Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
She86 wrote:Dziewczyny a ja z pozytywną wiadomością! Serduszko bije 169 uderzeń na minutę! Ciążą wg usg starsza o 2 dni, ale termin porodu ustalony wg ostatniej miesiączki na 16 lipca 2017 - wiec zmiana
I zdjęcie dzidzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d3dbe9a7633.png
Oby tylko takie wspaniałe wiadomości się pojawiałysuper!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Haha
to dobrze, bo poczułam lekki zbłaz, że wywołałam kogoś do tablicy
Rany ale za mną frytki chodzą......
Jakie cudne foteczki,brawo dziewcYny..jest co podziwiac!!
Ja opracowuje jakis dziwny system funkcjonowania,juz ktorys dzien ide na drzemke po lunchu,musze,poprostu musze chociaz na pol godziny...nastepnie robie objad poki mam troche sily....i czekam na wieczor zeby znow isc spaaaac...
-
Zoja, she
bardzo mile i wspaniale informacje, gratulacje, super widok, ach ach
Bebloszka daj znac po wizycie,moze nie wszystko stracone,tezymaj sie,glowa do gorypoziom bhcg to nie jest jedyny wyznacznik
czekamy na info o jestesmy z Toba
She86, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:To byla moja pierwsza oznaka ciazy,zachcialo mi sie fryyytek,takich grubych kilka razy opiekanych,maz pobiegl do knajpy bo musialam je zjesc tamtego wieczora...z corka mialam taki szal na pierogi ze pamietam zaczelam je robic ( pierwszy raz w zyciu!!) pozno w nocy bo tak mi sie zachcialo....dopiero pozniej sie okazywalo ze to ciaza....to nawet nie ze zachcianka,to byl osli upor!
Jakie cudne foteczki,brawo dziewcYny..jest co podziwiac!!
Ja opracowuje jakis dziwny system funkcjonowania,juz ktorys dzien ide na drzemke po lunchu,musze,poprostu musze chociaz na pol godziny...nastepnie robie objad poki mam troche sily....i czekam na wieczor zeby znow isc spaaaac...
HahaMój mąż musiał kupić we wtorek frytkownice
biedak nawet wybrał najdroższy ketchup w sklepie: UWAGA!!! Z POMIDORÓW, a nie z koncentratu
Zaraz go pogonie, niech struga. W końcu nie ja sobie kuku zrobiłam
Oj tak tak, pierożka też bym wsunęła. Zero mięcha, samo jarskie za mną chodzi
Bebloszka, nie chciało mi się po raz setny tego pisać, ale mi beta spadła, a maluszek i tak rósł, nawet serduszko po 2 tygodniach usłyszałam -
PannaNatalia wrote:Haha
Mój mąż musiał kupić we wtorek frytkownice
biedak nawet wybrał najdroższy ketchup w sklepie: UWAGA!!! Z POMIDORÓW, a nie z koncentratu
Zaraz go pogonie, niech struga. W końcu nie ja sobie kuku zrobiłam
Oj tak tak, pierożka też bym wsunęła. Zero mięcha, samo jarskie za mną chodzi
Bebloszka, nie chciało mi się po raz setny tego pisać, ale mi beta spadła, a maluszek i tak rósł, nawet serduszko po 2 tygodniach usłyszałam
Widzę, że podobnego suwaczka mamy hahahno wiesz ty co
to teraz idź zmykaj i wcinaj frytasy z NAJLEPSZYM keczupem
PannaNatalia lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny