Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, czy mozna sie dolaczyc? wg ostatniego dnia om 20 lipca:-) wiem juz ze serduszko bije i ze jest wszystko ok na chwile obecna. Mam nadzieje ze tak juz zostanie
Selja, Marciiik, Uszko, AniaKami lubią tę wiadomość
-
sisi wrote:Wow Zoja jaki śliczny człowieczek Taki ładny okrąglutki. Ciekawa jestem jak moje szczęście wygląda, pewnie nadal słodka kijanka
18.11.2015 Aniołek - W -
Zoja wrote:Dzięki Sisi, mam nadzieje, że to takie ujęcie albo etap, że to taka kulka. Muszę zacząc ufać lekarzowi skoro mówi, że jest wszystko OK to wierzyć, że jest OK. Choć on mnei zawsze zdenerwuje bo to nie zmierzy akcji serca ( ostatnio) to nie zmierzy wielkości (CRL) jak dziś. A człowiek już w głowie ma myśli..20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Junioer wrote:Mnie gin tylko pokazuje na ekranie, powiedział, że za wcześnie na słuchanie, bo o ile samo usg jest absolutnie bezpieczne, to doppler dla takiego maleństwa już bardzo obciążający. Powiedział, że o ile zarodek rośnie prawidłowo i jest tętno, to nie ma się czym martwić.I tego się trzymam.
Może jak będę na wizycie za 2 tygodnie, to wtedy posłuchamy. -
Zoja wrote:Dzięki Sisi, mam nadzieje, że to takie ujęcie albo etap, że to taka kulka. Muszę zacząc ufać lekarzowi skoro mówi, że jest wszystko OK to wierzyć, że jest OK. Choć on mnei zawsze zdenerwuje bo to nie zmierzy akcji serca ( ostatnio) to nie zmierzy wielkości (CRL) jak dziś. A człowiek już w głowie ma myśli..
Muszka- moja teściowa też ma ten starszy model, nawet nie wiem ile lat i zawze od niej pożyczałam. Nowy jest ekstra, zresztą sama zobaczysz:) cena no niestety ... zabójcza -
Marzenie27 wrote:Zoja super widok:-) ja też jestem w 10 tyg więc tak sobie myślę że mój dzidziuś pewnie też już podobnie wygląda:-) ja mam usg 15.12 jjeszcze dwa tygodnie oby szybko zleciało:-)
Marzenie27 lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Mój lekarz też nie włącza dopplera, bo uważa, że jest za mocny dla tak małego dziecka. Miałam fatalną noc, bezsenność a kiedy chciałam iść spać to córka się obudziła i 2h ją lulalam jeszcze ulubiona piosenka córki chodziła mi przez 2h po głowie w środku nocy. Dziś mam wrażenie jakby mnie przeziębienie brało tak mnie głowa boli i mdli. Przypominam, że już jutro wizytuję i wszystkie kciuki chętnie przygarnę mam nadzieję,że i ja zobaczę serduszko powodzenia na dzisiejszych wizytach Rosa chyba często masz wizyty?
Pozniej moze juz co 3 bede miala jak z synem albo co miesiac ale nie wiem. Lekarz woli czesciej kontrolowac wiec sie nie zdziwie jak poczatki beda co 2 tygidnie..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ło zoja jaka cufowna wiadomosc!!! Jaki cudowny maluszek
Az do meza pobieglam by mu pokazac
Jak juz fnie widacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 15:09
Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Fatim- jutro za Ciebie kciuki zaciśnięte:)
Rosax- rzeczywiście często masz wizyty i w sumie to fajnie:) mi w listopadzie kazała przyjść za miesiąc, ale jak powiedziałam że napewno nie wytrzymam to też kazała przyjść w międzyczasie i w sumie wypadnie co 2 i pół tygodnia.Fatim lubi tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki Wizytę mamy dopiero 5 grudnia, ale wczoraj wieczorem zauważyłam niewielkie upławy brązowe na bieliźnie i się tak przestraszyliśmy z mężem, że dzisiaj moja kochana Pani doktor przyjęła mnie na 14 bezproblemowo bez kolejki !!
Oto nasze cudoo :**
https://zapodaj.net/f7e07279eba6b.jpg.html
całe 2cm szczęścia;) a dla porównania pokazuje wam zdjęcie z wizyty w 6+3 a dziś mamy 8+5 Dzidzia jest o jeden dzień starsza .
Z nami wszystko ok i dziś już żadnego plamienia nie ma;)
Zwiększyła tylko dawkę duphastonu na 3x dziennie . Widzimy się oczywiście znów za 4 dni:)
Ale się uspokoiłam ... Normalnie pół nocy wyłam jak bóbr... no ale cóś- my kobiety takie przewrażliwione jesteśmy .
Z tego wszystkiego przyjechałam do domu i zjadłam dwa naleśniki oo ;DDNicka789, Leoparde, She86, Selja, bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Magdziunia12 wrote:Hej dziewczyny. Jak się czujecie? Moja ciąża jak dotąd jest wyjątkowo ok. Czuję się dobrze mam sporo energii i smaki na mandarynki i ogórki kiszone. Do kiedy chcecie pracować?
-
Za mną chodzą placki ziemniaczane, aż mi ślinka cieknie na samą myśl o nich, i jak na złość nawet "Dimisie" dzisiaj kuszą plackami straszne to
Jagus, dobrze że wszystko w porządku z maleństwem :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 16:26
-
bebloszka90 wrote:Dziewczęta, ja niestety muszę się z Wami pożegnać. Moja dzisiejsza beta 1935,00 nie pozostawia żadnych złudzeń. Przyrost ponownie na poziomie kilku - kilkunastu procent i nie spełnia normy jak na mój tc. Na 17 jadę do lekarza po ostateczną diagnozę. Dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków.
szkoda mi bardzo... trzymaj się mocno i szybko wracaj.
synuś
Dwa aniołki * -
Dziewczyny a ja z pozytywną wiadomością! Serduszko bije 169 uderzeń na minutę! Ciążą wg usg starsza o 2 dni, ale termin porodu ustalony wg ostatniej miesiączki na 16 lipca 2017 - wiec zmiana
I zdjęcie dzidzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d3dbe9a7633.pngJaguś_7810, Anga1989, Leoparde, Marzenie27, sisi, Nicka789, kate88:), Selja, bulkaasia, Aguuuś, Zoja, Solane lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
bebloszka90 wrote:Dziewczęta, ja niestety muszę się z Wami pożegnać. Moja dzisiejsza beta 1935,00 nie pozostawia żadnych złudzeń. Przyrost ponownie na poziomie kilku - kilkunastu procent i nie spełnia normy jak na mój tc. Na 17 jadę do lekarza po ostateczną diagnozę. Dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków.
Trzymam kciuki za wizytę :* Może nie wszystko straconeNatalia 27.03.2016