Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem że muszę zluzowac ale to świeża sprawa i tak mi siedzi w głowie ale zaraz wstaje i wezmę się dziś za listę wyprawkowa to mi dobrze zrobi
A i wczoraj testowalam adapter do pasów super sprawa i jak wygodnie się mi jechało, bez was to bym nie miała pojęcia ze coś takiego istnieje cieszę się że jestem tu z wamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:13
Zuzulka88, jusella, Smile lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Ło matko. Zostawić Was na pół dnia i potem nie da się nadrobić!
LilouK- nie wiem nic o aptecznych sposobach ale na opryszczkę najlepsze domowe sposoby to: smarowanie cebulą jak jeszcze nie pękły pęcherze, olejek tamanu od początku do końca (olejek szybko neutralizuje wirusa i po 1 dniu przechodzisz do etapu gojenia ranki, która też goi się szybciej). Sprawdzone na własnej skórze nie jeden raz.
Maka - no historia z przystojnyM lekarzem mnie rozwaliła, prawie oplułam klawiaturę w pracy herbatkąoby tylko tacy na naszej drodze!
dooobrze, że to był tylko fałszywy alarm !
Majeczka- :* :* ja miałam droznosc jajowodów sprawdzaną laparoskopowo, bo tradycyjnego hsg nie mogli "przepchać" przez szyjkę. Pod kamerką okazało się, że wszystko w porządsiuno a u mnie ten szczęśliwy cykl to taki mocno z zaskoczenia, już się szykowałam psychicznie do inseminacji
Milcia-pierwsze słyszę o tym hibiskusie, ja malinową od początku ciąży pije (a w składzie zawsze więcej lub mniej tego hibiskusa...) musze doczytać....Zuzulka88, jusella, kot_bury, majeczka87, LilouK lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
LilouK wrote:Pierwszaaaaa
Dzień dobry wszystkim, ale się baby rozpędziły wczoraj, no! Musiałam Was nadrabiać z rana
Wpadłam na chwilkę się przywitać i życzyć wszystkim miłego dnia. Zaraz zbieram się na lotnisko i lecę do domuCo za radość!
Ps. Wiecie może czy można stosować zovirax w ciąży w małych ilościach? Wyskoczyła mi oprycha w nosie
Ja na opryszczke bralam te plasterki. Pani w aptece mi to dała jak powiedziałam że chce coś co może stosować kobieta w ciąży. Zovirax ma na ulotce że nie stosować u kobiet w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:31
Zuzulka88, LilouK lubią tę wiadomość
-
Witam się!
Taka herbatkę owocową piję, w składzie brak hibiskusa. Kupuje w rossmannie: https://www.e-sano.pl/produkt/herbata-biofix-zurawina-z-malina-exp-20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:34
jusella, _analiza lubią tę wiadomość
-
Dobry!
dla wszystkich niecierpliwców https://www.doz.pl/leki baza leków z wyszukiwarkąsą tam wszystkie ulotki więc jak mamy wątpliwości to można odszukać lub jak ktoś (np taka sierota jak ja) zgubi.
Obudziłam się z pozytywnym nastawieniem że coś podłubię, popielę i znów ogrodniczo... (to taki odpowiednik marcowania się u mnie) wyglądam przez okno, a tam..... śnieg! nosz orzeszkuteraz nie mam wymówki do sprzątania w domu
jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Majeczka herbaty owocowe z firmy Biofix nie mają hibiskusa- Ja piję żurawinę z granatem. Herbatka pyszna a dodatkowo spełnia funkcję odświeżacza powietrza
już kilka osób pytało czym u mnie tak ładnie pachnie a to herbatka
aisa, Agness27, _analiza, Zuzulka88, majeczka87, eve90 lubią tę wiadomość
-
"Główny Inspektor Farmaceutyczny zadecydował, że z obrotu na terenie całego kraju zostaje wycofany Amol. Lek stosuje się wewnętrznie przy przeziębieniach, zaburzeniach żołądkowo-jelitowych lub zewnętrznie, przy bólach mięśniowych, stawowych.
Decyzja GIF ma rygor natychmiastowej wykonalności. Ma to związek z faktem, iż wytwórca przedmiotowego produktu leczniczego nie może wykluczyć obecności szkła w niektórych seriach Amolu."Sergiusz
-
Ja, całkowicie zdeklarowany skowronek ostatnio siedzzę do 1 -2 w nocy a rano wstać nie mogę. Co się ze mną dzieje?
W moim Amolu chyba nie ma, ale dzięki a ostrzeżenie, nie zauważyłam go nigdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:25
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka jak gin nic nie mowil zlego to ty sie nie doszukuj tam nic
mi wogole nie mowi ile szyjka, chyba jej nie m8erzy, po prostu pewnie widzi na oko ze jest ok albo mierzy i nie mowi. W kazdym razie nie wiem ile ma moja i nie chce wiedziec
A ja znowu snilam ze zjadlam owoce morza przez przypadek i to jeszcze moja mama mi je zaserwowala. Okropnosc, plakalam przez senstokrotka2013 lubi tę wiadomość
-
Dalile ja też tak mam, że siedzę do 1, 2 a potem jak wstaję jestem zdziwiona, że już 10;)
U mnie w centralnej Polsce wróciła zima, aż się wychodzić nie chce...
Stokrotko nie martw się, mnie ginekolog powiedział, że 2,8 cm to powoli można zacząć się martwić, a od 2,5 cm zaczynają działać, więc spokojnie, poza tym szyjka zawsze przy następnej wizycie może być dłuższa, ale co się namartwisz to twoje, więc wyluzuj i tak jak mówisz zajmij się wyprawką, bo spoooro tego;)
Ja mam dzisiaj wizytę, połówkowe już miałam 3 tyg temu, więc dzisiaj tylko pewnie spr szyjkę i posłuchamy serduszka i do domu.
Słonecznego dnia dziewuszki(chociaż u was niech będzie)jusella, Zuzulka88, kot_bury, aisa, stokrotka2013, eve90 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Majeczka herbaty owocowe z firmy Biofix nie mają hibiskusa- Ja piję żurawinę z granatem. Herbatka pyszna a dodatkowo spełnia funkcję odświeżacza powietrza
już kilka osób pytało czym u mnie tak ładnie pachnie a to herbatka
Któraś z Was dostawała może juz płytę z nagraniem usg od lekarza, bo nie pamiętam? Trzeba swoją płytę przynosić czy maja tam zapas?pytam bo mój mężu dziś walczy o życie (boli gardełko
) ale go wysłałam po płytę i nie wiem czy w ogóle potrzebnie
Ja juz nie mogę się doczekać wizyty (15.30) ach ach ach. Oby zleciało jak najprędzejnowatorka, Zuzulka88, jusella, majeczka87, aisa, Kasiulina, stokrotka2013, stokrotka2013, eve90 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander