Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć choć to dopiero połowa 5 tc Widziałam tu niektóre koleżanki z październikowego i listopadowego testowania, stwierdziłam że idę na fiolet Termin wg Belly - 8 lipca. Pierwsza wizyta za tydzień w poniedziałek, może już coś będzie widać. Na razie trochę niedowierzamy, choć objawów troszkę jest. Bolą piersi po bokach, czasem troszkę mdli, ból małpowy, zawroty głowy, zwiększony apetyt i senność.
Czy mogę prosić o dopisanie do listy ?gabi544, Jaguś_7810, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny
-
asiczka11 wrote:Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć choć to dopiero połowa 5 tc Widziałam tu niektóre koleżanki z październikowego i listopadowego testowania, stwierdziłam że idę na fiolet Termin wg Belly - 8 lipca. Pierwsza wizyta za tydzień w poniedziałek, może już coś będzie widać. Na razie trochę niedowierzamy, choć objawów troszkę jest. Bolą piersi po bokach, czasem troszkę mdli, ból małpowy, zawroty głowy, zwiększony apetyt i senność.
Czy mogę prosić o dopisanie do listy ?
Witaj też mam termin na 8 lipca
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Gabi dziękuję za dopisanie
Mieszkam w UK i tutaj pierwsza wizyta jest w 12tc, do tego czasu nie ma jako takiej pomocy. Jeśli wszy będzie dobrze to zamierzam udać się do pl ginka prywatnie. Bete też robię w pl klinice ale wyniki dopiero po 3 dniach roboczych a nie tak jak w pl po 3h,ehhh... -
I ja dołączę do Was jezeli znajdzie sie dla mnie miejsce termin wg Belly mam na 21 lipca chociaż jeszcze to wszystko do mnie nie dociera. W końcu sie udalo po 3 latach do lekarki mam na 22.11 a w przyszly poniedzialek ide robic bete
Leoparde, gabi544, She86, Selja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
gabi544 wrote:Czekałam na Ciebie Kochana już dopisuję Cię do listy
rosax - ja też, tydzień temu zmierzyła temp i miałam bardzo niską, 36,2 - jak na początku cyklu. Ale się nakręciłam, że poronię, że coś, choć miałam objawy ciąży i do tej pory cisza, brak miesiączki, plamienia, czegokolwiek. Nie mierz tempki, mi gin jeszcze przed ciążą mówił, że to tylko stres a każda z nas jest inna i może mieć niskie temp a wszystko jest ok. Dlatego ja termoemtr wypierniczyłam za szafę. Najważniejsze, że masz progesteron, stosuj sie do zaleceń lekarza i ciesz się ciążą.
Wykonczy mnie to spanie!! Dzis jest gorzej niz wczoraj! Ehh.. W aucie juz prawie zasnelam jak jechalam do gina.. Jedna dluga prosta droga nudna.
gabi544 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
gabi544 wrote:Lista lipcowych brzuszków jest tutaj, prawie na samym dole strony
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipiec-2017,11403,14.html
Kiedy planujesz wizytę u lekarza?
termin na 19.07.
Jeszcze cos bedziesz tam wpisywac? Np daty wizyt czy cos czy tylko daty?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anga1989 wrote:I ja dołączę do Was jezeli znajdzie sie dla mnie miejsce termin wg Belly mam na 21 lipca chociaż jeszcze to wszystko do mnie nie dociera. W końcu sie udalo po 3 latach do lekarki mam na 22.11 a w przyszly poniedzialek ide robic bete
GratulujęNatalia 27.03.2016
-
Luz Maria wrote:Pewnie 200 pln. Myślimy nad prezentem dla mamy więc kocyki dla dziecka odpadają, ale w sumie SZUMIŚ to super sprawa
My używamy szumisia od urodzenia, dokładnie tego Whisbear z funkcją Cry sensor, ale Szumisie też są fajne, bo mają więcej rodzajów dźwięków oprócz szumu, deszcz i coś tam jeszcze.
Ten kocyk z podusią to też bardzo dobry pomysł
Można kupić też np matę edukacyjną
Natalia 27.03.2016
-
MaagdaM wrote:Luz Maria,
a Może kupcie jej sesję ciążową. Będzie miała kilka ładnych zdjęć na pamiątkę tego wyjątkowego okresu.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Aaa przepraszam dopiero zauwazylam obok siebie znak zapytania
termin na 19.07.
Jeszcze cos bedziesz tam wpisywac? Np daty wizyt czy cos czy tylko daty? -
gabi544 wrote:Daty wizyt raczej nie, za dużo zamieszania chyba z tym. Potem dopisze się jeszcze płeć dziecka, jak już będzie wiadomo
07.11.2012 Julian
przenoszę zię z forum staraniowo testowego do Was lipcóweczki. Nieśmiało sie witam. Katja po 3cyklach starań. Mam synka lat 3.
Testy pozytywne, wvzoraj twmin @. Wizyta u gina w poniedzialek bedzie. Maz wie i nikt inny. Mieszkam w PL. Marzy mi sie corka. Od pierwszego dnia testowego plamilam , biore luteine. Teraz wszystko ok.
Witajcie !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 15:14
Anga1989 lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Gabi dziękuję za dopisanie
Mieszkam w UK i tutaj pierwsza wizyta jest w 12tc, do tego czasu nie ma jako takiej pomocy. Jeśli wszy będzie dobrze to zamierzam udać się do pl ginka prywatnie. Bete też robię w pl klinice ale wyniki dopiero po 3 dniach roboczych a nie tak jak w pl po 3h,ehhh...
Ja mieszkam w USA i u nas jest wszystko prywatne i co z tego jak na bete mam czekac 1-2 dni, ehh.
Ja bylam wczoraj z plamieniami u gina (w 5tc) to powiedzial, ze na usg za wczesnie, mialam powtorzyc bete i mam przyjsc za 2 tygodnie. Tu zadnego progesteronu nie podaja.
Na chwile obecna plamienie juz mniejsze, a nawet jakby zaniklo. No ale czekam na ta bete nadal.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016