Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do kawy - ja nigdy nie piłam, jak czasem od wielkiego dzwonu, to potem tak mi serce waliło i ręce trzęsły, że nie mogłam opanować. Ja ogólnie jestem niskociśnieniowcem - zawsze jak mi mierzą ciśnienie, w szpitalu czy gdziekolwiek to 90/60, i z takim dobrze się czuję - może to o to chodzi, że kawa podnosi ciśnienie
-
Jaguś_7810 wrote:Tak !! hip hip ?? huraaa hahaha nie no na serio jest wysyp ciąż z dwurożną macicą
A i dobrze Może nie taki diabeł straszny
A co do wizytacji u lekarza to ja byłam w 4t5d i był pęcherzyk ciążowy a w 6t5d mała Kluseczka i bijące serduszko
Spokojnych ciąż Lipcówkipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Hahahaha, ale się uśmiałam zdzierają jak nie wiem może dlatego u nas tak tanio bo małe miasto i wg ... ale i tak trzymam kciuki, daj znać jak wyszło ja po 13 już będę wiedziała to oczywiście też napiszę :**
Kiedy masz w planach wybrać się do gin?
Haha co w tym śmiesznego wysikałam wszystkie w domu, do męża wczoraj też na cmentarzu mówię, że coś bym posikała
Zobaczymy jak beta wyjdzie, ale tak przewiduje, że może 10 albo 17 listopada, żeby od razu serduszko posłuchać, bo wcześniejsza wizyta raczej nic nie wniesie prócz spokoju. A Ty kiedy? Na kiedy termin?
E to chyba dzisiaj jeszcze się skuszę na kawe aż dziw bierze, że głowa mnie nie rozbolała od rana z braku kofeiny
Dziewczyny, czy lekarz rodzinny może dać skierowanie na hormony?Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Dwa razy wydaje mi się, że starczy aczkolwiek słyszałam, że dziewczyny jeszcze robiły później Najlepiej przedzwoń sobie do lekarza i on Ci powie, czy robić kolejne czy też nie )
Jutro mam wizytę, więc już nie będę dopytywać, zapytam o wszystko na miejscu . Tylko muszę sobie karteczkę z pytaniami zabrać, żeby nie zapomnieć . -
PannaNatalia wrote:Haha co w tym śmiesznego wysikałam wszystkie w domu, do męża wczoraj też na cmentarzu mówię, że coś bym posikała
Zobaczymy jak beta wyjdzie, ale tak przewiduje, że może 10 albo 17 listopada, żeby od razu serduszko posłuchać, bo wcześniejsza wizyta raczej nic nie wniesie prócz spokoju. A Ty kiedy? Na kiedy termin?
E to chyba dzisiaj jeszcze się skuszę na kawe aż dziw bierze, że głowa mnie nie rozbolała od rana z braku kofeiny
Dziewczyny, czy lekarz rodzinny może dać skierowanie na hormony?
Kurczę ja odkąd wysikałam dwa pozytywne testy to kawy ani rusz a już mnie tak kusi, że szok kawożercą jestem teraz pijdę herbatkę z cytryną i miodem hurtowo bo mi brakuje ^^
Termin mam podany na Ovu 9 lipiec a na belly 8
A ja wizytę pierwszą planuje nie wiem kiedy za tydzień, albo dwa dopiero co myślisz? Ja dopiero mam 4 tyg. i 4 dzień, więc pewnie i tak nie widać nic
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
MaagdaM wrote:Jutro mam wizytę, więc już nie będę dopytywać, zapytam o wszystko na miejscu . Tylko muszę sobie karteczkę z pytaniami zabrać, żeby nie zapomnieć .
Jasne karteczka jak najbardziej wskazana jak nie zapamiętasz 3mam kciuki za wizytę na kiedy termin przypada ?
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Okilaa wrote:Ja za trzy tygodnie śmigam na wizytę kontrolną ponieważ narazie był tylko pęcherzyk. Dawajcie znać jak tam u Was
Ja podejrzewam że u mnie też będzie tylko pęcherzyk. Późno mi beta zaczęła rosnąć, późna owulacja, ale że byłam już umówiona w razie nieudanego cyklu, to idę omówić kiedy co i jak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też z kawy całkowicie zrezygnowałam, a wcześniej 2-3 czarne i mocne to byla norma:-)pierwsze trzy dni to była masakra nie mogłam się w ogóle skoncentrować. Ale w zaleceniach od lekarza mam napisane że dwie filiżanki słabej kawy z mlekiem są dozwolone. Martwię się bo od piątku mam plamienia, co prawda bardzo małe ale i tak się martwię czy któraś z Was też tak ma?
-
Marzenie27 wrote:Ja też z kawy całkowicie zrezygnowałam, a wcześniej 2-3 czarne i mocne to byla norma:-)pierwsze trzy dni to była masakra nie mogłam się w ogóle skoncentrować. Ale w zaleceniach od lekarza mam napisane że dwie filiżanki słabej kawy z mlekiem są dozwolone. Martwię się bo od piątku mam plamienia, co prawda bardzo małe ale i tak się martwię czy któraś z Was też tak ma?
Tak, tez mialam moze z dwa dni,ale to raczej niteczki krwi w sluzie byly potem ustaly
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny