Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonkle wrote:A skąd on wie, że w sypialni :>?
A tak całkowicie serio - jaka jest różnica między terminem owulacji a pęknięciem jajka? Czyżbym na jakiejś lekcji na biologii nie uważała? -
hej dziewczyny!
Wiem ze to poczatek dopiero Waszej ciazy, ja jestem lutówka 2016 i swoje szczescie mam juz przy sobie
Dziewczyny przepraszam za spam ale wraz z przyjaciolka otworzylysmy sklep z odzieza i akcesoriami dla niemowlat - prosze zajrzyjcie podczas kompletowania wyprawki, polubcie fan page i odwiedzcie nas kiedy tylko bedziecie mialy ochote
pozdrawiam i zycze spokojnych ciąż
sklep -> www.babelu.pl
fan page: https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel -
Megi moja znajoma robiła usg co 2 tygodnie przez całą ciążę a dziecko ma się świetnie, znam kilka takich przypadków. Sama w pierwszej ciąży co chwilę miałam usg i na wizytach i na IP i też nic się nie stało. Szczerze mówiąc to wątpię by to było przyczyną ich straty
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Megi moja znajoma robiła usg co 2 tygodnie przez całą ciążę a dziecko ma się świetnie, znam kilka takich przypadków. Sama w pierwszej ciąży co chwilę miałam usg i na wizytach i na IP i też nic się nie stało. Szczerze mówiąc to wątpię by to było przyczyną ich straty
, ja pisałam tu raczej o skrejnej sytuacji, bo Ci moi znajomi chodzili co chwilę do innego lekarza, bo za każdym razem wychodził inny wynik przez to tak się zestresowali i nakręcili, że w ciągu 2 lub 3 tyg (już teraz nie pamiętam) byli wielokrotnie na usg. Ale może masz rację, może ten lekarz tylko tak im powiedział, bo mieli do niego pretensję i się może po prostu wkurzył. Jednak nie zmienia to faktu, że musimy się starać myśleć pozytywnie. Ja plamię już ponad tydzień (oczywiście nie tak jak na samym początku teraz raczej brudzę po nocy) i chyba już się zaprzyjaźniłam z tym stanem hehehe, bo cóż innego mi pozostał
. Pisząc poprzedniego posta chodziło mi o to, żeby raczej posłuchać się tej pani doktor nie zmieniać co chwilę lekarzy bo to w niczym nie pomoże a może zaszkodzić poprzez stres jaki w tym wszystkim towarzyszy.
-
Dziewczyny dzis padam..
Pol dnia w primarku i centrum handlowym.. Bylo kino bylo kfc byly lody.. Za duzo wrazen jak na jeden dzien. Az brzusio bolia portfel placze..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzien dobry mamusie
Oczywiscie w nocy pobudka na siku a potem nawet zasnąć nie potrafilam... Czyli standard
Dzisiaj jade z rodzicami na giełdę kupic jakąś choinke i bombki.
A Was prosze o podanie ostatniej daty OM, potrzebna bedzie do tabelki
A tak to życzę spokojnej sobotyi odrzucamy negatywne myśli
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Z tym się zgadzam megi
ja ostatni okres miałam 25.09 a owulację dopiero w 35dc
Dlatego u mnie bierze się pod uwagę datę według owulacji i usg czyli termin mam na 20.07 - może któraś mi poprawić w tabelce?
Mam takie porabane sny, że powinnam to spisywac jako scenariusz -
Fatim wrote:Z tym się zgadzam megi
ja ostatni okres miałam 25.09 a owulację dopiero w 35dc
Dlatego u mnie bierze się pod uwagę datę według owulacji i usg czyli termin mam na 20.07 - może któraś mi poprawić w tabelce?
Mam takie porabane sny, że powinnam to spisywac jako scenariusz
Masz na 20.07
A co do snów to myślałam ze tylko ja mam takie glupieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 07:56
Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny