Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Hi hi, a ledwo wczoraj mówiłam, że niedługo zaczną się problemy typu Miś Szumiś, woombie i cuski
Ja nie kupuję żadnej z tych rzeczy
Jusella, Ty musisz synkowi kupić Szumisia bo żabucha nie kupiłaś
Nowa, a co się stało że z mężem do chirurga musieliście tyle czasu czekać?skuwał wczoraj tynk i jak uderzal mlotkiem o przecinak to ukruszył się kawałek młotka i wbil w palca bardzo głęboko. Wczoraj byliśmy na IP to zrobili zdjęcie i lekarz stwierdził ze za głęboko siedzi i chirurg musi to zrobić. Wczoraj 1,5 h czekania a dzis 5 h
-
kama005 wrote:Lilou skąd ja to znam. To mu się nie podoba inne mu się nir podoba a co najgorsze i vice versa!
Kama, mamy dokładnie tak samo. Nie wiem co to dalej będzie, chyba dojdzie do rękoczynów na porodówce, bo ja nie mam zamiaru ustąpićjusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Goodwill tam gdzie proszek to sodę a ocet normalnie wlewam do bębna. Pierwszy raz to na najwyższą temperaturę ustawiłam a teraz co 2 tygodnie w 50 -60 stopniach "piorę"
LilouK od razu skojarzył mi się Grzegorz Brzęczyszczykiewicz - sorki, nie mogłam się oprzeć
Aisa - No właśnie Szumiś zamiast tej żaby będzie - też wygląda jak jedno wielkie nieszczęście
Maka - mnie tak boli "na kupe", takie skurcze mam
Dalile -zazdroszczę kociaków - mój Gabryś do tej pory nie wróciłi już chyba po nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 17:28
goodwill, LilouK, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
po malowaniu scian w sypialni nie moglam patrzec na okna i wolalam umyc tym bardziej ze do jednego nie mam dojscia jak loze malzenskie stoi
jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dalile wrote:Robert
ewentualnie Edward
Dzięki za propozycje Dalile, do tych imion jeszcze nie doszłam w negocjacjach
Zaproponowałam mojemu B m.in. Alexander, Christian, Julian, Emil, Marcel, Gabriel, Henry i za każdym razem coś mu nie pasi. Hmmm, chyba, nie są najgorsze, nie?Najbardziej podchodzi mu Henry, szczerze powiedziawszy mnie też, więc mam nadzieję, że tak zostanie, bo już powoli zaczynam do bunia zwracać się per "Henio, Henryczek, Henior, Heniosław itd.". Mój najkochańszy dziadziuś miał tak na imię, więc tym bardziej mam powód, żeby dziecia tak nazwać, o!
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:
LilouK od razu skojarzył mi się Grzegorz Brzęczyszczykiewicz - sorki, nie mogłam się oprzeć
Jusella, nie ma za co przepraszać, taka jest prawda, "polska języka trudna języka" hahaha! Mojemu chłopu tłumaczę na przykładzie Włodzimierza i Bożydara. Ciekawe co by jego rodzina powiedziała i jak wymawiałaby jego imię, gdybym tak nazwała dziecia. To działa również w drugą stronę, ale niektórym chłopom ciężko to zrozumiećjusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Dziewczyny a mnie zaczął brzuch boleć - w dole.. I mam takie pytanie. Bo chwilę boli, przechodzi i za chwilę znowu boli... Czy to mogą być skurcze? Nie jest to silny ból.
Jak nie beda przechodzic to zadzwon do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 17:52
kijanka_88, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość