Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już po wizycie. Jest ładny pęcherzyk i ciałko żółtkowe, nie ma śladu krwawienia, wszystko ok. Następne usg w przyszłym tygodniu, żeby zobaczyć tętno.
Jestem już trochę spokojniejszaLeoparde, asiczka11, Marzenie27, bulkaasia, MaagdaM, She86, MamaAna, Evaa, gabi544 lubią tę wiadomość
-
Anga mnie tak własnie boli brzuch jakbym @ miała dostać i kłuje mnie w okolicy jajników. Podobno to normalne i na tyle jest do wytrzymania ze nie biore nic na to. Aczkolwiek lekko mnie to martwi
Junioer gratuluje Super ze na USG wszystko w porządku.Junioer lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Anga mnie tak własnie boli brzuch jakbym @ miała dostać i kłuje mnie w okolicy jajników. Podobno to normalne i na tyle jest do wytrzymania ze nie biore nic na to. Aczkolwiek lekko mnie to martwi
Junioer gratuluje Super ze na USG wszystko w porządku.
Pytałam lekarza o ból jak przed @ - mamy się tym nie martwić
-
Ja tez mam takie bole @ i w sumie zamiast mnie martwic to mnie ciesza
Ostatnio ich nie mialam i byly 2x pozamaciczne wiec teraz mnie serio ciesza choc nie wiadomo nic nigdy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzięki dziewczyny za pomysły. Wygrał whisbear z funkcją rozpoznawania płaczu - juz zakupiony w czwartek przekażemy. Mój zespół stwierdził że mama dzięki temu pośpi wiec prezent jak najbardziej z kategorii "dla mamy".
Na pewno super sprawa bo pamiętam jak mojemu synkowi suszarkę odpalaliśmy (chociaż i tak to BYŁ Anioł nie dziecko i nie wiem co to nieprzespane noce)She86 lubi tę wiadomość
-
Powiem jutro jeden koleżance, że się nie obrazę jak w lipcu dostane od nich takiego samego Zastrzege, żeby z prezentami poczekali na szczęśliwy koniec ciąży. Nie wiem co to u mnie za tradycja się zrobiła żeby jak na L4 laska idzie to prezent jej dawać.
A u Was są takie "zwyczaje"? -
Luz Maria wrote:Powiem jutro jeden koleżance, że się nie obrazę jak w lipcu dostane od nich takiego samego Zastrzege, żeby z prezentami poczekali na szczęśliwy koniec ciąży. Nie wiem co to u mnie za tradycja się zrobiła żeby jak na L4 laska idzie to prezent jej dawać.
A u Was są takie "zwyczaje"?
u nas dopiero po porodzie dostaje się prezent - ostatnio właśnie był Miś-szumiś
jak tam u Was? jak objawy? też macie tak, że całe dni nic, a wszystko zwala się na wieczór?Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
nick nieaktualnyJa ostatnie trzy dni miałam mdłości właśnie wieczorem.... A tak to żadnych innych objawów nie mam:)
Na razie żadnych witamin nie biorę, tylko kwas foliowy ale myślę że kupię sobie coś przeznaczonego dla mam w pierwszym trymestrze ciąży.
A co do diety - nigdy nie jadałam surowego mięsa i jajek więc to nie problem, kawy nie piję. Niestety za bardzo lubię sery pleśniowe i piwko więc tutaj się muszę pilnować ;P. No i ograniczam banany, straszne zaparcia po nich miałam.... -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry
U mnie szaro, buro i ponuro. Deszcz pada a tu trzeba do pracy iść. Tak bym wolała zostać w domku...
Czy macie dreszcze? Od trzech dni mnie męczą.
Dreszcze może nie, ale bywa mi zimno! Ni stąd ni z owąd, nagle robi mi się zimno! Zwłaszcza wieczorem! -
Leoparde wrote:Czy któraś z was miała może biegunkę na początku ciąży?
-
dzień dobry
Ja dzisiaj źle spałam, jakoś mi było gorąco, aż się spociłam bleee ale dzisiaj kompletnie nie czuje brzucha póki co, ból przeszedł chyba.... mam nadzieje ze to dobrze Dreszczy żadnych nie odczułam . No i z ciekawości wczoraj i dzisiaj zmierzyłam temperaturę i było: wczoraj 36,96 a dzisiaj 37,08, ale więcej nie mierzę bo będę się tylko martwić
Jak zjem śniadanie to lecę odebrać wynik progesteronu bo wczoraj razem z betą go nie było
Czy jest tu jakaś lipcówka z Krakowa ? -
Dzień dobry wita się przymrożone lubuskie Nie ma śniegu jak u Leoparde, ale auto trzeba było skrobać i lecieć do pracy
Czytam wasze objawy i niepokoje, dołączę się bo mam też bóle jak na okres i napięte twarde podbrzusze. Ponoć dopóki nie ma krwawień to normalne. Też mi się nasilają objawy wieczorem lub w nocy, zdarzały mi się uderzenia gorąca nawet. Miłego dzionka, ja czekam na swoich 10 pacjentówOleczka ur. 10.06.2017
-
Dzien dobry
A ja lezaczkuje w lozeczku.
Mezu pojechal z synkiem do przedszkola, mamusia moze dluzej polezec.
Co do objawow to dreszcze mam i zimno mi ciagle. Ale dzis obudzilam sie bez zadnego objawu! Nic mnie nie boli, no tylko nos mam zapchany jak zwykle z rana.
U nas dzis tez sniegWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 08:44
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp