Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba serio mamy
dzieci rowne jak do tej pory
jak nic bliznieta od dwoch matek haha
Ja mam 12.12 8+5 prawie jak ty. Poprzednia tez mialam prawie jak tydzien roznicy
Anga1989 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No taka atmosferę to ja lubię :p
Ja tez mam ochotę na frytki, pizze, bugery i cale zlo tego świata...ale ze teraz ważny 6 tydzień to jem zielone warzywa na potęgę i zagryzam owocami co by sie na słodkie ie rzucić.
Odkąd dowiedziałam sie o ciąży nie jadłam nic słodkiego poza gorzka czekolada po kawaleczku kilka razy, i co najdziwniejsze wcale mnie nie ciągnie...a przed ciaza codziennie jakiś cukier w czekoladzie wpasc musial.
A jak kilka dni temu rzucilam sie na ziemniaczki gniecione z masłem i mlekiem zagryzane kiszonym ogórkiem...olaboga:D
Bylam wczoraj u mamy i powiem wam ze strasznie straaaasznie trudno mi się powstrzymać i nie wygadać. Ale wiem ze w wigilię będzie efekt wow - wiec trzymam sie dzielnie! Tym bardziej ze mama niczego sie nie spodziewa
She86, Selja lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Jaki fajny brzusio,taki delikatny i ksztaltny...ja chyba tez zaczne uwieczniac,z corka mam tylko kilka fotek brzusia a i tak nikomu nie pokazuje bo czulam sie jak zwloki i tak tez wygladalam...
O tak i jarskie obiadki u mnie gora...dzisiaj po drzemce dalam rade zrobic krokiety z kasza jaglana i jarmuzem...tylko sosu pomidorowego nie moglam doprawic,no jakby mi kubki smakowe wyparowaly,nic nie czulam...maz uznal ze dosolone idealnie.. -
bebloszka90 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jest jedynie pęcherzyk ciążowy 0,93 cm, brak echa zarodka. Lekarz stwierdził, że "już powinien być, ale nie wszystko stracone" i mam przyjść za tydzień. Nawet się nie łudzę, że jeszcze się pojawi, byłby wtedy niesamowicie opóźniony - jakiś cud medyczny musiałby nastąpić (jestem już 31 dpo, owujacja pewna). Mimo wszystko jakoś ta wizyta podniosła mnie na duchu - bardzo bałam się ciąży pozamacicznej. Poza tym pocieszam się, ze pewnie trudniej byłoby mi się pogodzić z tym, że jest zarodek, ale się nie rozwija, niż z tym, że jest puste jajo. W każdym razie - jestem pełna optymizmu na przyszłość i cieszę się Waszym szczęściem. Gratuluję wszystkim pięknych fasolek
She86 lubi tę wiadomość
-
bebloszka90 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jest jedynie pęcherzyk ciążowy 0,93 cm, brak echa zarodka. Lekarz stwierdził, że "już powinien być, ale nie wszystko stracone" i mam przyjść za tydzień. Nawet się nie łudzę, że jeszcze się pojawi, byłby wtedy niesamowicie opóźniony - jakiś cud medyczny musiałby nastąpić (jestem już 31 dpo, owujacja pewna). Mimo wszystko jakoś ta wizyta podniosła mnie na duchu - bardzo bałam się ciąży pozamacicznej. Poza tym pocieszam się, ze pewnie trudniej byłoby mi się pogodzić z tym, że jest zarodek, ale się nie rozwija, niż z tym, że jest puste jajo. W każdym razie - jestem pełna optymizmu na przyszłość i cieszę się Waszym szczęściem. Gratuluję wszystkim pięknych fasolek
18.11.2015 Aniołek - W -
Jaguś_7810 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/225a8cc87dbc.jpg
a to ja, ale ja to już gotowa do snu jestem bo znów jutro pobudka 5:30:(
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Trochę mnie tu nie było ale nie dość że ciągle się uczyłam, to jeszcze denerwowałam, ale było warto bo wczoraj obroniłam magistra
Teraz już mogę leżeć i odpoczywać
U mnie zmieniło się tylko tyle, że wczoraj pojawiły się wymioty i dziś rano było to samo. Mdli mnie w sumie co chwile dzisiaj, ale da się żyćDruga zmiana to taka że brzuch już rano płaski nie jest jak wcześniej, tylko zostaje praktycznie taki sam jak wieczorem, więc coś rosnę
Wizytę mam we wtorek. Według OM to już będzie 9 tydzień... zobaczymy czy pojawi się zarodek z sercem i czy nadrobił coś z tych prawie 2 tygodni do tyłu...
Gratulacje dla mam które zobaczyły/ usłyszały serduszka :*
Chyba były też jakies złe wieści ? Przepraszam ale nie nadrobię wszystkiego. Całuję Was i bardzo mi przykro że tak się stało:* 3majcie się dzielnie ;*
Marciiik, Selja, sisi, Aguuuś, bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość
-
Dzis sobie cyknelam druga focie
mialam w 10tc ale jakos tak wyszlo i stwierdzam ze za duzo jem. Dwa tyg a tu widac juz leciutenko roznice
albo mi sie wydaje tylko...
Babcia dzis mi powiedziala ze przytylam
Nie wie o ciazy.a widuje mnie prawie co 2 dni
Myslalam ze mama juz jej wygadala a tu niespodzianka. Nie wie nadal
Pierwsze 5+0 i drugie 7+1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9be27e6fbe3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 20:18
Jaguś_7810, She86, AniaKami, sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny,
jestem tu nowadziewiąty tydzień
termin na 10 lipca
Mam do Was pytanie: czy któraś z Was robiła badanie tsh i wyszło powyżej normy czyli niedoczynność? Nie wiem czy mam się martwic, a do endokrynologa na wizytę idę za tydzień. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? -
Dotinka26 wrote:Część dziewczyny,
termin na 10 lipca
Mam do Was pytanie: czy któraś z Was robiła badanie tsh i wyszło powyżej normy czyli niedoczynność? Nie wiem czy mam się martwic, a do endokrynologa na wizytę idę za tydzień. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Ja mam podwyższone ale dla norm ciazowych i jako że biorę już folii z jodem to dostałam euthyrox 50.
Dzień dobry dziewczyny! Gratuluję wszystkim które miały już szczęśliwe wizyty i tym u których ciążę zaczynają być widoczne gołym okiemmiłego dnia! Dziś ostatni dzien do pracy i weekend... Ach... Ja w środę będę mieć rozmowę z główną przełożona . Moja kierownik powiedziała że chce iść ze mną. Mam nadzieję że będzie ok
-
Dotinka26 wrote:Część dziewczyny,
termin na 10 lipca
Mam do Was pytanie: czy któraś z Was robiła badanie tsh i wyszło powyżej normy czyli niedoczynność? Nie wiem czy mam się martwic, a do endokrynologa na wizytę idę za tydzień. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Miłego dnia !! Dziś piątek - cudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 05:36