznać ze to ruchy dziecka? Pomijam dosłowne kopniaki...Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dziewczyny, mi dziś jest smutno. Aż się wyżalić muszę. Rodzina męża się zjechała na małą uroczystość i wszyscy do mnie: a taki mały brzuch, a czemu taki mały, bo my myśleliśmy, że większy, bo tak bardzo schudłaś, a na twarzy taka mizerna...
Aż w pewnym momencie już nie wiedziałam co odpowiadać i mam doła teraz przez nich bo ciągle się zastanawiam, czy z dzidzią wszystko ok, że może nie rośnie tam w środku, a wizyta dopiero za dwa tyg ...
Wszyscy wiedzą przecież że rzygałam codziennie przez ponad trzy miesiące ale i tak takie głupie teksty rzucają.
-
Truskawka wrzuć foto brzucha. Poza tym każdy ma inny i inaczej rośnie więc spokojnie
na pewno wszystko ok
nie martw się na zapas
Mój organizm właśnie stwierdził że kakao to zło i haft zaliczony prawie że od razu... -
Truskawka wrzuc foto brzucha to ocenimy czy maly czy nie
A tak serio to nie przejmuj sie, u kazdego troszke inaczej rosnie. U mnie jakos od 2 tyg dopiero zaczal wyraznie rosnac, wczesniej to troszeczke. A i tak jeszcze jak ktos nie wie to nie widzi.niektorym wychodzi dopierow 5 miesiacu i to od razu spory w bardzo szybkin tempie.na pewno z dzidzia wszystko ok
Co do ruchow ja sie coraz bardziej przekonuje ze je czuje. Kilka razy dziennie po jakies 10, 20 min czuje jakies dziwne rzeczy w dole brzucha, jakby ktos mnie dotykal od srodka. Czesto to jest jak leze wieczorem, po jedzeniu i po wysilku lub stresie.kama005, aisa lubią tę wiadomość