Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uszko lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Moja OM była 15.10. Leoparde czekamy na wiadomości!
Mam problem prawie całą noc spędziłam w łazience, biegunka, podejrzewam że to jakiś wirus. Co polecacie? Mąż był w aptece i dali tylko węgiel i kazali brać połowę zalecanej dawki. A co z domowych sposobów? Staram się dużo pić aby się nie udowodnić i nie zaszkodzić dziecku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 08:40
Aniołek 7t3d (*) -
Hej kochane!!!
Moja om 23.09. a dzieñ iui 10.10:)
Leoparde- mocno zacißniéte, czekam na foteczké
Aguuß- gorzka herbatka, i jagody, jak masz swoje w søoiczkach, a jak nie to kup mroæone i zrób sobie koktajl z bananem. do tego dietka delikatna:)Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co robic. Dzisiaj rano leciutko po wyjsciu z lazienki poczulam,ze cos leci to pomyslalam ze sprawdzę nic prawie nie bylo tylko lekko kolor bezowy. Pozniej to samo ale na papierze czysto ale troszke więcej tez kolor bezowy. 3 dni temu bylam na wizycie i wszystko bylo ok, zadnego krwiaka itd. Co mam robic?
-
Anga1989 wrote:Ja tez taki sluz mialam, dzisiaj rano tez. Jak bylam w poniedzialek na wizycie to nic takiego to nie bylo ale jezeli sie martwisz to idz najwyzej na IP
Nie chce właśnie tak czesto robic usg. Moze sprawdzic bete lepiej w megresie? -
Anga1989 wrote:Nie wiem czy warto robic bete... Kurcze nie wiem
ale na pewno nie martw sie, masz luteine albo duphaston? Moze wez i sie połóż, odpoczywaj
Mam progesteron biore 3x2 wiec sporo. No bo beta by wszystko wyjasnila -
Nicka- kilka dziewczyn tu na forum plami i zazwyczaj okazuje sié to nie grozne- bylas wczoraj na wizycie, wiéc moæe to jej efekt po badanu???
Poczekaj moæe co sié bédzie diaøo- a jak cos niepokojácgo to wtedy na IP.
Coß mam ni tak z klawiaturá, nie wpisujá sié polskie znaki??? help!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 09:34
-
DTEM wrote:Nicka- kilka dziewczyn tu na forum plami i zazwyczaj okazuje sié to nie grozne- bylas wczoraj na wizycie, wiéc moæe to jej efekt po badanu???
Coß mam ni tak z klawiaturá, nie wpisujá sié polskie znaki??? help!!!
Na dole po prawej powinnas miec ikonke klawiatury i tam sobie zmien
-
DTEM wrote:Nicka- kilka dziewczyn tu na forum plami i zazwyczaj okazuje sié to nie grozne- bylas wczoraj na wizycie, wiéc moæe to jej efekt po badanu???
Coß mam ni tak z klawiaturá, nie wpisujá sié polskie znaki??? help!!!
Ja bylam w srode na wizycie -
Hej dziewczyny
proszę o kciuki bo czekam na betę - ale czuje ze będzie ok, plamie bardzo delikatnie, prawie niezauważalnie.
Potem czeka mnie przyspieszona wizyta, na serducho pewnie za wcześnie ale i tak sie nie mogę doczekać
Rosa kobieto odpocznij!
Anga, moja data 24.10, a datę porodu podam po wizycieEverything you need will come to you at the perfect time