Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa! wrote:dziewczyny chcę zamówić materac wrzucajcie proszę linki z jakimiś propozycjami bo im dłużej oglądam tym bardziej nie wiem co kupić.
Ja jeszcze się nie zdecydowałam. Wiem że z gryką nie wezmę na pewno.
A tak z innej beczki. Podpowiedzcie co mogę kupić dla siostry na 30 urodziny? Utrudnienie takie że mieszka za granicą i będę musiała wysłać pocztą. Mi nic oprócz biżuterii nie przychodzi do głowy -
nowa bierz kokos pianka kokos albo kokos pianka gryka i nie kombinuj;)
Mirel S ból kosci moze byc od przeciazenia ale i niedoboru wapnia. Pamietaj ze maluch zaczyna go z Ciebie wysysać. Kup Carpelos 500 i pobierz dwa razy dziennie.
Dailie super łóżeczko;) bardzo solidne widac;)
Panna Truskawka ja nie wezme bo mój taki sam.. moze ich razem wyslemy na ksiezyc?
jusella ściskam cię dziewczyno mocno... Udalo się jeszcze uciąć komara?
a ja jestem genialna. Wygralam reklamacje butów w ccc za p[osrednictwem rzecznika praw konsumenta. I zgubilam najwazniejszy druczek... szukalam caly ranek dziś ( o ile pobudke o 10:40 mozna do ranka zaliczyc :-p ) i znalazlamdzieki sw Antoniemu heh przy okazji znalazlam moja latarke paralizator ktora rok temu posialam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 11:47
MirelS, Maka, jusella, Agness27, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ejrene wrote:Ja jeszcze się nie zdecydowałam. Wiem że z gryką nie wezmę na pewno.
A tak z innej beczki. Podpowiedzcie co mogę kupić dla siostry na 30 urodziny? Utrudnienie takie że mieszka za granicą i będę musiała wysłać pocztą. Mi nic oprócz biżuterii nie przychodzi do głowy
może poprostu ją podpytaj;)
-
Tak mi się ten wóz podoba ale w PL praktycznie nie do obejrzenia nie wspomnę o zakupie. Z ciekawości zapytam ile kosztował bo widziałam milion cen. Z góry dzięki.
Ja tez co chwile mam przeboje jak nie z moim M - złamał rękę, moja mama - prawi mi morały to z teściowa i szwagierka. DRAMAT. Rodzinka mojego M przyjechała nas odwiedzić i przy okazji przywiezli ciuszki po chrzesnicy. Moja mama podrzuciła im też swoje lupy z lumpla dla Marcela. No i te dwie jedze juz musiały do tych ciuszków zajrzeć i mi mówią, że moja mam to jakieś gówna kupiła bo to nie bawełna wiec ja patrzę i im mowie, ze to nie bawełna tylko 100% wełna wiec im się głupio zrobiło. A dziś jak przeglądałam ciuszki po chrzesnicy to cześć jest albo polyester albo acryl. Mam ochotę do nich zadzwonić i im nawrzucac!
A dziewczyny nie zastanawialyście się nad wypożyczeniem np. laktatorow, niań i monitorów oddechu? Ja głęboko się nad tym zastanawiam bo koszt jest minimalny a w rzeczywistości może się okazać, że wcale nie będą potrzebne. A jak się sprawdza to zawsze można poprosić rodzinkę, chrzestnych itp. żeby kupili na prezenttaki mój zacny plan.
No i wczoraj odkryłam, że np. są aplikacje niania na telefony i maja nawet znośne opinie. Są oczywiście i płatne i bezpłatne. Normalnie człowiek całe życie się uczy haha
majeczka87, aisa lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Witam was serdecznie
U nas długii weekend się skonczył ale upał niesamowitynie narzekam bo to bardzo przyjemne jak jest duzo słonca i jest ciepło
zwłaszcza ze w Belgii trzeba doceniac słoneczne dni
Wczoraj wybralismy sie na całodniowa wycieczkęprzyrumienilam sobie dekolt i ramionka
ale wróciłam taka zmeczna ze tylko padłam na kanape i juz nic nie robiłam
Dzis czekamy na mebelkimaja przyjechac po poludniu
juz nie moge sie doczekac
chociaz skłądac je bedziemy pewnie dopiero w weekedn.
Jesli chodzi o materac to ja wybralam taki: https://mildis.pl/Materac-do-lozeczka-Celebrities-Baby
w obrebie polski dostawa jest gratis a mi do Belgii wysla za 80 zl więc ja juz jestem pewna ze to bedzie włąsnie ten materac.
Jeszcze nie zamóiwłma bo chciałam najpierw miec meble i je poskłaac.
Co do laktatora to ja jeszcze nie zdecydowałam ale w czwartek idziemy na warsztat z karmienia piersia wiec moze cos mi polec i podpwiedza
jusella, Agness27, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Majeczka- dzięki za radę, nie pomyślałam w sumie, że to może być od niedoboru wapnia ;)dobrze, że druczek się odnalazł!
Nowa ja mam ten materac: http://www.senmalucha.pl/pl/p/Materac-piankowy-Hevea-Dream-Easy-Clean-12060/569, ogólnie firma hevea ma dobre opinie. Podobno najlepsze są lateksowe, ale też sporo kosztują. Dużo osób kupuje zwykłe piankowe z kokosem.
Laktatora jeszcze nie mam, ale planuję zamówić firmy philips avent. Ja nie miałabym od kogo pożyczyć raczej. Z tą aplikacją to ciekawy patent, nie słyszałam o tymmajeczka87, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
DZIEWCZYNKI uważajcie z tymi opalaniami bo mamy skłonnośc do takich ciemnych plam które zostaną na całe życie. Nie zapominajcie o kremach z filtrem..
U mnie sie porobiły pieprzyki z dnia na dzien coraz wiecej bez slonca i pytalam polozna to powiedziala ze to zmiany hormonalne ciażowe i powinny zniknac po urodzeniu..oby tak było;)jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Majeczka- dzięki za radę, nie pomyślałam w sumie, że to może być od niedoboru wapnia ;)dobrze, że druczek się odnalazł!
Nowa ja mam ten materac: http://www.senmalucha.pl/pl/p/Materac-piankowy-Hevea-Dream-Easy-Clean-12060/569, ogólnie firma hevea ma dobre opinie. Podobno najlepsze są lateksowe, ale też sporo kosztują. Dużo osób kupuje zwykłe piankowe z kokosem.
Laktatora jeszcze nie mam, ale planuję zamówić firmy philips avent. Ja nie miałabym od kogo pożyczyć raczej. Z tą aplikacją to ciekawy patent, nie słyszałam o tym
MirelS a powiedź mi jak wrażenia na żywo nie jest za cieńki? ja się nie znam kompletnie
-
Majeczka ma rację! też się niczym nie smarowałam i mam pełno piegów
tylko u mnie ostatnio więcej chmur niż słońca ;/ ale opalać w ciąży się nie powinno.
Nowa specjalistką to ja też nie jestem, ale dla mnie jest ok. Nie jest ani jakiś mega twardy,ani miękki - taki chyba w sam raz. Ważne żeby był w miarę elastyczny i dostosowywał się do kształtu dziecka z tego co czytałam. Materiał zewnętrzny milusi w dotyku choć wiadomo,że na to idzie prześcieradełko jeszcze. Jak przyszedł to mało nie udusiłam męża,bo się głupek na nim położył! -
Majeczka dziękuję -udało mi się godzinę przespać
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt
Szymo strasznie się rozpycha - nie mogę oddychać i jeść bo zaraz mam wrażenie, że wszystko zwrócę. Żołądek to chyba w przełyku mam. Kurcze, do trzeciego trymestru wszystko było idealnie a teraz po kolei wszystkie możliwe przypadłości mnie dopadają z podwójną siłą
.
majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Pytałam to odpowiedziała że dorodnego siostrzeńca :p
Ja teraz kupiłam siostrze komplet pościeli i koc w paski
Koleżance na 30te urodziny kupilam poduszkę w sowy bo bardzo je lubi
Ale co prezentu zalezy co lubi
Można np cos śmiesznego np szklanki czy kieliszki z napisami śmiesznymi takie specjalne na 30tke.
Ewentualnie cos z bizuteri czy np smieszna koszulkę,kubek z dedykacją ze na 30stke.
Albo np karnet jednorazowy na cosjusella, aisa lubią tę wiadomość