Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskawka toz to przeciez juz zacny brzuszek! Bardzo ladny jak na 4 miesiac. Sama mam niewiele wiekszy. No chyba oni nie mysla ze w 4 miesiacu trzeba miec brzuch jak w 7 ... Jeszcze mamy ponad 5 miechow na rosniecie takze spokoooojnie. Ja myslalam ze ty calkiem plaska jestes a tu ladniutki brzunio:)
-
Truskawka według mnie masz śliczny okrąglutki brzuszek!
nie przejmuj się uwagami, niektórzy mają podejście, że w ciąży powinno się jak beczka wyglądać, bo inaczej dziecko nie rośnie... Z resztą my jeszcze mamy czas na duży brzuch. U mnie też szału nie ma, tylko Ci co mnie widzą codziennie zaczynają zauważać krągłości, a reszta mówi, że coś schudłam;)
to ja też chyba ściągne taką apke:D -
Tamtum verde do płukania najlepszy i lekarze normalnie przypisują go jako bezpieczny. Miałam takie zapalenie gardła że nie umiałam mówić i przelykac śliny... Jeden dzień stosowania i od razu ulga więc bardzo polecam.
Brzuszek super! Ja to bym chciała aby był taki do końca ciążynie lubię potem się toczyć... A wiosna i lato przedemna... Ogródek,plewienie itp a w ciąży bardzo ciężko plewic...
aisa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Witam w sobotę dziewczyny!
Jak wam mija dzień? Mi powolutku i raczej jakos na leniuchowaniu ale to z powodu niskiego cisnienia, jakos mi czasem utrudnia funkcjonowanie.
Ostatnio tak mówilyscie o golabkach że wczoraj caluuutki dzień jadłam gołąbki, tylko warzywne, tak i mi się zachciało, na śniadanie obiad i kolacje :p hehe
Panna Truskawka masz śliczny brzuszek, ale znam to dobrze, każdy mi mówi to samo, a ostatnio nawet usłyszałam ze moze dziecko jest niedozywione, tym bardziej że jestem wegetarianka, ale lekarka mówiła ze wszystko jest z dzidzia w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 14:01
-
Dzięki dziewczyny! :* Uspokoiłyście mnie bo wczoraj cały wieczór już panikowałam, że może rzeczywiście coś jest nie tak.
Te wszystkie "mądralińskie" chyba właśnie uważają, że trzeba wyglądać jak beczka bo inaczej to nie rośnie, niedożywione itd.
Uff. Dobrze, że trafiłam na to forumPatutka, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Truskawka siostra mojego w 4 mcu byla calkiem plaska jak decha pamietam. Bo ona ogolnie b chuda jest i ma z budowy plaski brzuch. A potem brzuszek nadrobil i pod koniec ciazy juz niezly balon miala hihi. Jadla normalnie i z dzieckiem wszystko oczywiscie w jak najlepszym porzadku. Ma juz 7 lat
Ja wlasnie sie obudzilam. Poszlam spac po pracy. Teraz musze dojsc do siebie i chyba idziemy na zakupy supermarketowe.
Ps. Ja dzisiaj od jednej tez uslyszalam ze brzuch malutki i ze dziecko bedzie male a wcale male nie jest bo na pewno normalnie rosnie. Po prostu ja uwazam na to co jem i jem duzo lekkostrawnych rzeczy, zdrowych i duzo warzyw co b dobrze wplywa na dzidzie i na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 17:01
-
Zuzulka88 wrote:Dzień dobry weekendowo
Dziewczyny mam pytanie. Pisała ostatnio któraś z Was czym płukać jamę ustną, ale znaleźć tego nie mogęCzy mogłybyście przypomnieć? Coś mi na dziąśle wyskoczyło i boli od wczoraj
Jak wyglada?! I gdzie?! dentospet nieniest dobry na wszystko ..!!Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nowatorka wrote:Ja pozarlam pizze i teraz leze zeby sie odlozyla w tluszczyk
. brzuch od razu rosnie po takiej kolacji. Truskawka polecam nastepnym razem jak bedziesz sie spotykac z przychylna rodzinka krytykujaca maly brzusio
Chociaż do spotkań z nimi nie śpieszy mi się