Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dołączam do Was od soboty wychodza 2 kreseczki. Dzis zrobię bete. Zastanawiam sie kiedy do ginekologa. Ovu liczy termin na 10.07.17 a jak bedzie to zobaczymy
z objawow:
- po owolacji gorace piersi i bolace sutki,
- codziennie pobolewa brzuch
- duza niechec do przytulania
- agresor
a od kilku dni
- duzo kremowego sluzu
- pobolewanie brzucha
- wzdecie jak na okres.
staralismy sie 4 cykle. Czekamy na wymarzona nasza Niunię. Nikomu jeszcze nie mowilismy. Chcielibysmy rodzicom na swieta ale tojeszcze 7 tygodni! -
nick nieaktualnyCześc dziewczyny
51 zł? Coo? Drogo - ja mam szpital pod nosem, może z 300 metrów będzie, to robię w laboratorium szpitalnym i płacę 30 zł. Dziś zbadałam od razu TSH i fT4, ale jak w poniedziałek miałam wyniki po 10, tak dzisiaj dopiero po 13 jeszcze 2 godziny muszę znaleźc jakieś zajęcie, żeby nie myśleć o tym ciągle.. OCzywiście chwalimy się od razu, jak dostaniemy wyniki ja wierzę że lipiec jest nasz
Jak się czujecie? Ja za tydzień mam wizytę pierwszą
Dzisiaj z rana wstałam, cycki takie nabrzmiałe i coraz bardziej bolą nie wiem czy lepiej w staniku czy bez. Tak źle i tak niedobrzeJaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
PannaNatalia wrote:Jaguś nawet mnie nie osłabiaj... jak sobie pomyśle ile testów mogę za to wysikać to mnie trzęsie a w piątek kolejne 4 dychy.
Hahahaha, ale się uśmiałam zdzierają jak nie wiem może dlatego u nas tak tanio bo małe miasto i wg ... ale i tak trzymam kciuki, daj znać jak wyszło ja po 13 już będę wiedziała to oczywiście też napiszę :**
Kiedy masz w planach wybrać się do gin?
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
gabi544 wrote:Cześc dziewczyny
51 zł? Coo? Drogo - ja mam szpital pod nosem, może z 300 metrów będzie, to robię w laboratorium szpitalnym i płacę 30 zł. Dziś zbadałam od razu TSH i fT4, ale jak w poniedziałek miałam wyniki po 10, tak dzisiaj dopiero po 13 jeszcze 2 godziny muszę znaleźc jakieś zajęcie, żeby nie myśleć o tym ciągle.. OCzywiście chwalimy się od razu, jak dostaniemy wyniki ja wierzę że lipiec jest nasz
Jak się czujecie? Ja za tydzień mam wizytę pierwszą
Dzisiaj z rana wstałam, cycki takie nabrzmiałe i coraz bardziej bolą nie wiem czy lepiej w staniku czy bez. Tak źle i tak niedobrze
O cyckach to mi nawet nie mów, bo wydaje mi się, że dotychczasowy stanik zaraz mi eksploduje buahahahahah
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualnyCo do kawy w ciąży - dopuszczalna ilość kofeiny na dobę to ok 200 mg czyli teoretycznie 2-3 filiżanki kawy. Trzeba jednak pamiętać że kofeina jest też w czarnej herbacie, czekoladzie, kakao, napojach typu coca-cola i napojach energetycznych (lekarze zalecają wyeliminowanie dwóch ostatnich pozycji z diety ciężarnej ze względu na bardzo szybki wzrost kofeiny i cukru we krwi).
Jestem na bieżąco bo moja siostra też jest w ciąży i nie wyobraża sobie nie picia kawy w ciąży
A ja osobiście za kawą nie przepadam, rano do śniadania piję zbożową (fajny substytut zwykłej kawy), czarną herbatę też ograniczam na korzyść zielonej, a coca-coli i energetyków nie pijam nigdy -
PiKi wrote:U mnie beta 30 zl
czy musze jeszcze jakies badania zrobic przed wizyta? W którym t.c. macie pierwsza wizyte?
Wydaje mi się, że ok 6-7 tyg będzie już całkiem spoko Ja czekam na wynik dzisiejszej bety
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:Super :* cieszę sie, ze tutaj trafiłam,jutro powtarzam bete bo wczoraj wynosila 159,57;) myślę, że jest ok, ale jutro koniecznie trzeba powtorzyc
Jaguś gratuluję!! I trzymam kciuki za dzisiejszą betę :-*
A widzisz? Niemożliwe nie istnieje. Macica dwurożna górąJaguś_7810 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
MaagdaM wrote:Dziewczyny ile razy wy tą betę robicie? Ja mam całe szczęście przez firmę opłacony pakiet premium w Medicoverze i za takie rzeczy nie płacę.
Dwa razy wydaje mi się, że starczy aczkolwiek słyszałam, że dziewczyny jeszcze robiły później Najlepiej przedzwoń sobie do lekarza i on Ci powie, czy robić kolejne czy też nie )
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Caro wrote:Jaguś gratuluję!! I trzymam kciuki za dzisiejszą betę :-*
A widzisz? Niemożliwe nie istnieje. Macica dwurożna górą
Tak !! hip hip ?? huraaa hahaha nie no na serio jest wysyp ciąż z dwurożną macicą
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie