Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka789 wrote:Nie widze Cie
Podaj swoje dane to Cie dopisze
miasto Mysłowice
wiek 27
ciaza 1
tydzień 7d4t
OM 11.10
Planowany poród jeszcze nie wiadomo niby wgOM 18,07 ale ciąża jest późniejsza wiec proszę wpisać 25.07
myślę ze będzie dziewczynka
Normalnie nie wierze, chciałam poszukać ginka z NFZ
(chodzę prywatnie) żeby zrobić sobie USG przed świętami no i żeby w razie czego był raz w tygodniu w przychodni dostępny. koleżanka poleciła mi lekarza ale nie mowie pewnie sa długie terminy a tuuu o milutka pani w rejestracji mówi czy zależy na już a jak nie to termin na 20.12 9.00 WOOOW.
sisi lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Juz po
Nasze dziecie mierzy 19,9 mm, odpowiada na 8+3 czyli 2 dni mlodsza a w sumie to idealna.. Bo om mialam 14.10 a wyszlo ze mialam 12.10 przez ovulacje ktora byla szybciej.
Dziecie spalo i chyba zesmy go wystraszyli bo nagle tak szybko podskoczyl i zaczal machacNASZA DZIDZIA SIE JUZ RUSZA
Serduszko 188 na minute bilo
Lekarz zmierzyl od razu wszystko, glowka miala chyba 7,2mm o ile dobrze pamietam
Wszystko jest dobrze. Mamy odstawic progesteron. Do konca tygodnia po jednej z rana i koniec.nastepna wizyta w nowym roku 11.01
W ogole zawsze zdjecia byly za darmo a dzis juz kosztuje 1 euro jedno zdjeciehaha, dostalam tez dowod plastikowy do portfela z grupa krwi. Mam zawsze ze soba nosic.
wyglada jak zwykly dowod
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6de10845cc0b.jpgszurusiowa lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
rosax3 wrote:Juz po
Nasze dziecie mierzy 19,9 mm, odpowiada na 8+3 czyli 2 dni mlodsza a w sumie to idealna.. Bo om mialam 14.10 a wyszlo ze mialam 12.10 przez ovulacje ktora byla szybciej.
Dziecie spalo i chyba zesmy go wystraszyli bo nagle tak szybko podskoczyl i zaczal machacNASZA DZIDZIA SIE JUZ RUSZA
Serduszko 188 na minute bilo
Lekarz zmierzyl od razu wszystko, glowka miala chyba 7,2mm o ile dobrze pamietam
Wszystko jest dobrze. Mamy odstawic progesteron. Do konca tygodnia po jednej z rana i koniec.nastepna wizyta w nowym roku 11.01
W ogole zawsze zdjecia byly za darmo a dzis juz kosztuje 1 euro jedno zdjeciehaha, dostalam tez dowod plastikowy do portfela z grupa krwi. Mam zawsze ze soba nosic.
wyglada jak zwykly dowod
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6de10845cc0b.jpg
SUUUPER GRATULUJE
ja tydzień czekam jeszcze...
-
Solane wrote:Rosa super, ciesza bardzo takie wiadomości
A ile u Was kosztują badania prenatalne? Ja mam zapłącić 300 zł za test pappa + 200 zł USG genetyczne, czyli 500zł razem. U Was podobnie?
U mnie prenatalne w I trym kosztuja 200zl + 220zl musze wydać na badania ze skierowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 12:32
-
Rosax piekne malenstwo!!!! Super!
Ja mam prenatalne na nfz 19.12 i zapewne bedzie to tylko usg bez krwii, a 27.12 mam prywatnie i usg 250zl plus pappa kryptor i bhcg kryptor jakies 240 zl, czyli pojdzie jakies 500 jak u ciebie, kuzynka mowila mi ze ona 600 wydala pare tyg temu w innej miejscowosci.
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Nicka789 wrote:Na samym poczatku piersi bolaly a teraz nic. Ale tak serio jest tutaj ktoś jeszcze bezobjawowy?
hej,
ja nie mam praktycznie żadnych objawów, poza większą wrażliwością piersi - zwłaszcza jak mi zimno... ale mdłości i innych nieprzyjemności nie miałam wcale.. wszystkie koleżanki, które już mają dzieci twierdzą, że powinnam się cieszyć. A prawda jest taka,że brak objawów bardzo stresuje...krolikan
-
Hejka,to ja sie witam dzisiaj po dobrej nocy,jejka jak fajnie bylo nad ranem wstac do kibelka a potem od razu zasnac..cudownie!! Spalabym jeszcze no ale obowiazki wiadomo...wlasnie wrocilam z zakupow,prezenty czas zapakowac i miec z glowy..
Nicka,te bole ktore masz przy pachwinie to sa twoje objawy,zdecydowanie to znak ze cos sie rozwija...i uwierz one tez moga niezle dac Ci w kosc,nie musisz koniecznie wymiotowac...zreszta ja w pierwszej ciazy zaczelam od katastrofalnych mdlosci a np wymioty zaczely sie juz po 10 tygodniu albo nawet dalej..ale nie tak od poczatku tak ze wiesz,wszystko moze sie zmienic jeszcze...mnie piersi nie bola juz ale jak np ide po schodach to je czuje jak podskakuja...dodam ze mam maly biust...
Rosax,brawo,ciesze sie z Wami!!
U nas prenatalne naszczescie darmowe...
Aa o przeczuciach bylo,no mi nic narazie nie wpisujcie bo nie wiem... z faktow medycznych tzn wiem kiedy byl sex i owulka to wychodzi dziewczynka ale reszta mowi ze chlopak...nie mam bladego pojecia -
Nicka789 wrote:Na samym poczatku piersi bolaly a teraz nic. Ale tak serio jest tutaj ktoś jeszcze bezobjawowy?
Ja jestem całkowicie bezobjawowa - tyle że jestem bardziej zmęczona po pracy. Dlatego też dzisiejsza wizyta mnie stresuje. Każdy ma chociaż jakieś objawy - wiem, że niby powinnam się cieszyć -
Nicka789 wrote:Trzeba skonczyc 10 tc? Zapytam sie gin
Rosa gratuluję 2 cm szczęścia20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
wiosnaachtoty wrote:Ja jestem całkowicie bezobjawowa - tyle że jestem bardziej zmęczona po pracy. Dlatego też dzisiejsza wizyta mnie stresuje. Każdy ma chociaż jakieś objawy - wiem, że niby powinnam się cieszyć
To daj znac jak po wizycieTrzymam kciuki
-
sisi wrote:Tak, jak maluszek skończy 8 tydzień to ma wykształcone juz wszystkie narządy i wtedy zmienia się w płód. Skończony 8 tydzień dziecka to skończony 10 tydzień ciąży.
Rosa gratuluję 2 cm szczęścia
Ah dziecka a myslalam ze moj tc
Bo jesli chodzi o mnie to mam teraz poczatek 9