Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness27 wrote:No słyszałam ogólnie ze apap ponoc jest bardzo nie zdrowy..
Moja gin i teraz facet gin mo i dentystka polecamy właśnie paracetamol.
Tak samo z nospa jest najlepiej brac zwykla nie max
Dziewczynki polujecie jutro na Lidla??
Maja być staniki do karmienia ,bluzeczki ciążowe,dresiki i rajstopy widziałam
No i ubranka dla maluchów: bodziaki,spodenki i termometr bwzdotykowy
Ja Core odprowadzę do przedszkola i sie bujne tam.
A i jutro w biedrze widziałam tramki będą do nr chyba 29
dzieki kochana za cynka;)Agness27 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hej kobietki witam w piękny słoneczny czwartek i na liczniku 30 tc wybiło .
Ja się wczoraj troszkę podlamalam bo znów mam cukier w moczu dziś będę konsultować to z gin.
Mój hemoroid troszeczkę się zmniejszył ale jeszcze jest.
Dalile ja też ciebie proszę o linki co do diety cukrzycowej szukałam wczoraj wstecz w postach ale nie znalazlam. Z góry dziękuję .
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 07:51
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Hej witajcie. Ja dzisiaj jade na ten slub cywilny kolezanki i potem do restauracji. Dzidzia sie naje i bedzie wariowac
. ostatnio juz ma ciagle ta sama pozycje. Stopki kopia w prawe zebro standardowo a czkawka na dole
Milego dnia wszystkim !renieczka, jusella, kot_bury, stokrotka2013, Agness27, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
U mnie też pięknie, Slonecznie i juz po 8 jest 10st na zewnątrzPóźniej będzie pewnie blisko 20
Dziewczyny z tego co pamiętam to w Apapie składnikiem aktywnym jest właśnie paracetamol i można go przyjmować w ciąży. Z tym ze ja kupuję zwykły paracetamol bo w porównaniu z apapem kosztuje grosze.
Nie można w ciąży przyjmować ibuprofenu i pochodnych oraz salicylanow.
I ja bym do lidla zajrzala po ten termometr szczególnie. Ale mam ten sklep na drugim końcu miasta wiec pewnie pojadę z mężem popołudniu, a popołudniu to już pewnie będzie po ptakach
Nowatorka, moja Malutka leży identycznieJedź i baw się dobrze i nakarm córeczkę pysznosciami.
Kama ja też podziwiam za to prasowanieJa koszule dla męża na raty prasuje, po 5-6 max na jedno podejście
A te małe ciuszki jak mi przyjdzie prasować to chyba osiwieję
Wczoraj odebrałam kocyki dla Marysi ze Smyka i przyszły pajace z Nexta. Jednym słowem są boskieAj jak ja lubię te zakupy dla córeczki.
Dziewczyny pięknego dniajusella, stokrotka2013, Ejrene, Agness27, nowatorka, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Ja juz po Lidlu, na dziecięcym ogólnie dużego tłoku nie było. Szał na xl.
Bodziaki wydaje mi się, że są bardziej na ten drugi rozmiar czyli jak jest 62-68 to wypada raczej 68.
Leginsy dla ciężarnych czarne - super jakość ale te grubsze no i wypadaja większe (jak wszystko z lidla) czyli jak jest M 40-42 to to jest bardziej rozmiar 40-42.
Koszulka bez rękawów niby spoko ale coś dziwnego się mi dzieje pod pachami, jakoś się marszczy... i tez wypada większa.
Staniki - ja teraz noszę 85B i kupiłam ten czerwony bez fiszbin 85C ale wydaje mi się za mały i jak da rade to pójdę wymienić.
Udanych zakupów. Miłego dnia. My dziś malujemy łóżeczko i przewijak yeah
Aaa wczoraj na usg Zdzich miał 1400g i niby mniejszy obwód brzuszka ale w normie i podobno nie będzie wielkim bobasem. Okaze sie w lipcuPoza tym wszystko super.
majeczka87, jusella, kot_bury, stokrotka2013, Agness27, eve90, _analiza, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Telashe wrote:Cześć wam
tak dużo się działo że nawet nie miałam kiedy napisać, ale podczytywałam was telefonicznie
wczoraj przyszła burza z gradobiciema dziś jest pięknie, dziwna trochę ta pogoda...
Musze do 10 tego wybrac miejsce porodu: czy panstwowo gdzie jest moj lekarz lecz no opieka poporodowa jest slaba, warunki gdzie lazienka na caly oddzial jedna na korytarzu i po 6 bab w sali i jedzenie do d... czy prywatna klinika bardzo komfortowa, lecz wiadomo bez takiego extra sprzetu noworodkowego gdyby cos sie tak poszlo
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja rozmawiałam z przyjaciółką to powiedziała by stanik do karmienia to na miesiąc przed porodem kupić.
Miałam się wybrać do Lidla ale stwierdzam że mi się nie chce.
U nas jak rano szłam z psem to termometr mi pokazał prawie 20stopni w słońcu a wychodziłeam lekko po 8jusella, renieczka lubią tę wiadomość
-
Telashe a ja martwiłam się o Ciebie!
Dzień dobry wszystkim
Za 6 godzin wizyta u ginaale wcześniej muszę się rozprawić ze szczecinem i włochami w wiadomych miejscach... i kurde nie mam pomysłu jak się do tego zabrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 10:23
kot_bury, majeczka87, renieczka, Agaax, Agness27, stokrotka2013, nowa!, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella ja jadę z tym koksem na ślepo..
Nawet mi to idzie a wizytuje co 2 tygodnie więc kupa roboty
później lusterko idzie w ruch, żeby nie było skunksa - raz tylko mężu zaakceptował..
renieczka, majeczka87, jusella, Agness27, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja napadłam na Lidla
sobie wzięłam bluzkę w groszki, a Młodemu termometr i nieplanowane bodziaki i spodenki, bo wzory wpadły mi w oko, a w sumie i tak mi brakuje w tych najmniejszych rozmiarach
Przy okazji odwaliłam numer stulecia, aż wstyd mi się przyznać. Mama poprosiła mnie, żebym kupiła jej spodnie z tych dużych rozmiarów - L, czarne. Tłok był jak nie wiem, więc tylko złapałam paczkę z napisem "L", wrzuciłam do wózka i pojechałam dalej. Dotachałam to wszystko do domu, rozpakowuję, żeby zobaczyć, jak wyglądają, a tam... cztery pary. Wzięłam opakowanie zbiorcze i ani ja, ani kasjer się nie zorientowaliśmy, że coś nie teges. No to szoruję do sklepu z powrotem, facet jeszcze był, przepraszam go jak nie wiem i oddaję nadprogramowe portki, a ten do mnie: no ja się po paru minutach zorientowałem, że coś ciężkie były te spodnie, ale myślałem, że pani tak specjalnie i już pani nie wróci... kurde, gdybym celowo chciała taką akcję odwalić, to by mi nie wyszło, zabrakłoby mi bezczela. A że mam budyń zamiast mózgu, to jakoś nie dotarło do mnie, że mimo, że paczka jest fabrycznie zapieczętowana, to jest jakby trochę ciężka...
Chyba teraz tylko męża będę tam wysyłać na zakupy, bo będzie mi wstyd się tam pokazać, chociaż sumienie mam przecież czysterenieczka, majeczka87, jusella, MirelS, Agness27, stokrotka2013, eve90, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Miałam wczoraj szalony dzień - uganianie się za 5-letnią siostrzenicą, która jest wulkanem energii,a później grill z rodziną mojego M z Niemiec i powiem Wam, że ja już nie mam zdrowia na takie imprezki. Siedzieli do północy prawie, a ja modliłam się w duchu żeby pojechali. Ciężko było złapać oddech i brzuch całą noc twardy przez to ;/
Maka-współczuję. Ja już w pierwszym trymestrze ratowałam się np. na silny ból głowy apap-em i tak mi gin. zalecała, więc myślę, że nie jest taki strasznie szkodliwy skoro lekarze pozwalają brać już na początku.
Może też się wybiorę do Lidla po ten termometr i leginsy, ale to dopiero wieczorem - o ile jeszcze coś zostanie
Z depilacją jeszcze daję radę, ale jest coraz trudniej. Lecę w ciemno i sprawdzam ręką
Dalile kupiłaś ten camarelo ? ja mam też z tej firmy, ale sevillę
Gratuluję udanych wizyt!
Miłego dnia:)kot_bury, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKocie
Ja w zeszłym roku z siostrą szukaliśmy sobie strojów kąpielowych. I to drogie takie w miarę bo Freya, Panache. Ja sobie wybrałam i zapłaciłam. A sis na tyłku wyniosła dół od kstiumuMierzyła na bieliznę, maty miała czarne, kostium tez był czarny i tak poszła
Tak się wstydzila, że ja musiałam odnosić
kot_bury, jusella, Ejrene, Agness27, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie
ja chętnie bym się wybrała do Lidla ale nie mogę chodzić za bardzo ....
powiem wam że ja mam straszny problem z depilacja i bez lustra się nie obejdziei bez wygibasow :p
jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry
Też byłam w lidlukupiłam bodziaki, półśpiochy i skarpetki
dla siebie nic nie chciałam, a o termometrze słyszałam źłe opinie więc też nie brałam, wolę trochę dołożyć i kupić raz a porządny.
U mnie wczoraj lało cały dzień, dziś jest pochmurno ale ciepłej. Ale oglądałam prognozę pogody i w przyszłym tygodniu w całej Polsce ma być cieplutko i słoneczniewreszcie.
Co do lidla to mój mąż kiedyś kupił sobie buty, ale że było jeszcze za zimno na nie to leżały i czekały. A jak przyszła na nie odpowiednia pora po jakiś 2 miesiącach to okazało się że w opakowaniu są dwa prawerenieczka, Maka, jusella, kot_bury, Agness27, eve90, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam!
Ja po wizycie: mała waży 1600, szyjka trochę skrócona więc mam się oszczędzać. Tylko że ja już i tak właściwie bardzo mało robię, to nie wiem jak to bardziej zrobić
Mam się zastanowić, czy chcę teraz ten zastrzyk z immunoglobuliną ze względu na konflikt. Koszt 400 złcholera sama nie wiem. No bo niby zalecają taki i w ogóle taka profilaktyka na przyszłość i ewentualność drugiego dziecka...
kot_bury, Agness27, jusella, eve90, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość