Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:możesz spróbować mleko z miodem i masłem, płukać gardło wodą z solą, robić inhalacje np. z tymianku i wdychać buzią.Jest tez cała seria dla kobiet w ciąży bodajże Prenelen i tam są tabletki na gardło, ja akurat miałam z tego syrop.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola90 ale to chyba do picia są zakazane.Jakos nie chce mi sie wierzyć, że jak zrobisz inhalacje z tymianku to poronisz. Ja bynajmniej robiłam takie inhalacje na początku ciąży jak byłam przeziębiona.
http://www.ofeminin.pl/ciaza/leczenie-w-ciazy-leczenie-w-ciazy-domowe-sposoby-s570074.html -
Smile wrote:Wiola90 ale to chyba do picia są zakazane.Jakos nie chce mi sie wierzyć, że jak zrobisz inhalacje z tymianku to poronisz. Ja bynajmniej robiłam takie inhalacje na początku ciąży jak byłam przeziębiona.
http://www.ofeminin.pl/ciaza/leczenie-w-ciazy-leczenie-w-ciazy-domowe-sposoby-s570074.html
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
mamuśka1 wrote:kijanka_88 Pamiętasz jak ostatnio pisałam o moim dziasle za 8 i tym co dentystka kazała brać ? Powiedz mi jeszcze prosze ile jeszcze mam to stosować bo kontrola za dwa tygodnie . Bol szczeki i dziasla w sumie przeszedł boli tylko lekko przy dotyku palcem lub patyczkiem z zelem
Jak przeszło to profilatycznie dentoseptem wieczorem przesmaruj, powinno być ok
JA mam na plusie 3-4 choc od dwóch dni boje sie wejsc na wage bo czuje że meeeega rosssneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 19:52
Kijanka
-
Mambella wrote:Dziewczyny przepraszam ze sie wtracam ot tak, ale mam pytanko do dziewczyn pracujacych. W ktorym tygodniu powiedzialyscie o ciazy pracodawcy? Czy uwazacie z powiedzenie w 17 tyg to za pozno?
Moim zdaniem nie za późno. -
Mambella wrote:Dziewczyny przepraszam ze sie wtracam ot tak, ale mam pytanko do dziewczyn pracujacych. W ktorym tygodniu powiedzialyscie o ciazy pracodawcy? Czy uwazacie z powiedzenie w 17 tyg to za pozno?
-
tana wrote:Dziecko w 18tygodniu ma max 15cm
Mierzone od głowy do pupy raczej. Bo wyprostowane czyli od głowy do stóp ma ok.25 ddlatego pomiar dziecka na usg jeśli chodzi o długość jest nie dokładny teraz bo lekarze mierzą od ppoczątku od głowy do pupy. -
A ja nie wiem ile mi przybylobo sie nie waze i lekarz tez mnie jeszcze nie wazyl
ale to co przytylam to sama dzidzia bo sama to jestem jaka bylam, staram sie trzymac zdrowa diete chociaz w weekendy to sobie pozwalam na wiecej
No i odpadly kalorie piwne ktore przed ciaza byly i to czestoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 23:19
-
Witam
Nowatorka, też wczoraj byłam na pizzy a później umierałam :-PMega głodna byłam, a po jednym kawałku już miałam pełny brzuch. Wcisnęłam jeszcze jeden kawałek, a później przez pół nocy się męczyłam
Kijanka, dziękuję za chęciPani w aptece poleciła Baikadent. Przepłukałam kilka razy i już jest znacznie lepiej
aisa lubi tę wiadomość