Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Dziewczyny wiem, że jak zwykle rzadko się tu udzielam, ale to plamienie trochę mnie podłamywało. Dziś byłam u lekarza zrobił USG jest zarodek 4,9 mm!!!!! SERDUSZKO BIJE!!!!! wszystko jest ok więc lekarz z tym plamieniem/ brudzeniem poinformował mnie, że czasami kobiety tak mają i plamią nawet do 20 tyg szok. Wiek ciąży wg USG 5 tyg 5 dni pytałam się czy ta rozbieżność jest w normie lekarz powiedział, że oczywiście jak najbardziej tak. Dziewczyny w końcu może mogę zacząć się cieszyć. Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki.
Anga1989, Nicka789, sisi, Fatim, Marciiik, Zoja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gabi ja prawie zawalu dostalam czytajac poczatek wiadomosci
Moglas napisac "jest dobrze ale..."
O mamciu. Oszczedzaj sie. Swoja droga to dziwne skad te plamienia.. Niezidentyfikowane jak u mnie..ale najwazniejsze ze misiaczkiem wszystko dobrzw
Wytrzymasz to dla malusienkiego nowego zycia
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
megi78 wrote:Hej
Dziewczyny wiem, że jak zwykle rzadko się tu udzielam, ale to plamienie trochę mnie podłamywało. Dziś byłam u lekarza zrobił USG jest zarodek 4,9 mm!!!!! SERDUSZKO BIJE!!!!! wszystko jest ok więc lekarz z tym plamieniem/ brudzeniem poinformował mnie, że czasami kobiety tak mają i plamią nawet do 20 tyg szok. Wiek ciąży wg USG 5 tyg 5 dni pytałam się czy ta rozbieżność jest w normie lekarz powiedział, że oczywiście jak najbardziej tak. Dziewczyny w końcu może mogę zacząć się cieszyć. Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki.
Pokaz zdj -
U mnie tez hustawka. Placze bez powodu a za chwile sie smieje.. Wyzywam na starego a za chwile sie do niego tulkam
Dziewczyny a takie zoltawo kremowe uplawy sa normalne? Wczoraj mialam takie dziwne.
Siku siku siku. Co chwile chce mi sie siku. Spodnie mnie cisna. Brzuch twardszy juz jest. Nie urosl duzo ale twardy sie zrobil. Chodze z odpietymi spodniamikurtka zaslaniam i nie widac.. Inaczej za ciasno
Ahhh pierw rozpacz ze ciaza nie wychodzi a teraz w kolko marudze
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
megi78 wrote:Hej
moj mial 4,4 mm i oceniony zostal na 6+1 a twoj na 6+2 a jej wiekszy od naszego na 5+5
haha
Gratuluje megiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 09:57
07.11.2012 Julian
Tak to juz chyba jest
mysle ze za tydzien zobaczymy juz duuuze malenstwa
Jestem dobrej myslichociaz żałuję troszke ze nie wybralam wtorkowej wizyty tylko w czwartek... Tylko kilka dni i znowu bym zobaczyla maluszka
a tak to jeszcze 5 dni do wizyty
-
nick nieaktualny
-
Ty 5 a ja jeszcze ponad tydzien!!
Dokladnie 10 dni! Ahhhh.... Zleci szybko. O mamciu jak sobie pomysle, ze pojdziemy i zobaczymy takie raczki i serduszka i wielkie bobasy az mnie zatyka z radosci
Z synkiem w 8+1 widzialam takie cudo. Ciekawe jak duzo beda sie roznic bo teraz ide 8+5
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2abb7a44973d.jpgAnga1989, Nicka789, Zoja, Solane lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie nie było- powiem szczerze miałam okropnego doła i musiałam odpocząć od forum. Po zeszłotygodniowym usg (brak zarodka), myślałam, że wczorajsza wizyta zakończy marzenia o dziecku. Jechałam z sercem w gardle. Na szczęście zmieniło się wszystko- pokazał się zarodek 95 mm i migocząca czarna kropeczka! Nareszcie! Pan doktor poinformował mnie, że być może jest jeszcze drugi zarodek bo coś tam widzi, ale u mnie jest niestety bardzo słaby obraz. Następna wizyta 20.12 i będziemy potwierdzać lub nie ten drugi zarodek bo obraz będzie już lepszy.
Jestem absolutnie przeszczęśliwa!sisi, Marciiik, She86, Zoja lubią tę wiadomość
-
birdy-n wrote:Cześć dziewczyny!
Trochę mnie nie było- powiem szczerze miałam okropnego doła i musiałam odpocząć od forum. Po zeszłotygodniowym usg (brak zarodka), myślałam, że wczorajsza wizyta zakończy marzenia o dziecku. Jechałam z sercem w gardle. Na szczęście zmieniło się wszystko- pokazał się zarodek 95 mm i migocząca czarna kropeczka! Nareszcie! Pan doktor poinformował mnie, że być może jest jeszcze drugi zarodek bo coś tam widzi, ale u mnie jest niestety bardzo słaby obraz. Następna wizyta 20.12 i będziemy potwierdzać lub nie ten drugi zarodek bo obraz będzie już lepszy.
Jestem absolutnie przeszczęśliwa!
Super wiescinooo moze drugie blizniaki nam sie szykuja na forum
gratulacje! :*
-
No te bliźniaki to u mnie trochę niezwykłe by były bo ani u mnie ani u męża w rodzinie żadnych nie było, ale chyba już nic mnie nie zdziwi
Mąż już planuje większe auto "bo z dwoma fotelikami to nawet nasze kombi małe będzie" i ciężko mu wytłumaczyć żeby poczekał chociaż z tymi planami do następnej wizyty
-
Anga1989 wrote:Tak to juz chyba jest
mysle ze za tydzien zobaczymy juz duuuze malenstwa
Jestem dobrej myslichociaz żałuję troszke ze nie wybralam wtorkowej wizyty tylko w czwartek... Tylko kilka dni i znowu bym zobaczyla maluszka
a tak to jeszcze 5 dni do wizyty
Nie marudz bo ja dopiero wizyta za 12 dni