Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
Ja z kawy nie rezygnuje, bo to podobno niedobrze tak nagle zrezygnowac.
ja pilam zwykle 2 - jedna rano jedna po po poludniu, ale teraz ograniczam tylko do porannej (z mlekiem).
Gabi, to masz mega wysoka bete. W ktorym dniu cyklu zrobilas? Wiesz kiedy mialas owulacje? jestesmy dokladnie w tym samym momencie, a moja beta w 32dc wynosila tylko 25 (jeszcze nie robilam drugi raz bo troche nie chce sie denerwowac), owu mialam mysle miedzy 14 a 18 dc.
Piki, widze ze w objawach podalas bol brzucha, ja tez taki mam. Jakbys opisala swoj?U mnie sa takie klucia, ciagniecia do wytrzymania w dole brzucha. Ale czasem jest taki jakby mocniejszy skurcz,sama nie wiem, podobny do takich stresowych boli dolu brzucha.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
madzialenka84 wrote:Gabi, to masz mega wysoka bete. W ktorym dniu cyklu zrobilas? Wiesz kiedy mialas owulacje? jestesmy dokladnie w tym samym momencie, a moja beta w 32dc wynosila tylko 25 (jeszcze nie robilam drugi raz bo troche nie chce sie denerwowac), owu mialam mysle miedzy 14 a 18 dc.
Ja 33dc miałam 33. A owulacja była pewnie 19dc, bo 18 test owulacyjny wyszedł pozytywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:31
-
nick nieaktualnyMadzialenka - robiłam w 32 dc, dziś mam 34 dc, pierwsza jakieś 4-5 dni po spodziewanej miesiączce, bo miałam cykle 27-28 dni, a zdarzały się czasem nawet 25
Owulację nie wiem kiedy miałam, ból owulacyjny był w 14 dc, czyli ovu 15-17 dc.
Kiedy planujesz drugą betę? -
gabi544 wrote:Madzialenka - robiłam w 32 dc, dziś mam 34 dc, pierwsza jakieś 4-5 dni po spodziewanej miesiączce, bo miałam cykle 27-28 dni, a zdarzały się czasem nawet 25
Owulację nie wiem kiedy miałam, ból owulacyjny był w 14 dc, czyli ovu 15-17 dc.
Kiedy planujesz drugą betę?
Wlasnie troche boje sie isc na te druga bete
Moze sie odwaze jutro, to bedzie po 72 h, ale niestety inne laboratorium.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Hej . Ja zadzwonilam do gina i jego asystentka umowila mnie na 17.11. Bedzie to 8 tydzień i kobitka powiedziala ze świetny termin bo wiele będzie widac. Ze mam sie nie stresowac i bety tez nie robic bo o nie jest potrzebna. Dopiero lekarz powie jakie badania i kiedy. Zapisalam sie prywatnie i zapisze sie jeszcze do na nfz do innego. Zobcze gdzis lepiej. Ile u was wizyta? U mnie 170 zł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jak teraz, bo ide do innego gina, ale wcześniej płaciłam 80 zł za wizytę. Teraz babka w rejestracji powiedziała że nie wie dokładnie ale pacjentki nie przekraczają 100 zł za wizytę, a dokładnie to zależy co będzie badać
Ja mam wizytę kolejną 18.11, pierwsza za tydzień ale wątpię że coś będzie widać teraz, to będzie dopiero 5t + 5 d -
nick nieaktualnymadzialenka84 wrote:Wlasnie troche boje sie isc na te druga bete
Moze sie odwaze jutro, to bedzie po 72 h, ale niestety inne laboratorium. -
Dziewczyny, piszecie jak szalone
Gratulacje dla wszystkich nowych zaciazonych
U mnie dziś 5+1
Co do kawy to ja w pierwszej ciazy z corka piłam taka lekka kawke i to przy moim ciśnieniu pomagało mi funkcjonować teraz totalnie mnie odrzucilo, co jest dla mnie szokiem
Co do ćwiczeń w ciazy to b.polecam! Ćwiczyłam codziennie i uwierzcie mi, na koniec ciazy czulam się genialnie, na dzień przed cesarka przeszłam jeszcze10km. Żadnych boli kręgosłupa,opuchnietych nóg... No i szybko doszłam do formy
Madzialenka, ja miałam takie bóle miesiaczkowe, obecnie już ich nie mam,ewentualnie b.sporadycznieCóreczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualny
-
jednataka wrote:Madzialenka, moze lepiej zrób bete drugi raz ja jestem trochę na to wyczulona
Owulacje podejrzwam miedzy 14-18 dc a beta (25) jest z 32 dc, czyli mniej wiecej po 2 tygodniach od owulacji.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016