Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A o to moja obiecana panna cotta
Dalile, MirelS, Zuzulka88, LilouK, ania181111, nowatorka, Naditta, Kasiulina, jusella, Maka, renieczka, kot_bury, Pauli11, Agness27, Agaax, stokrotka2013, Ana32, aisa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Przesyłam fluidy
Byłam jeszcze na kawie i mówię a pójdziemy plaża.... Wróciłam się hehe młody tak mnie walnąl tam w dole że aż podskoczylam! Pierwszy raz tak poczułam chyba Kawa na niego tak zadziałała i chyba czuję pierwszy raz czkawke
Leżę i już dzisiaj się nie ruszamZuzulka88, Kasiulina, jusella, renieczka, kot_bury, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
MirelS wrote:a ja nadal się gapię codziennie na to gemini i myślę czy zamawiać, czy jeszcze o czymś nie pomyślałam
mam 260 zł jak na razie. Nowa 540 zł coś Ty tyle nabrała
Z droższych rzeczy to termometr i laktator ręczny a dużo tych tańszych się nazbierało np. podkłady, majtki jednorazowe, espumisan na kolki, tantum rosa bo cały czas muszę używać, czopki, oilatum do kąpieli dla synka, krem do piersi i dla małego itp.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
No w końcu belly można poczytac
Kurczę pierwsze słyszę ze za poród rodzinny sie placi-zdzierstwo!
Ja rodziłam 5lat temu na Bródnie w Warszawie i nie płaciliśmy -no jeszcze tego by brakowało !
Ale co do porodu z partnerem to musi być Jego decyzja nic na sile bo to jeszcze gorzej.
Mój na poczatku byl na nie ale koledzy w pracy go przekonali ze warto bo inaczej Nas traktują bo niektórzy to potrafią przygadac aż się przykro robi...
Ja się cieszę ze mój byl i mnie wspieral i jak się uda to chciałabym by byl przy synka porodzie ale zobaczymy jak to wyjdzie..
Co do moherów to nie dajcie sie dziewczyny no kurczę jeszcze my w tak późnej ciąży mamy im ustępować no tego by brakowało !
Ja dziś w równanie np zostałam wyciagnieta z kolejki bo bylam 3 no i skorzystałam a co
W biedronce tez czasem znajoma kasjerka wyciągnie mnie z kolejki i korzystam.
Teraz musimy na siebie uważać bo to nie żarty jak się odpukać teraz by poród sie zaczął..ania181111, Zuzulka88, Kasiulina, jusella, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
O jaaa 540 zl
kosmosss
Ja co trochę wyrzucam z koszyka z gemini coś bo mam kochana siostre która większość rzeczy nam kupiwięc jak narazie 160 zl mi wyszło
więc spoko
Nam zostały takie pierdoly właśnie jak : waciki, podpaski itpjusella, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No mój jak się dzisiaj dorwal to jedna dostał potem przyszłam że swoją to ten mi zabrał potem przyszłam z kolejną to też już chciał brać
Co do zakupów ja sukcesywnie a to w Rossmannie a to na allegro i dlatego mi tak mało wyszło. A to są rzeczy dla małej jak i jakieś witaminy dla mnie, dla mojego M i jeden lek dla mojej mamyjusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:
Nowatorka lecz się biedaku ;( nie wiem co we Włoszech jest dla cieżarnych, w PL mnie bardzo pomógł syrop prenalem, ciepła kąpiel, i duuużo wypoczywajw aptece rozklaaja rece. A takie tam wody morskie do nosa to g... pomagaja
-
kama005 wrote:No mój jak się dzisiaj dorwal to jedna dostał potem przyszłam że swoją to ten mi zabrał potem przyszłam z kolejną to też już chciał brać
Co do zakupów ja sukcesywnie a to w Rossmannie a to na allegro i dlatego mi tak mało wyszło. A to są rzeczy dla małej jak i jakieś witaminy dla mnie, dla mojego M i jeden lek dla mojej mamy
No to ja zrobiłam raz a porządnieChciałabym tylko żeby termometr był dobry bo co termometr to opinia i już głupiałam.
Zuzulka88, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Wlasnie nic nie ma
w aptece rozklaaja rece. A takie tam wody morskie do nosa to g... pomagaja
na szczęście nie było tak źle
Na katar jest taki olejek - dodajesz kilka kropli do wody i robisz inhalacje bo nic innego nie pomagawiem bo też się meczylam
nowatorka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
MirelS wrote:a ja nadal się gapię codziennie na to gemini i myślę czy zamawiać, czy jeszcze o czymś nie pomyślałam
mam 260 zł jak na razie. Nowa 540 zł coś Ty tyle nabrała
To ja tak samo! Od tygodnia próbuje zrobić zamówienie, przeglądam codziennie a i tak jeszcze nie wszystko, może za tydzień skończe
Póki co już mam prawie 300 zł na liczniku, zobaczymy jak się skończyjusella, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nowa! wrote:No to ja zrobiłam raz a porządnie
Chciałabym tylko żeby termometr był dobry bo co termometr to opinia i już głupiałam.
Nowa, a jaki wybrałaś w końcu termometr? Bo ja kupiłam zestaw do pielęgnacji i tam jest termometr, ale zastanawiam się czy nie kupić innego. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że przetestowała ze 3 przy swoim dziecku tj elektroniczny, bezdotykowy i jeszcze jakiś, a skończyło się na najwzyklejszym rtęciowym, bo okazał się najlepszy. Te wypasione pokazywały inną temperaturę w uchu, inną czoło itp. Więc już też sama nie wiem...jusella lubi tę wiadomość
17.07.2016