Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
asiczka11 wrote:Dzień dobry wita się przymrożone lubuskie Nie ma śniegu jak u Leoparde, ale auto trzeba było skrobać i lecieć do pracy
Czytam wasze objawy i niepokoje, dołączę się bo mam też bóle jak na okres i napięte twarde podbrzusze. Ponoć dopóki nie ma krwawień to normalne. Też mi się nasilają objawy wieczorem lub w nocy, zdarzały mi się uderzenia gorąca nawet. Miłego dzionka, ja czekam na swoich 10 pacjentów
Z jakiego miasta jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 08:58
-
nick nieaktualnyWitam się i ja u nas dziś deszczowo i ponuro ale wczoraj był śnieg, choć teraz nie ma już po nim śladu
madzialenka- beta to jeszcze nie wyrok. Ale widzisz - jednak przyrosła. Może taka Twoja "uroda" i ruszy w górę trochę później. Dawaj znać na bieżąco
Ja właśnie wstałam, zjadłam śniadanie, muszę ogarnąć trochę mieszkanie. No i na 14:30 pędzę do gina. Cieszę się, że to już, ale z drugiej strony mam w środku tak wielki strach, że usłyszę to samo co w pierwszej ciąży.. Ehh.. Czy to już będzie tak do końca?
-
MamaAna
Ja jak mam ochotę na piwo (a teraz mam często) to siegam po bawarie, ona ma 0,0% alkoholu więc można pic. Pytałam lekarza powiedział ze to napój o smaku piwa i pić, ale ze lepiej unikać lechow czy innych free, bo one mają te 0,5.
Osobiście uważam że nic sie nie powinno stać w końcu tyle ma kefir i nikt o tym nie mówi, ale jak mam alternatywę 0.0 to wybieram 0.0 .
LuzMaria
Cieszę się że pomogłam z tym prezentem.
Ja dzisiaj musiałam zostać w domu, bo one 3 dni czuję się okropnie, więc wzięłam jeden dzień urlopu. -
Gabi nie martw sie, na pewno bedzie dobrze, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
Kamika za twoja jutrzejsza tez zaciskam kciuki beta sie nie przejmuj, rozna ona jest u kazdego inaczej. Moze dziedzic wbil sie kilka dni pozniej dlatego jest tyle a nie ponad sto. Moim zdaniem jest ok.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
kamika23 wrote:Ja się martwie, czy moja beta nie jest za niska jak na dzień cyklu ;( Czy ktoś w 36 dc też miał taką małą ? 49,35
Ja w 36 dc mialam 41 a w 38 dc juz 141 ale wiem, ze przesunela mi sie owulacja o jakis tydzien...
To w ogole jakis cud bo serduszka byly wtedy kiedy owulaacja miala byc wg mnie a potem przestalismy jakies 3 dni przed owulacja faktyczna i jednak jakis plemnik przetrwal ten czas
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
BloodMary wrote:Ja w 36 dc mialam 41 a w 38 dc juz 141 ale wiem, ze przesunela mi sie owulacja o jakis tydzien...
To w ogole jakis cud bo serduszka byly wtedy kiedy owulaacja miala byc wg mnie a potem przestalismy jakies 3 dni przed owulacja faktyczna i jednak jakis plemnik przetrwal ten czas
To co dziewczynka? U mnie za to inaczej. Dzień przed owulacją nie miałam jak zrobić testu. Bo zapomnniałam zabrać ze sobą a nie byliśmy w domu. Test owulacyjny zrobiłam w niedziele wieczorem i zaraz było serduszkowanie, a po jakoś pół godziny poczułam ostry ból i chyba była owulacja . -
No wlasnie stawiam na dziewczynke
Za to moj narzeczony mowi, ze ma byc chlopczyk zeby mogl sie bawic z nim klockami oczywiscie to takie przegadywanie sie tylko bo jasne jest, ze najwazniejsze to to, zeby sie szczesliwie urodzilo w lipcu
A Wy macie jakies preferencje co do plci?
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualny
-
BloodMary wrote:No wlasnie stawiam na dziewczynke
Za to moj narzeczony mowi, ze ma byc chlopczyk zeby mogl sie bawic z nim klockami oczywiscie to takie przegadywanie sie tylko bo jasne jest, ze najwazniejsze to to, zeby sie szczesliwie urodzilo w lipcu
A Wy macie jakies preferencje co do plci?
Ja ogólnie chciałabym mieć i chłopca i dziewczynkę. Jak już miałabym wybierać to chciałabym chłopca a potem dziewczynkę, ale jak mówisz ważne, żeby zdrowe, a płeć jaka będzie taką będziemy kochać. Mąż to tylko mówi, oby same dziewczyny nie były to będzie ok , więc pewnie będziemy się starać aż będzie chłopiec (chodź ja powyżej 3 rodzić nie chcę). -
Ja sie smieje, ze jest taki zabobon, ze dziewczynka odbiera urode a ja ostatnio tak przypuchlam na twarzy, ze juz mi sie zle na siebie patrzy w lustrze wiec to juz moj drugi argumenent ZA dziewczynka
44 dc bhcg : 3330