Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Ja się wczoraj zaparłam, mówię nie odpuszczę i dobieram się do ślubnego a ten, pogłaskał mnie bo przyszku i dostał kopniaka od Zosi... wzruszył się i tyle było romantyzmu.... Ale wygadał się, że się boi, że młodej krzywdę zrobi, głuptak jeden.
Naditta - no ja pierdacze, spaliłabym się ze wstydu
Hej Kasiulina!
Mała kopie od śniadania, może jak się wyszaleje w brzuszku to jak się urodzi będzie grzecznie spała?Kasiulina, jusella, aisa, kot_bury, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze : u nas życie erotyczne bez szału bo usypiam w ciągu 2 min od kiedy mam rogala do spania
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-spania-i5932782145.html to jest link do mojego usypiacza
i napaliłam się na taką ozdobę obok łóżeczka :
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6028226408&reco_id=0cf9b70b-e116-11e5-8063-02eeed77d04e&ars_rule_id=201#imglayer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:01
Ejrene, aisa, September, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
No właśnie z kupą to u mnie ciężko
Czekam na dostawę z Polski z tym syropem co kiedyś polecałyście.
Dalile - to tylko mąż i teściowa, nie ma się czego wstydzićkobieta chce mi pomóc jak może i za każdym razem dostaje od niej złote rady na zaparcia. Niestety wszytsko już znam i wypróbowane. Nie pomaga.
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Witajcie Dziewczyny:) jak tu miło od rana:)
Kasiulina mi też sie podobaja bardzo te naklejki:)niestety nie mam zbytnio gdzie tego przykleić:)chyba że cos na sufit wymyślę bo mamy skosy:)
"ale niestety po rozmowie z prowadzącą powiedziała, że jeśli szyja bedzie miała 30 mm to pessaru nie założą.... ale ja nie wyobrażam sobie przy takiej funkcjonować, narzeczony pracuje w godzinach że nie da rady podawać mi od śniadań do kolacji, mieszkamy sami, a ja chcąc niechcąc muszę coś jeść no i ja w tej chwili nie mogę nawet siedzieć na łóżku, mogę chodzić do toalety ale i tak ograniczając się..."
A to napisała szanowna koleżanka Patutka, o ile dobrze pamiętam to już dawno nie mieszka z narzeczonym i on ma już inną kobietę a ona się w minutę z tym pogodziła...pozostawiam do własnego przemyślenia:)Kasiulina, Susana, MirelS, Ejrene, aisa, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:Witajcie Dziewczyny:) jak tu miło od rana:)
Kasiulina mi też sie podobaja bardzo te naklejki:)niestety nie mam zbytnio gdzie tego przykleić:)chyba że cos na sufit wymyślę bo mamy skosy:)
ja na skosy polecam chmurki - widziałam i baardzo mi się podobałoaisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A u mnie w końcu Waga stanęła!!
Jak tylam w oczach... Zaparcia były. Syrop mi pomógł! Rano łyżkę syropu i tyle mi starczy. Zauważyłam że mnie jem przemiana materi mi się trochę ustabilizowala
Kasiulina, jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Kasiulina wrote:Smile wrote:Witajcie Dziewczyny:) jak tu miło od rana:)
ja na skosy polecam chmurki - widziałam i baardzo mi się podobało
Ja jeszcze kiedyś widziałam takie gwiazdki i księżyc które w nocy świecą na ścianie:)Kasiulina, aisa, Zuzulka88, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
basia7777 wrote:A u mnie w końcu Waga stanęła!!
Jak tylam w oczach... Zaparcia były. Syrop mi pomógł! Rano łyżkę syropu i tyle mi starczy. Zauważyłam że mnie jem przemiana materi mi się trochę ustabilizowala
no to super:)ja ostatnio jem sporo jabłek jako przekąski i też częściej odwiedzam kibelek:)jusella, aisa, eve90, basia7777, Zuzulka88, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Kasiulina wrote:Powiedzcie mi czy słyszałyście o tym,że wszystkie rzeczy dla maluszka (nawet łóżeczko) powinno przejść zapachem domu ? bo mi każdy dookoła o tym mówi
Cześć, Kasiulina!
Ojeju, jak się cieszę że to nie tylko ja już piorę i układam rzeczy dla dziecka! Moja siostra dostała zielone światło w 16tyg i nakupiła caaaałą szafę na ciuszkach. No i to hmm... nie pachniało, więc od ranu prałam. Teraz się martwię, że za wcześnie.
Bardzo śliczny brzuszek. Mam podobny.
Jeśli chodzi o to powyżej to pierwsze słyszę, ale może to ma jakiś sens. Ważne jest chyba, żeby nowe łóżeczko "odśmiardło" z lakieru. Mam plan wyrzucać na balkon jak będzie słońce.
Miłego dnia Dziewczyny!
Kasiulina, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
o jejku jak miło to dzisiajaż ciężko się połapać co kto i jakie gadżety
Szumiś mnie oczarował, ale zobaczymy jak to będzie, wombie... wydaje mi się makabryczne bo sama nie lubię ciasnoty
pieluszki, ja stawiam na tetrę i bambus w proporcji 15/15 o muślinowych nie słyszałam
cudne są z gadżetów ręczniki z kapturkami z mikrofibrywidziałyście?
co do sprzątania- jakiś czas temu odkryłam sposób na mycie prawie wszystkiego- kostki do zmywarki. Dopierają dywan, kafelki (w kuchni na podłodze mam chropowate) dziwne plamy i (werble prosze.....) firanki! to jest cud! dopierają z tłustego osadu i dymu firanylekko usztywniają przez sól. KIedyś męczyłam się z acze i nie dało rady, w akcie desperacji wrzuciłam do wody kostkę do zmywarki i magia ^^ nawet farbę po remoncie domyłam ^^
a jak chcę odkazić to robię mieszankę z octu, wody i spirytusu. Dodaję kilka kropli olejku eterycznego i jest bajkajusella, Ejrene, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
gwiazdki świecące potrafią zniszczyć ściany
później mikro gipsówkę trzeba położyć... Poza tym świecą jakieś 15min po zgaszeniu światła. Jest farba która ma takie właściwości jak ktoś chce
Smile! Skosy są cudne!dają ogrom możliwości projektowych
łatwych tanich i przyjemnych. Ojoj, rozmarzyłam się
ech zlazłam rano do pracowni i nawet nie wiem po co, bo poczułam terpentynę i jakoś mi się tęskno do pracy zrobiło...
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Telashe ja niestety nie jestem twórcza...nie mam nawet takiej wyobraźni.Musze coś najlepiej najpierw zobaczyć:)z robótek ręcznych to tez raczej noga, chociaż jakbym dłużej posiedziała nad czymś to kto wie:)na drutach kiedyś mnie Babcia uczyła, coś tam kiedyś skleciłam:)może poszukam w necie inspiracji na skosy:)albo Ty coś podrzuć jak znajdziesz:)
jusella, aisa, Zuzulka88, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
goodwill wrote:Cześć, Kasiulina!
Ojeju, jak się cieszę że to nie tylko ja już piorę i układam rzeczy dla dziecka! Moja siostra dostała zielone światło w 16tyg i nakupiła caaaałą szafę na ciuszkach. No i to hmm... nie pachniało, więc od ranu prałam. Teraz się martwię, że za wcześnie.
Bardzo śliczny brzuszek. Mam podobny.
Jeśli chodzi o to powyżej to pierwsze słyszę, ale może to ma jakiś sens. Ważne jest chyba, żeby nowe łóżeczko "odśmiardło" z lakieru. Mam plan wyrzucać na balkon jak będzie słońce.
Miłego dnia Dziewczyny!
ja też wzięłam się za to póki mam dużo siły i jestem mobilna, bo nie mam pojęcia jak to będzie później - to że teraz czuję się super nie oznacza,że cały czas tak będzie
co do tematu wagi :
Ja na początku schudłam około 8 kg, a z tego wróciło mi dopiero 3jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość