Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola90 wrote:Majeczka jak masz łączoną DiK to możesz dokupić samą K i podawać dodatkowo kilka kapsułek.
kurcze Wiola chyba tak zrobie.. wezme te co mam i pojde dopytam farmaceutki co z tym fantem zrobic....
eve90 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Milcia wrote:Wyprasowałam pierwszą turę prania - 60 sztuk body z krótkim i długim rękawem. A gdzie tu jeszcze reszta
Jejku, my na prawdę tyle ciuszków potrzebujemy? Ja jestem przerażona bo mam tylko kilka par i nie miałam zamiaru dokupywać więcej... Moje ciuszki dla maleństwa mieszczą się w jednej dużej szufladzie i myślałam, że już niewiele mi potrzeba, żeby skompletować ubrankakot_bury, aisa lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
To akurat jest część moich neutralnych kolorystycznie ciuchów, które szwagierka mi oddała i jeszcze dała swoje neutralne po synu, a jeszcze mam kartony pod łóżkiem z typowymi dla dziewczynki
Ja poprzednio nie używałam np body z krótkim bo córka w grudniu urodzona, ale miałam i tak, bo koleżanka mnie obdarowała. Mam to wyprane, ale wiem, że jak się w jakieś ciuchy wejdzie, to potem tych samych się używa cały czas. My np na początku przez kilka miesięcy śpiochów nie używaliśmy, bo były dla nas niewygodne. Królowały body z długim, półśpiochy i skarpetki.
jusella, Agness27, TheForfie, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
My sesję ciążowa mieliśmy w poprzedniej ciąży i potem noworodkową. Teraz już ciążowej nie będziemy robić, a z racji że na warsztatach Mamo To Ja wygrałam darmową sesję, to zrobimy noworodkową
nowatorka, Agness27, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
http://egarwolin.pl/index.php/aktualnosci/9944-wit-k-dla-noworodka-wycznie-neonatus-k150-leku-nigdzie-nie-ma - znalazłam artykuł odnośnie tej witaminy.
My chyba sobie zrobimy ciążową, bo mnie koleżanka namawia - ma znajomego fotografa, który za niecałe 100 zł zrobi z płytą i zdjęciami na druku więc chyba warto
nowatorka, Agness27, eve90, TheForfie, kot_bury, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Mirek to nie dużo jak za sesje
My np ba ślubie mieliśmy fotografa a raczej dwóch bo parterka jego sie przyuczala i wzięli 1000zl w tym sesja ,ślub i wesele
Za chrzciny ok 200 zl a teraz widziałam ze tez robi sesje brzuszkowe i musze sie dopytac ile weźmie to może sie skusze
-
Dziewczyny zagladalyscie na temat "Usg dopochwowe jak wygląda "
Dziewczyna opisuje ze lekarz robiąc usg kazał sie ustawić w pozycji NA PIESKA!!
Wobrazacie sobie w takiej pozycji miec usg ?
Co się dzieje sami zboczeńcy!
No ja bym popukala palcem w głowę i wyszla co się wyprawia to się w glowie nie mieści !!