Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam makabrycnzy sen bo się okazało że miałam bliżniaki i jedno było martwe... Porąbane sny...
nowa ja jak mówiłam mojej gin o półpaścu mojej mamy to się zastanawiała czy nei dać mi specjalnego leku z przeciwciałami na ospę czy coś takiego.
No mój wyjmował panna cotte i się rozwaliła i fotki nie będzie. No nic jutro zrobię nowąDalile lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:No więc już mam jednego zęba mniej i cholernie boli... A myślałam że będzie lepiej.. Robię okłady z lodu ale niestety nie pomaga... Chyba umrę.
Ja dziś też po wizycie u dentystykoniec kanałowego leczenia
Muszę Ci powiedzieć że musisz to przecierpiec nie ma innej radyapap i tak nie pomoże
Maka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nowa ja w 11 tygodniu ciąży zarazilam się polpasccem od szwagra córy , i obyło się bez żadnych leków . Dwa tygodnie w domu tylko musiałam siedzieć i nie ma już dziś śladu po tym . Więc nie martw się . Na 99% nie zdarzylas się zarazić ospa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 17:49
[/url]
-
Ja dzisiaj chyba się wybiorę do gina na sprawdzenie szyjki czy wszystko ok...za dużo pracuje.... Wiec wole sprawdzić. Mam sama żal do siebie ze zapieprzam od 8 do 23 ale w pędzie.... Zakłady ogarniam,plewie na czworakach, sądzę drzewka.... I jeszcze biurowo zapieprzam.... Chyba przesadziłam i jadę zbadać moja szyjke.... Czy nie narobilam bałaganu...https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Basia a może już czas na odpoczynek?
Poprasowalam kilka rzeczy dla małej. Jak patrzę na kolejną ilość tatry i flanelowych to już mi się nie chceMuszę zrobić jakieś porządki i znaleźć miejsce na różne rzeczy bo coś mi go zabrakło
-
Chwilkę pospałam i jest ciut lepiej.. Czekam już w szpitalu na dr może jak zobaczę to moje słoneczko to ból odejdzie
przechodziłam przez porodowke i widziałam takie maleństwo
boskie
jusella, kijanka_88, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kama ja się nie dziwię, że Ci miejsca brakło jak tylko pierzesz i prasujesz. Matko ile Ty tego masz! Ja nie cierpię prasować odkąd Pierworodny zaczął w koszulach chodzić, słabo mi się robi na myśl o żelazku... Dlatego zostałaś moją idolką i naprawdę podziwiam!
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Chwilkę pospałam i jest ciut lepiej.. Czekam już w szpitalu na dr może jak zobaczę to moje słoneczko to ból odejdzie
przechodziłam przez porodowke i widziałam takie maleństwo
boskie
Maka kup sobie solcoseryl paste smaruj rane po ekstrkcji ( nie przestrasz sie składu).Zimne okłądy wieczorem lody !!! koniecznie zjedz i będzie ok, na noc ew. cos p/ bólowego
bedzie ok
Maka lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Mój Skarbus grzecznie sobie spał, dr posprawdzal przepływy i wszystko wporzadku. Orientacyjnie waga z dzisiaj 1600 g
Taka klusia
Dziękuję dziewczynyTylko zjem to biorę lód i śmigam do lozka.
jusella, stokrotka2013, kot_bury, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:No więc już mam jednego zęba mniej i cholernie boli... A myślałam że będzie lepiej.. Robię okłady z lodu ale niestety nie pomaga... Chyba umrę.
Wes przeciwbólowy ale paracetamol bo apapu w ciąży nie można.może chociaż na troche ulży w bólunowatorka, Maka lubią tę wiadomość
-
Ja dzis po pobraniu krwi dobrze się czułam i 3 prania zrobiłam no i posciele pozmieniałam no i zaczelam sie powoli pakowac bo w sobotę wyjazd do rodziców z córcia na tydzień
Dziś takie fajne słoneczko świeciło ze pranie na balkonie moment schlo
A jutro prasowanie:)
O dziwo ja lubię prasować i jeszcze niedługo zacznie się prasowanie malutkich ubranek dla synkajusella, Maka lubią tę wiadomość
-
No słyszałam ogólnie ze apap ponoc jest bardzo nie zdrowy..
Moja gin i teraz facet gin mo i dentystka polecamy właśnie paracetamol.
Tak samo z nospa jest najlepiej brac zwykla nie max
Dziewczynki polujecie jutro na Lidla??
Maja być staniki do karmienia ,bluzeczki ciążowe,dresiki i rajstopy widziałam
No i ubranka dla maluchów: bodziaki,spodenki i termometr bwzdotykowy
Ja Core odprowadzę do przedszkola i sie bujne tam.
A i jutro w biedrze widziałam tramki będą do nr chyba 29
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 22:40
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Ja do Lidla się nie pcham - wolę nie ryzykować
nie chcę być stratowana. Rano to niebezpieczne a później to sensu nie ma bo nic nie zostanie. Chociaż jak tak myślę, to mój twardy brzuch mógłby jako taran robić
Agness uważaj na siebie i napisz jak wrócisz jak "polowanie" się udałoAgness27 lubi tę wiadomość
-
Na szczęście Wszystko ok!! Uff dzidzia ma 1030 kg więc urosła i ogólnie mówi że ładna ciąża. Teraz zwalniam tępo... Oby się udało... Kurcze niby w 3 trymestrze kobiety opadają z sił a ja to co... W sumie to pewnie adrenalina działa...
I znowu lekarz pojechał na pupę i wiecie co tym razem nic nie widziałam między nogami hihi więc szansę 50 na 50 hahajusella, majeczka87, kot_bury, Agness27, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png