Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MaagdaM wrote:Luz Maria,
a Może kupcie jej sesję ciążową. Będzie miała kilka ładnych zdjęć na pamiątkę tego wyjątkowego okresu.
Sesja to fajny pomysl, ale chyba potrzeba na to wiekszego budzetu? U mnie w pracy po prostu sie daje karte podarunkowa do jakiegos sklepu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyKatja - witaj super, że grono się powiększa
madzialenka - fajnie, że się odezwałaś. Myślałam o Tobie cały dzień. Dobrze, że ustępuje plamienie. trzymam za Was kciuki
swoją drogą współczuję takiej "opieki medycznej" - masakra. Przecież jak np kobieta ma niedobór orgesteronu to nawet jak ciąża zdrowa to może się nie utrzymać. To czemu tu nie wspomóc, skoro takie możliwości daje medycyna? Masakra - jednak co jak co, ale w Polsce pod tym względem chyba nie jest tak najgorzej.Katja11 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie przyszly mi wyniki.
Beta 118 (dokladnie tydzien temu byla 25), wedlug kalkulatora przyrost niski 56%
Progesteron niski 6.4 (norma 1 trymestru to 11.0-44.3)
Takze, ja moge tylko czekac, bo progesteronu tu nie podaja.
Jutro pojde na kolejna bete.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
PiKi wrote:Dziewczyny zy cos wylaczylyscie ze swojej diety?
czytalam ze nie mozna watrobki
surowego miesa
i jak z wasza aktywnością? Cwiczycie cos?
ja mierzylam temp poprzedni cykl i bylo mi przykro nak spadla na okres i postanowiłam ze termometru nie tykam.
martwię sie troche tym ze nie mam juz zadnych objaw3os. Do wizyty zostalo 9 dni
moja siostra tez w ciazy. 17 t i druga dziewczynka. Wgl u mnie w rodzinie teraz wysyp: na moim slubie bylo 9 ciężarnych. Teraz doszly 2 kolejne
Ja niestety nic nie ćwiczę, bo mam małe plamienia, (chociaż od dwóch dni już nic nie było )więc lekarz kazał się oszczędzać ale podobno spacery i basen wskazane, tylko wiadomo na basenie zaraz można złapać jakąś infekcję, bo w ciąży łatwiej. -
madzialenka84 wrote:Wlasnie przyszly mi wyniki.
Beta 118 (dokladnie tydzien temu byla 25), wedlug kalkulatora przyrost niski 56%
Jutro pojde na kolejna bete. -
madzialenka84 wrote:Sesja to fajny pomysl, ale chyba potrzeba na to wiekszego budzetu? U mnie w pracy po prostu sie daje karte podarunkowa do jakiegos sklepu.
-
U mnie wczoraj niestety krwawienie, w poprzedniej (obumarłej) ciąży miałam to samo. Ale wiem, że plamienia i krwawienia się zdarzają, więc nie tracę nadziei.
Dzisiaj idę na usg - miała czekać, ale po wczorajszym krwawieniu chcę sprawdzić.
Trzymajcie kciuki za mnie proszę -
Junioer wrote:U mnie wczoraj niestety krwawienie, w poprzedniej (obumarłej) ciąży miałam to samo. Ale wiem, że plamienia i krwawienia się zdarzają, więc nie tracę nadziei.
Dzisiaj idę na usg - miała czekać, ale po wczorajszym krwawieniu chcę sprawdzić.
Trzymajcie kciuki za mnie proszę
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
madzialenka84 wrote:Wlasnie przyszly mi wyniki.
Jutro pojde na kolejna bete.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Leoparde wrote:Czy któraś z was miała może biegunkę na początku ciąży?
Ja mialam kilka razy taki bardzo luzny stolec, ale nie twalo to nawet 1 dnia, raczej kilka razy jednorazowo.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Anga1989 wrote:A Wy dziewczyny bierzecie jakieś dodatkowe witaminy? Ja biorę Inofolic no i Luteinę i zastanawiam się czy jeszcze coś zacząć brać
A reszte w jedzeniu. Duzo owocow i warzyw jadam. Mysle ze starczyAnga1989 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Leoparde wrote:Czy któraś z was miała może biegunkę na początku ciąży?
Hmm ja mam raczej w drugą stronę, zaparcia, wzdęcia i trochę gazów
a odnośnie suplementów, brałam inofem 3 miesiące, właśnie kończę i przesiadam się na już kupiony Femibion Natal 1, może dołożę jakiś magnez. Jeju, nie próżnujecie dziewczyny coraz więcej lipcówek dołącza, włączyłam kompa po pracy a tu tyle nowych postów Rośniemy w siłę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 17:38
Oleczka ur. 10.06.2017