Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNicka - nie rob bety. Beta moze Ci tylko zaciemnic, bo w pewnym momencie ona rosnie coraz wolniej, a z tego co wiem, jak jest obraz USG to beta juz nie jest wyznacznikiem zadnym. Poloz sie, odpocznij i obserwuj czy sie nie rozwija. Masz boke brzucha albo skurcze? Jesli nie to nie martw sie, przynajmniej postaraj. Popatrz ba mnie - mialam lekkie krwawienie, nawet skurcze jak na okres a z dzieckiem ok. Niektore kobiety taki maja po prostu urok. Moze dla spokoju przedzwon do swojego gina, na pewno Cie uspokoi.
-
Aaaaaa dziewczyny!!!! Beta piekna, ponad 27 tysięcy:)))
Dam znac po usg
Moja koleżanka plamila do 20tyg, trzy pozostale jak wypytalam to tez powiedziały ze owszem, miały epizody plamien. Dzieciaki maja śliczne i zdroweAnga1989, sisi, Zoja lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
gabi544 wrote:Nicka - nie rob bety. Beta moze Ci tylko zaciemnic, bo w pewnym momencie ona rosnie coraz wolniej, a z tego co wiem, jak jest obraz USG to beta juz nie jest wyznacznikiem zadnym. Poloz sie, odpocznij i obserwuj czy sie nie rozwija. Masz boke brzucha albo skurcze? Jesli nie to nie martw sie, przynajmniej postaraj. Popatrz ba mnie - mialam lekkie krwawienie, nawet skurcze jak na okres a z dzieckiem ok. Niektore kobiety taki maja po prostu urok. Moze dla spokoju przedzwon do swojego gina, na pewno Cie uspokoi.
Nie ma żadnych boli. Wczoraj lekkie byly na bokach. Tylko,ze to ciaza z ivf -
nick nieaktualnyNicka789 wrote:Nie ma żadnych boli. Wczoraj lekkie byly na bokach. Tylko,ze to ciaza z ivf
mania 89 lubi tę wiadomość
-
gabi544 wrote:Dlatego mowie zebys zadzwonila do lekarza albo poszla na IP jak ske martwisz. :-* choc na pewno jest ok, a to tylko jednorazowy incydent dzieciołka
Napisala mi gin,ze mam lezec a jesli by sie nasilalo to do szpitala.
Kurcze co to moze byc? Takie jednorazowe to tez takie dziwne -
U mnie OM 10.11
Data wpisana porodu na 17.07, choć gin mówi, że może być wcześniej - moja mama też rodziła wszystkie dzieci wcześniej.
Co do plamień, to mi gin przy delikatnych kazał leżeć i zwrocić uwagę, czy to nie przy terminie "potencjalnej" miesiączki, bo to się może zdarzać. Jeśli jest ból, są silniejsze, utrzymują się - IP. -
SteveS wrote:U mnie OM 10.11
Data wpisana porodu na 17.07, choć gin mówi, że może być wcześniej - moja mama też rodziła wszystkie dzieci wcześniej.
Co do plamień, to mi gin przy delikatnych kazał leżeć i zwrocić uwagę, czy to nie przy terminie "potencjalnej" miesiączki, bo to się może zdarzać. Jeśli jest ból, są silniejsze, utrzymują się - IP.
Napewno nie termin 'potencjalnej' miesiaczki bo ja po ivf to inaczej wygląda -
nick nieaktualnyWitam w ten piękny zimowy i słoneczny poranek
życzę nam wszystkim miłego dnia
.
Nicka trzymam kciuki postaraj się nie denerwować polez i odpocznij. Może to tylko jakieś chwilowe szaleństwo hormonalne. Wręcz jestem pewna
Anga moje OM 16.10. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty -
Dzień dobry! Nicka jestem pewna ze wszystko jest ok - dużo spokoju! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. ;)U mnie z moim PCOS wszystko jest pokiełbaszone jak nie biorę hormonów,a teraz nie brałam bo w sumie przestaliśmy sie starać
Ostatnia miesiączka była u mnie 16.08, ale ovu gdzieś około 18-19.10 stad termin mam póki co wg ovu i tak samo wg usg na 12.07
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:29
-
nick nieaktualny