Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada89 wrote:Nowatorka moj synus tez duży bo w rowno 20 tyg 426g
Ale to mnie tak nie martwi, wazne, żeby torbiel w głowce sie wchłoneła
a torbiel na pewno sie wchlonieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:27
Zuzulka88, ada89 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja mogę polecić maść Bephanten do pupci, pachwin, wszelkich zgięć.
Ja też polecam bepanthen. Teraz jest też bepanthen extra, właśnie dla niemowląt. Używałam przy synku wiele maści, po dłuższym czasie stosowania sudocremu zaczęła pojawiać się wysypka, a po linomagu odrazu miał zaczerwienienia. Bepanthen używam ponad używam ponad rok i jest rewelacyjny, ale cena w porównaniu z innymi też wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:26
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
U mnie lekarz zabronił basenu tylko wtedy gdy będę miała przed domem w lato. Po pierwsze można się czymś zarazić a jesteśmy bardzo podatne w ciąży, kolejna ważna sprawa chlor który również może wywołać stan zapalny... Ja sobie odpusscilam tym bardziej zr już grzybka miałam bez przyczyny..
Zuzulka88, _analiza lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
olcia_2209 wrote:Milcia, a który? Bo jest teraz kilka chyba.
Mam jakąś próbkę, dostałam na warsztatach chyba, ale jeszcze nie udało mi się z nimi na jego temat porozmawiać.
Bephanten Baby Maść Ochronna albo Maść Ochronna Extra - ta druga jest z oliwka z oliwek, niby bardziej łagodna, ale ja używałam tej pierwszej i nadal używam.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Co do basenu to organizmy są różne, jeśli chodziłyście przed ciążą i nic Wam się nie działo to myślę, że teraz tez spokojnie możecie iść.Niektóre nieciężarne ciągle coś łapią po basenie, różnie bywa.
Zuzulka88, aisa, jusella, Gagaga, majeczka87, kot_bury, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:no u mnie to chyba ta waga wynikala z wymiaru kosci udowej i innych wymiarow: zoladka, czaszki itd.. i to wszystko wykazywalo u mnie ok 21+5 a bylam w 20+2 ...
Nowatorka, teraz na wagę płodu składa się wymiar głowy, brzucha i kości udoweji na tej podstawie komputer szacuje masę ciała dziecka.
nowatorka, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Czekam w poczekalni u dentysty. Mam na 14 i zaczyna przyjmować od 14 a przede mna sa 3 osoby zaraz mnie cos trafi i to 3 babcie- ich dyskusja o każdym sąsiedzie-bezcenne...
Moj gin poleca bardzo basen ja się wybieram i wybrac nie mogę bo zawsze cos.Zuzulka88, jusella, kot_bury, Maka lubią tę wiadomość
-
ona2012 wrote:Ja też polecam bepanthen. Teraz jest też bepanthen extra, właśnie dla niemowląt. Używałam przy synku wiele maści, po dłuższym czasie stosowania sudocremu zaczęła pojawiać się wysypka, a po linomagu odrazu miał zaczerwienienia. Bepanthen używam ponad używam ponad rok i jest rewelacyjny, ale cena w porównaniu z innymi też wysoka.
Zuzulka88, ona2012, aisa, eve90, majeczka87, Ejrene lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Julietta na biegunkę mogą pomóc banany i czekolada
Ja na swojej liście mam termos. Jak Młody będzie na mm (nie daj boże!) to lepiej zawsze świeże mleko zrobić niż w tych podtrzymywaczach trzymać (poprzednio 2x mi skisło- fuj)Zuzulka88, julietta139, eve90, Gagaga lubią tę wiadomość
-
Hehe Jusella rozmieszylas mnie tym 'tos se chorobę znalazła'
mój mąż podobnie reaguje na moją hypochondrię
Zobaczę jak się będzie sytuacja rozwijać, mam nadzieję,że nie będzie. Narazie mi nic nie puchnie dzięki Bogu.
To wszystko przez tego wujka Google, ja tylko go zapytałam jaki powinien być prawidłowy przyrost wagi w ciążyjusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta to nie waz sie co tydzien tylko co miesiac. ja sie waze tylko na wizytach i mam problem z glowy. jakby cos bylo nie tak to by mi gin sam powiedzial
a trzeba tez pamietac ze to nie tylko ty "tyjesz" ale tez dzidzia, wody plodowe itd
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość