Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile, jak zwykle spieszy na pomoc z linkiem
dziękuję, masz rację, nie tylko we wczesnej. Ja przepraszam za moją niedokladność, ale leżę już w łóżku i chciałam z telefonu zerknąć co na wątku. Zwyczajnie nie chciało mi się grzebać w internetach, więc napisałam to co pamiętałam. W pierwszym trymestrze czytałam duzo o tych herbatkach i ziołach, bo przed ciążą piłam ich mnóstwo wszelakiego rodzaju.
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Pierwszaaaaa
Dzień dobry wszystkim, ale się baby rozpędziły wczoraj, no! Musiałam Was nadrabiać z rana
Wpadłam na chwilkę się przywitać i życzyć wszystkim miłego dnia. Zaraz zbieram się na lotnisko i lecę do domuCo za radość!
Ps. Wiecie może czy można stosować zovirax w ciąży w małych ilościach? Wyskoczyła mi oprycha w nosie
jusella, aisa, Zuzulka88, Ejrene, kama005, eve90 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Pierwszaaaaa
Dzień dobry wszystkim, ale się baby rozpędziły wczoraj, no! Musiałam Was nadrabiać z rana
Wpadłam na chwilkę się przywitać i życzyć wszystkim miłego dnia. Zaraz zbieram się na lotnisko i lecę do domuCo za radość!
Ps. Wiecie może czy można stosować zovirax w ciąży w małych ilościach? Wyskoczyła mi oprycha w nosie
dobrej podróży :*
W 1 trymestrze pilam sok z malin ze wzgledu na ten moj krztusiec, mialam nadzieje ze troche pomoze w kaszlu. I nic mi sie nie dzialo. Śmiało można pić.Zuzulka88, eve90, LilouK lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ale zazdroszczę! Szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku LilouKZuzulka88, LilouK lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Zoviraxu i żadnych odpowiedników nie można. W ciąży można Erazaban używać.Zuzulka88, eve90, LilouK lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Witam się i ja wczoraj byłam na wizycie u mojego gin i ogólnie wszystko ok oprócz szyjki i siuskow
Z szynką jest tak że była miesiąc temu 4cm a wczoraj 3,3cm gin zapewnia żeby się tym nie martwić ale mi to siedzi teraz w głowie i się skutkuje w dodatku synuś wczoraj normalnie chyba stał na niej i tańczył wieczorem urwis.
Zastanawiam się co mogło wypynac że się skruciła z tego wszystkiego niedopytalam i zła jestem na siebie .
Co do siuskow muszę zrobić posiew i jutro się wybieram.
Lista super na pewno mi posłuży bo jeszcze swojej nie mam a będę robić na dniach.
Co do basenu to też się obawiam czegoś złapać i choć gin polecał i ja lubię to odposcilam .
No i taka sytuacja i teraz leżę sobie i zozmyslam o tej mojej szyjce. A miałam przeczucie ze coś z nią będzie nie tak i wes tu się nie martw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:06
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Stokrotka, ale to jest naturalne, że z wizyty na wizytę szyjka będzie się skracać. Ona już przygotowuje się do porodu, a skoro gin mówi, że jest ok, to znaczy, że jest w granicach normy na ten tydzień ciąży. Także głowa do góry
Zuzulka88, stokrotka2013, figaa, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Hej
Dalile, pisz piszIm więcej wiedzy tym lepiej
LilouK, udanej podróżyZ tą opryszczką to właśnie słyszałam że przewalone jest w ciąży, bo nie wszystko można stosować
Stokrotka, skoro gin mówi żeby się nie martwić, to tak właśnie rób- nie ma co stresować siebie a przy okazji malucha
stokrotka2013, jusella, eve90, LilouK lubią tę wiadomość
-
Lilouk tez życzę udanej podróży:)
Mi gin tez ostatnio sprawdził szyjkę, aż się zdziwilam bo w pierwszej ciąży nikt mi nie sprawdzał. Ale nawet nie spytalam ile cm, powiedział ze ok to ok:) i dobrze ze się nie spytalam bo pewnie teraz bym szukała tych cm w necie:)Zuzulka88, aisa, kot_bury, eve90, LilouK lubią tę wiadomość