X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja pewnie rekordzistka- wedug ostatnieg ważenia- czyli w maju tego roku przed ciążą, którą poroniłam do teraz +8kg!!!!

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa ja tez 3 kg! Ale trzymam sie wersji, że przed ciążą schudlam i teraz odrabiam:)

• birdy-n Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie + 1,5 kg, ale to pewnie dlatego, że prawie cały czas zalegam na kanapie ;)

7v8rcsqv0odqdxtr.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaKami wrote:
    A sprobuj kochana kliknac u siebie na belly w zakladke kalendarz, wtedy powinno ci pokazywac oznaczenia serduszek bez premium;) jakby co daj znac to podesle zdjecie gdzie ta zakladka;)

Ooo widzisz!! Super. Teraz widzę :) dziękuję :*

AniaKami lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja wróciłam, byłam tylko po l4 i skierowanie na badania w poradni. Masakra, pwoedziałam lekarzowi, że się wcisnęłam w kolejke bo dzicz w poczekalni, nikt mi nie powiedział kto jest ostatni, a on do mnie, że jak mi nie pasuje do żebym zmieniła lekarza :) Spoko, że każda wizyta u niego jest prywatna, jestem mega zniesmaczona.

No i przyszedł detektor, jeszcze nie umiem się nim bawić :D albo za wcześnie na takie zabawy :D

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa twój Maluszek jest boski :D Moje gratulacje!!!

Co do wagi to mam +2kg ;)

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • birdy-n Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ja kiedyś chodziłam do takiej Pani endokrynolog- ginekolog- bardzo fajna babka, ale zrezygnowałam bo nie dość, że prywatnie to działało to na zasadzie, że Pani doktor przyjmuje od 8-14 i trzeba przyjść i zająć sobie kolejkę. Przychodząc o 7.30 zdarzało się, że byłam 10!!! A Pani doktor potrafiła się spóźnić godzinę- półtorej i każdemu pacjentowi poświęcała bardzo dużo czasu także zdarzało się, że moja wizyta odbywała się koło 16. Wymiękłam po prostu- nie po to chodzę prywatnie żeby cały dzień spędzić na poczekalni...

7v8rcsqv0odqdxtr.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTem,trzymam kciukasy za to usg,jak dobrze zebys miala na swieta ten strach juz za soba &

Waga? Jejka ,nie wiem jak aktualnie ale jeszcze tydzien temu nie mialam nic na plusie....zobaczymy...daisiaj dokonam pomiarow

Smarujecie sie juz? Ja jeszcze nie zaczelam,ale glupio sie ludze ze jeszcze zdaze i w tej ciazy nie rozstapie sie cala w zdluz i wszerz...w pierwszej smarowalam sie bardzo ale zapomnialam o piersiach,bralam w obroty brzuch glownie...cyce popekaly doslownie w jedna noc jak nawalu pokarmu dostalam po porodzie...a jak schudlam to dopiero zobaczylam jak wygladaja moje biodra i wnetrza ud...zebra...faktem jest ze bylam mloda,skora byla jeszcze napieta i bylam bardzo chuda....teraz nie dosc ze skora luzzzzz to jeszcze waga wyjzsciowa wieksza...moze bedzie lepiej? Czy sie ludze?

0MPT.png
  • Zoja Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah waga ściąga mi sen z powiek. Nie wiem co ze mną nie tak ale od zawsze jeśli nie ćwiczę to tyję, mimo, że odżywiam się zdrowo. Od 3 miesięcy zrezygnowałam z fitnessu i siłowni i jem około 2000kcal. Mam na plusie 4kg. Chodzę na spacery, jestem aktywna w ciągu dnia.. Ehh szczerze zazdroszczę Kobietom, które mogą jeść i całe życie mają jeden rozmiar. Czekam na prenatalne w piątek i jak będzie wszystko ok wracam do lekkich ćwiczeń na siłowni.
    Smaruję się bio oilem.

gannskjo7b9tly2x.png

18.11.2015 Aniołek - W
  • SteveS Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zero na plusie, waha się tak o 0,5 kg +/-. Ale ja jem normalnie, jak jadłam przed ciążą, jedynie więcej owoców i warzyw.

KgXdp1.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem szczerze ze jem to co wogole mi wchodzi...ogolnie patrze na jedzenie bez zainteresowania a wrecz z niechecia...tak normalnie to uwielbiam jesc,zreszta my cala rodzinka naprawde lubimy jesc...a teraz taki mam niesmak...no i nie cwiczylam nigdy zabardzo...nie lubie...jedynie jazde na rowerze ale teraz taki sezon blee...dzisiejszym wysilkiem bylo zrobienie zakupow,nalazilam sie to fakt ale odespalam juz godzinke...nie wiem co to ze mna bedzie....

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze ja tak samo przytylam (chyba ze to ta woda) bo teraz to wiekszosc czasu siedze w domu. Jesc jakos wiecej nie jem ale nie mam juz tego ruchu co w pracy, nie raz po 12godz na produkcji pracowalam od poniedzialku do niedzieli, wiec widze ta roznice

l22nhdgen92nqanl.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja waga również waha się +- 0,5 kg. O ile wieczorem mam wzdęcia to rano mój brzuch wygląda jak w lepszych dniach sprzed ciąży :) ale przez mdłości nie mogę jeść takich porcji jak przedtem :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Magdziunia12 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety. Mam wynik bety z piątku. W środę było ponad 11 tys a w piątek ponad 18 więc przyrost jest o 60%. Powiedzcie że to dobry znak.

Amore, sisi lubią tę wiadomość

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smaruję się zwykłymi balsamami :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Cześć kobiety. Mam wynik bety z piątku. W środę było ponad 11 tys a w piątek ponad 18 więc przyrost jest o 60%. Powiedzcie że to dobry znak.

Wydaje mi sie ze jest ok. A uzylas kalkulatora belly zeby Ci przyrost obliczyl?

l22nhdgen92nqanl.png
  • asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka789 wrote:
    Na samym poczatku piersi bolaly a teraz nic. Ale tak serio jest tutaj ktoś jeszcze bezobjawowy? ;)

Ja jestem prawie bezobjawowa nie licząc cycków ;) Ale jakoś brzuch rośnie więc chyba jednak ktosiek tam siedzi :)

sisi lubi tę wiadomość

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • Amore Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax gratulacje dzidziusia!

U mnie dzisiaj wizyta masakra.. dr n moje mdłości i pobolewania powiedział że mogę na tace w kościele położyć.

badania podstawowe tylko.

cytomegalowirusa powiedział że nie przepisze bo jak mam to dziecko albo umrze podczas ciąży albo po porodzie. WTF?

na chuj robimy te prenatalne? chyba dowiedzieć się czy wszystko ok?

że nie jestem chodzącą trumną i nie urodze żeby zaraz zrobić pogrzeb. idiota

test Pappa I usg na fundusz

1kg mniej

PannaNatalia lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolikan wrote:
    Rosax, a pijesz dużo płynów? może jeszcze nie przytyłaś, tylko Ci się woda w organizmie zatrzymuje... :)
    u mnie jakieś 2 kg do przodu..
    Ja pije bardzo malo.. Mysle ze nawetr litr dziennie nie ma..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Kurcze wszystkie już znacie date prenatalnych a ja nie ... :( następną dopiero wizytę mam 29.12 i to będzie 12+5 a o tych badaniach nie mówiła nic pani doktor, tzn. wspominała ostatnio - ale mówi, że wcześnie jeszcze ... :/ Nie wiem co mam teraz zrobić ...
    Jesli robisz je u swojej gin to wtedy pewnie ci zrobi,a jesli gdzie indziej to ostatni dzwonek zadzwonic o termin.Genetyczne robi sie do 13+5 maximum

Jaguś_7810 lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ