Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dam znać rodzicom już jak urodze ale powiem ze sama dryndne. U nas w szpitalu może jedna osoba odwiedzić więc niech nawet się nie pchają bo tatuś będzie cały czas
Ja jak prasowałam rzeczy dla małej to też sprawiało mi to przyjemnośćA jak mam nasze wyprasować to mnie szlag trafia :p
Zuzulka88, Kasiulina, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
LilouK, ale Ty tego masz! Weź się podziel
Ja dzisiaj byłam na małym szopingu, weszłam do Nexta i tak stanęłam przed tymi wieszakami i wiecie co? Chciałam coś kupić, ale pojęcia nie miałam co mi jeszcze potrzebne, co przyda się najbardziej. I jeszcze wzrok ciągle uciekał na dziewczęce ubranka, matko jaka słodycz! Dużo większy wybór dziewczęcych, niż chłopięcych. Niesprawiedliwe. Wyszłam w końcu z 2 parami...no właśnie czego? Bo nawet nie wiem jak się to nazywa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d86b22b85f4.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c06f5295e91.jpgZuzulka88, LilouK, Kasiulina, aisa, jusella, Maka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta wrote:Niesprawiedliwe. Wyszłam w końcu z 2 parami...no właśnie czego? Bo nawet nie wiem jak się to nazywa
Rampersy
A brzucholek śliczny, ale z ciebie chudzinaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 20:03
Zuzulka88, Naditta, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
O, dzięki podwójne Dalile!
Mam nadzieję, że będzie lato w tym roku i będę mogła ubrać młodego w te rampersy
Co do prasowania dziewczyny, to ja tak to lubię, że zostawiam sobie na deser. Uwielbiam prasować, więc podsyłajcie mi ubranka jak coś
Mam jeszcze zagwozdkę, czy skoro będę używać do prania tylko płatków mydlanych to czy ma sens lanie do żelazka wody do prasowania? Mam na myśli taką kupną, z reguły już z jakimś zapachem. Chyba to średnio idzie w parze? A kranówki nie naleje, bo mi się zaraz żelazko zakamieni...Zuzulka88, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta wrote:U mnie kamień się na tony osadza wszędzie, szkoda mi żelazka. Będę szukać destylowanej, bo wiem że się takiej właśnie używa też, tylko ja nigdzie jej tu w sklepach nie widziałam...
Naditta - w motoryzacyjnym albo na stacji benzynowej - fakt, że w 5 l baniakach ale taniejZuzulka88, Naditta, Agaax lubią tę wiadomość
-
Dziękuję syn lepiej uff
Dziewczyny ja tam zaczęłam się bać porodu że zaczynam panikowac... I to strasznie....nawet nie umie się cieszyć z dziecka w brzuchu bo wiem co to oznacza...
Zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić cc choć tego też się boję... Bo ból po i dochodzenie do siebie będzie ciężkie...
Sama nie wiem...boję się i bólu i że coś nie pójdzie tak i dziecko ki zaczną Kleszczowo wyciągać i będzie chore...przy.cc dziecko się zdrowe urodzi ale za to ból po i ewentualne komplikacje... Jezu strasznie mnie wzięło...Ale mam takiego piętra jak nigdy... Nawet myślę o prywatnej klinice aby urodzić...jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 wrote:Dziękuję syn lepiej uff
Dziewczyny ja tam zaczęłam się bać porodu że zaczynam panikowac... I to strasznie....nawet nie umie się cieszyć z dziecka w brzuchu bo wiem co to oznacza...
Zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić cc choć tego też się boję... Bo ból po i dochodzenie do siebie będzie ciężkie...
Sama nie wiem...boję się i bólu i że coś nie pójdzie tak i dziecko ki zaczną Kleszczowo wyciągać i będzie chore...przy.cc dziecko się zdrowe urodzi ale za to ból po i ewentualne komplikacje... Jezu strasznie mnie wzięło...Ale mam takiego piętra jak nigdy... Nawet myślę o prywatnej klinice aby urodzić...
basia7777 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Nowatorka, no to też Ci się szykuje ponad 4 kg. U mnie w 32+2 było 2452 g. No cóż, damy radę
We wtorek wizyta zobacze jak podrosla
Kasiulina, jusella, Zuzulka88, Agness27, Agaax, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68866c0b50c7.jpg
Mam ochote juz sie rozpakowac a we wtorek dopiero wizyta:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 21:46
jusella, LilouK, Zuzulka88, Agness27, eve90, Agaax, majeczka87, renieczka, Kasiulina, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl