Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka za tę z italian fashion dałam 54 zł,czyli podobnie jak na allegro a odpadł koszt przesyłki,no i przymierzyłam sobie,bo miałam dylemat czy brać M, czy większą L;) Pani doradziła L-kę, bo mówi że jeszcze urośnie brzuszek i wszystko uniesie się w górę.
Oprócz tego mam jeszcze jedną z ciuszków za 1zł taką na szelkach i jeszcze pewnie kupię z jedną w zapasie jakąś tańszą później
Basiu ja też zazdraszczam przeokropnie tego pobytu!
Z tym gbs-em to się nie wypowiadam, bo nie mam pojęcia jak to będzie u mnie wyglądało. A jutro jadę zrobić sobie HBS,bo za tydzień wizyta i mi zleciła już.majeczka87, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Szukałam i takie wymazowki można na allegro kupić 1 zł/ szt. Z drugiej dziury wolałabym sama sobie pobrać... Hehe ale mamy problemy
życzę nam wszystkim tylko takich
Idę się powoli zbierać ale nie chce mi się strasznie...Karolajjn:), Zuzulka88, jusella, Agness27, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
Z tym GBSem to zależy od "widzi mi się" lekarza. Większość pobiera tylko z pochwy.
Niektóre laboratoria nie przyjmują próbek, które się samemu pobrało i sami też nie pobierają, tylko każą pobrać lekarzowi. Lekarz to zrobi dokładnie.jusella lubi tę wiadomość
-
Agness ja kupuję u siebie w miejscowej drogerii, ale widzę, że jest nawet w aptece gemini w dobrej cenie więc akurat wrzucę też do zakupów (ja kupowałam po 12,50 a tu 7,89!)
http://www.aptekagemini.pl/nacomi-olej-ze-slodkich-migdalow-30ml.html, mam dokładnie ten i jest świetny. Tracę jeden na tydzień, ale warto, bo skóra ładna
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Witam !
Ja dzis miałam wiyte u położnej przy okazji zostałam zaszczeiona na ksztusiec i podali mi immunoglobine na konflikt serologiczny. Teraz boli mnie cała reka
Dostałm tez liste rzeczy które powinnam zabrac ze soba do szpitala.
Ogolnie po tych szczepieniach czuje sie mega spiaca i zmeczona.Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Dzięki Mirel
Ja kupiłam oliwkę z hippa z olejkiem ze slodkich migdalow ale ten olejek pewnie troche inny.
No ja tez musze dokupic po niedzieli resztę kosmetyków bo brzuszek coraz cięższy i coraz trudniej sie poruszać.
Kurczę tak patrzyłam na belki ze juz 66 dni do porodu- coraz bliżejania181111, Karolajjn:), Agaax, Kasiulina, Zuzulka88, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
Mi zostało jeszcze 69 dni .. Chociaż według USG zostało mi ich z 50 ;d ale lekarz twierdzi żeby data z USG się nie sugerować , tylko data wyliczana na pierwszej wizycie
Odnośnie rozstepow , to ja smaruje bio oil i odpukac .. Jeszcze nie pojawił mi się ani jeden .Agness27 lubi tę wiadomość
[/url]
-
ona2012 wrote:Cześć dziewczyny:)
Ja dzisiaj już po badaniach. W poniedziałek wizyta, ostatnie Usg miałam aż 6 tygodni temu. Jak dawałam skierowanie to zobaczyłam,że oprócz zwykłej morfologii i badania moczu miałam badanie na allo przeciwciała. Nie przypominam sobie żebym miała to robione w pierwszej ciąży. Czy któraś z was też wykonywała to badanie i czego ono dotyczy?
Ja już praktycznie całą wyprawkę mam gotową, zastanawiam się jeszcze nad zakupem pajacyków, bo ich mam najmniej. Postawiłam głównie na body i spodenki. Na początku czerwca chyba spakuje już torbę do szpitala.
Te termometry bezdotykowe są bardzo mało dokładne. Zdarza się,że nawet mylą się o 1 stopień. Jak mierzę dziecku temperaturę to wykonując 3 razy po kolei pomiar temperatura jest za każdym razem inna, dlatego lepiej mieć też rt ęciowy albo taki zwykły elektroniczny.
Ja miałam badanie na te przeciwciała. U mnie wyszło przy grupie krwi, że mam jakieś przeciwciała i musiałam powtórzyć. Okazało się, że mam jakieś anty-M. Przy grupie krwi masz tylko czynnik Rh, a tamte są jakby dokładniejsze. Jak Ci jakieś znajdą, to wtedy lekarz powie co dalej. U mnie na przykład chodzi tylko o to, żebym wiedziała o tym w razie transfuzji.eve90 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Dalile wrote:E.... to ja z moimi 74 dniami mogę odetchnąć i położyć się polenić
Ty możesz leżeć
A ja nie mogę się zebrac:P mamy w mieszkaniu jeszcze trochę rzeczydo roboty i się wstrzymuje ze wszystkimtzn z lozeczkiem A zakupy do szpitala planuje na czerwiec
Chociaż nie powiem powoli ogarnia mnie panikaaaaaa aaaaaaa !!!
Agness27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Uff dobrze źr ja mam już prawie Wszystko. Kosztem spokojniejsza. Chociaż jak mi kolega wczoraj opowiedział poród naturalny jego żony to stwierdziłam że moje nastawienie z kiepskiego przemienilo się na bardzo złe.
Właśnie zapisałam się na USG na 23 majaMuszę sobie zapisać
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja mam za dużo ubranek.... poważnie. Za dużo. Jak się rzuciły koleżanki, to mam za dużo.
A jeszcze jedna paczkę mam dostać, ale chyba podziękuję, bo nawet nie mam gdzie trzymać...
Jeśli by któraś potrzebowała paczki ładnych, acz używanych ubranek, to gotowa jestem się podzielić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 19:31
jusella, Agness27, Ana32, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Ja mam za dużo ubranek.... poważnie. Za dużo. Jak się rzuciły koleżanki, to mam za dużo.
A jeszcze jedna paczkę mam dostać, ale chyba podziękuję, bo nawet nie mam gdzie trzymać...
Jeśli by któraś potrzebowała paczki ładnych, acz używanych ubranek, to gotowa jestem się podzielić.
Bylabym chetna,gdyby nie to ze sama mam duzo za duzojusella, Agness27 lubią tę wiadomość