Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja złapałam jakąś depresję przedporodową. Po tych weekendowych wydarzeniach i tym niespodziewanym wcześniejszym urlopie ni huhu nie potrafię się odnaleźć. Czuję się przybita i zdołowana, nie potrafię na sobie wymusić innego nastroju. Oczywiście mężu nie rozumie ni w ząb o co mi chodzi. Ja sama nie rozumiem tak prawde mówiąc. Chyba się mocno przestraszyłam o małego i teraz nie potrafie się do kupy zebrać. Mam nadzieję, że to przejściowe i minie mi za kilka dni...17.07.2016
-
Ja dzis miałam wizyte mały Antoś ma 2170 kg szyjka jeszcze trzyma
torby spakowane do szpitala
i jutro zaczynam 36 tydzień, aż w to nie wierzenowatorka, aisa, Dalile, Agness27, Kasiulina, kot_bury, Agaax, majeczka87, Zuzulka88, renieczka, jusella, aga9009, mamuśka1, MirelS, eve90 lubią tę wiadomość
-
Współczuje wam z waszymi facetami, wiem jak to jest, u mnie doszlo do tego ze 2,3 dni w ogole sie nie odzywalismy i w koncu jak zwykle zmieklam i mu powiedzialam ze ma mnie w tylku i sie nie interesuje to sie pogodzilismy i jest lepiej, wiadomo nie idealnie, bo uslyszalam juz jak mowilam, bo jedziemy w sobote na grila do tesciowej ze on kieruje, bo ja sie w pas nie dopne ( jest krotszy ), poduszka w brzuch wystrzeli, ledwo siegam kierownicy jak usiade wygodnie zeby nie czuc malych stopek w zebrach i jeszcze po takim calym dniu siedzenia boli mnie brzuch to mi powiedzial, ze mnie boli tylko kiedy chce... -,-
Ostatnio tez bylismy u nich na grilu i rodzice bratowej mojego tez byli i jak powiedzialam ze chce kawe to jakie bulwers " co ty kawe w ciazy pijesz!?" ja mowie ze tak, czemu nie a on "no chyba sobie zartujesz" ja mowie ze nie jak nie szkodzi i lekarz nie zabrania to czemu mam nie pic a on "tak rozmawialas z lekarzem o tym, ale nie pijesz codziennie" booze..
Najbardziej mnie denerwuje jak tam jestem że tesciowa i jej corka czasami nie mowia do mnie tylko do mojego o mnie jak siedze obok, np. "czemu ona nic nie je" " ona sie denerwuje jak ja tak mowie" do jego matki tak nie powiem ale jeszcze raz uslysze takie cos od jego siostry to powiem "powiedz JEJ, ze nie jestem glodna" ciekawa jestem juz reakcjiAlbo najgorsze, postawią na stół pokrojonego ogórka i kabaonsy i nic wiecej i do mnie czemu nic nie bierzesz, nic nie jesz, wez sobie cos, jak powiem ze nie chce, to oni " ale Julka moze chce, no zjedz, dziecko chce!" Dla mojego po prostu udaje ze tego nie slysze i staram sie byc mila. Juz raz zwracal uwage swojej siostrze ze ja mam imie, jak mowila cos czemu ona nie chce, to stwierdzila ze ja sie za takie cos nie obrazam
Ale mam ich gdzies, moj juz sie poprawil, robi to o co go poprosze, a nie udaje ze nie slyszy i mu sie nie chce, bardziej sie stara
Pojezdzilismy wczoraj po kilku sklepach i wybralismy wozek!w dodatku czas oczekiwania = 2 dni! Napiszcie jak cos slyszalyscie o tym wozku albo jak same taki chcecie, bo w internecie jest malo opini o nim
maximo sie nazywa
Mam pytanie cze te torby co byly w pepco sa jeszcze za 20zl czy juz nie ma i do kiedy beda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 17:06
LilouK, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Naditta przejdzie ci ta depresja, nie martw sie
a ja sie dzisiaj jakos kiepsko czuje. glowa mnie troche boli od wczoraj i caly dzien spie, nie mam na nic sil, a wczoraj bylo duzo lepiej. nie wiem czemu tak. ide pod prysznic, moze sie obudze troche
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Naditta przytulas ! , przejdzie Ci raz dwa :*
Witam się w upalny dzień , i stwierdzam ,że mi już jest za ciężko w 27 stopniowym słońcu, chociaż mojemu synowi to nie przeszkadza , wpycha tak nogi w żebra , że aż wszystko mnie boli
Kurczę , ja jestem w czarnej dupie z wyprawką , co prawda mam ciuszki itp , połowa poprana , a z tego tylko 4 body uprasowane :o a dla siebie oprócz piżamy do szpitala (spadochronu) i jednorazowych majtasów , nic nie mam . Czas najwyższy się tym zająć ...
Zuzulka88, Naditta, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Forfie podziwiam Cię za cieprpliwość... u mnie by nie przeszło ... o matko !! takie teksty to może sobie do mamusi ale nie do swojej kobiety w ciąży mówić... !!! wrrrrr aż mi się ciśnienie podniosło.. nie dawaj się kobieto bo będziesz miała tak przez całe życie, jesteś w zaawansowanej ciąży ma prawo Cię coś boleć kłuć... itp. jak mnie coś boli to nie sprzątam... jak jest lepiej to ogarniam.. dbaj o siebie !!!!!
TheForfie, kot_bury, Agaax, Zuzulka88, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Forfie podziwiam Cię za cieprpliwość... u mnie by nie przeszło ... o matko !! takie teksty to może sobie do mamusi ale nie do swojej kobiety w ciąży mówić... !!! wrrrrr aż mi się ciśnienie podniosło.. nie dawaj się kobieto bo będziesz miała tak przez całe życie, jesteś w zaawansowanej ciąży ma prawo Cię coś boleć kłuć... itp. jak mnie coś boli to nie sprzątam... jak jest lepiej to ogarniam.. dbaj o siebie !!!!!
Zuzulka88, kijanka_88, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Naditta trzeba znalezc sposob na sprawienie sobie przyjemnosci moze cos pysznego? Moze masaz? Odwiedziny kogos optymistycznego? Nasze zdrowie psychiczne jest tak samo wazne jak fizyczne albo i bardziej. Masz teraz duzo czasu? Polecam nowenne pompejanska. Maksimum spokoju i radosci i łask sie otrzymuje
Zuzulka88, Naditta, kot_bury, Agness27, Agaax, eve90, renieczka lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia :*
Majeczka, pomyślę nad tą nowenną, już kiedyś chciałam w to "wejść", ale niestety z braku czasu odpuściłam. Może rzeczywiście teraz jest dobry momentmajeczka87, kot_bury, aisa, Zuzulka88, Agness27, Agaax lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Nadita tulę. Będzie wszystko dobrze
The forfie mój by dostał zjeba za takie teksty.chociaz widzę po nim czasami że też twierdzi że ciąża to nie choroba i szlag mnie trafia. Dzisiaj wracam mówię że mam odpoczywać to oo pewnym czasie słyszę "pozmywasz resztę? I po co ja czasami coś w tym domu mówię? Jak do ściany.
Poszłam do dużej biedry obok mnie kupiłam ta lovelle do koloru, do tego ptasie mleczko (chyba 8,79). Chciałam kupić jeszcze kilka rzeczy ale oczywiście nie było.
Zaraz jadę do centrum handlowego pranie odebrać i do RWE.
A od jutra laba. My wyprawkę mamy skończona. Jeszcze tylko Wit D muszę kupić dla małej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 19:29
Naditta, kot_bury, jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość