Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka, mnie dziś gin pytał czy brzuch mam miękki. Ja mu na to, że czasem się napina. Na co on, że czasami może, zwłaszcza po wysiłku. Więc nic dziwnego, że Ci się napinał jak pracowałaś, a teraz mniej. Ja jestem na L4 od połowy grudnia i mało się wysilam tak na codzień, więc zazwyczaj brzuszek mam miękki, a napięcie czuję po spacerze czy gimnastyce.
A co do pępka to mi się jakby rozciągnął...nowatorka, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Czuję taki dyskomfort w podbrzuszu jak na @... Może serio taka moja uroda bo koleżanka też tak miała i lekarze ręce rozkladali, nospe zalecali. Tym bardziej że w czwartek byłam u gina po środowych i wszystko było ok. Nie jest to typowy ból @. Często tak miałam przed okresem i myślałam że to związane z endometrioza.. Sama już nie wiem co robić.
-
Maka a ile bys dala jako intensywnosc tego bolu od 1 do 10? To jest bol czy tylko lekkie "krecenie" (jak ja to zwie) i jest to takie przychodzace i odchodzace typu skurcze czy caly czas?
W ktorym jestes tyg? (ps. Czemu nie masz suwaczka?) ja jakies 2 tyg temu mialam codziennie takie bole lekkie jak na @. Potem jakos mi przeszly, moze tez dzieki temu ze bbbb zdrowo i lekko jem ( mi sie wydaje ze te moje bole pogarszaly problemy jelitowe) i duzo leze i odpoczywam.albo po prostu przeszly tak od siebierenieczka, jusella, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
któraś ostatnio pisała ze mozarta zaserwowala maluszkowi i szalał
wiecie że mój też sie obudził?
renieczka, niezapominajka, jusella, Grzybka, _analiza, aisa, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hej po przebojowym poniedziałku (awaria auta) źle spałam w nocy za to małe szalalo.
Dziś polowkowe usg trochę się srtesuje trzymajcie kciuki 12:20.
renieczka, Kasiulina, niezapominajka, jusella, Grzybka, September, aisa, kot_bury, eve90, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wszystkiego najlepszego kobietki ♡
Co do boli podobnych do @ to zgadzam się z Nowatorka. Jak zmienilam dietę to i bóle zniknęły. Ale jak tylko zjem coś ciężkiego to zaraz odczuwam dyskomfort. I nawet malutką wtedy mniej czuje. Dlatego ostatnio pilnuje diety.
Moja kluska tez "tanczy" przy Mozarciemajeczka87, niezapominajka, jusella, _analiza, aisa, kot_bury, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki. Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego swieta
Maka jak tam dzisiaj?
Moja mala sie rozhukala na calego. Cala noc do teraz kopieno, mama jest spokojniejsza
renieczka, majeczka87, niezapominajka, jusella, September, aisa, kot_bury, eve90, Ejrene, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka kciuki są.
Ja się domagam normalnych leków dla kobiet w ciąży a nie jakiejś o kant d potluc medycyny naturalnej która gówno daje (przynajmniej na mnie chyba nie działa)... Ogólnie nie śpię po nocach bo mnie kaszel męczy załamuje mnie już to....Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Witam sie Kobitki prawie, że w środku nocy!
Wszystkiego dobrego z okazji Naszego Święta
Maka, i jak? Lepiej?
Stokrotka, tylko spokojnie, będzie dobrze. Daj znać jak poszło.
Nowatorka, też zauważyłam powiązanie z komfortem w brzuchu z tym co jem. Staram się jeść zdrowo, no ale czasami jakiegoś przetworzonego śmiecia pochłonę, nie ukrywam
Wiecie co, naczytałam się o tych skurczach i od wczoraj mnie wszystko kręci w środku. W nocy mnie plecy bolały, od rana jakiś taki brzuch niewyraźny, jakbym kamienie miała w środku. Może dlatego, że zjadłam wczoraj paluszki rybne, wiadomo, ciężkie to to i raczej mało zdrowe
Miłego dnia wszystkim, mam nadzieję, że panowie obdaruja Was masą dobrych czekoladek i pięknymi kwiatkami
Ps. Ostatnio kupiłam sobie cięte żonkile! O, ile radoooości...a jak pachnąjusella, aisa, nowatorka, Ejrene, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja już po połówkowym usg. Potwierdzona zdrowa dziewczynka, waży 370g
Ejrene możesz mi dopisać Asię
okazało się że łożysko mam z przodu dlatego ruchy tak późno zaczęłam czuć.
Słyszałam że w ciąży powinnyśmy jeść późną kolację i wczesne śniadanie, najlepiej 22 i 6, jak budzimy się w nocy to zjeść kanapkę a nie przesypiać głód, bo dziecko też to czuje.ona2012, jusella, Grzybka, renieczka, Naditta, _analiza, Kasiulina, September, aisa, nowatorka, kot_bury, eve90, Ejrene, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Dzień dobry:)
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta;)
Nowatorka mój synek też nie rusza się cały czas, czasami są bardzo długie przerwy, a jak się ruszy to kopnie 2-3 razy i dalej cisza:) Ale na tym etapie to chyba normalne. Ruchy mogą być jeszcze nieregularne.
Maka ja od jakiegoś czasu też miewam bóle brzucha. Bóle są podobne do tych jak przy miesiączce. Czasami mam też tak że jak gwałtownie się poruszę to mnie coś ciągnie przez chwilę. Ten ból jest najgorszy. Ostatnio też czuję ból w okolicach pęcherza. Tydzień temu miałam wizytę i wszystko było w porządku.jusella, aisa, nowatorka, kot_bury, eve90, Ejrene, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja dlatego mam banany w domu bo zawsze w nocy mogę je podjesc
Wiola gratulacje udanej wizyty potwierdzonej zdrowej córeczki
My jeszcze tydzień i USG 4Dnie mogę się doczekać
Wiola90, jusella, aisa, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Stokrotka kciuki są.
Ja się domagam normalnych leków dla kobiet w ciąży a nie jakiejś o kant d potluc medycyny naturalnej która gówno daje (przynajmniej na mnie chyba nie działa)... Ogólnie nie śpię po nocach bo mnie kaszel męczy załamuje mnie już to....aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]