Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BloodMary wrote:Kupilam sobie dzisiaj 2 nowe staniki rozmar wieksze niz nosze i co za ulga
jak ja sie od miesiaca moglam cisnac w starych
ale jak tak dalej pojdzie to na mecie bede musiala sobie kupic spadochrony
-
DTEM wrote:chyba ucałuję męża, że mi jednak ne pozwolił tego detektora kupić, ja to bym zeszła na zawał gdybym nie znalazła- współczuję Wam stresu... oby szybko udało się znaleźć !!!
Ja sie z tym licze ze jeszcze jest ciezko znalezc bo jest wczesnie i ze jak sie nie uda to nie panikowac tylko sprobowac innym razem albo za jakies 2 tyg;) wszyscy zalecaja uzywanie od skonczonego 12 tyg zeby niepotrzebnie sie nie stresowac i cos w tym musi byc;) ja nie zaluje ze kupilam, w pozniejszych tyg bedzie super sprawa jak dla mnie bo synka czulam niby juz od 17 tyg ale nie codziennie i nie kopal mocno, nawet przed porodem byl grzeczny i czasami mnie pokopal ale to nie bylo meczace czy nagminne, na porodowce jak lezalam to dwa razy dziennie prosilam zeby mi dali go posluchac zebym sie mogla uspokoic ze wszystko jest ok z maluchem. Podejrzewam ze juz po 25 tyg nie bedzie mi to cudo potrzebne bo bede w koncu wyraznie i regularnie czuc ruchy, no chyba ze znowu bede miala malenstwo fenomenalnie grzeczne i nie kopiace;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
U mnie piersi normalnej wielkosci,nic a nic nie wyroslam ze stanika....a corka mialam za to biust jak na mnie spory....
AniaKami,podobno ulozenie lozyska moze blokowac odczuwanie ruchow,moja w pierwszej ciazy byla taka ruchliwa w sam raz ale tez pamietam stresiosry ze sie nie rusza,picie soku,czy zajadanie czegos slodkiego zeby tylko dala kopa..
DTEM,bardzo sie ciesze,swietne wiesciAniaKami, DTEM lubią tę wiadomość
-
BloodMary wrote:Kupilam sobie dzisiaj 2 nowe staniki rozmar wieksze niz nosze i co za ulga
jak ja sie od miesiaca moglam cisnac w starych
ale jak tak dalej pojdzie to na mecie bede musiala sobie kupic spadochrony
też musze kupić sobie nowe 'cyckonosze' bo przecież największa tragedia je nosić już urosły i ciagle pobolewja.. tylo co ja będę nosic jak teraz mam75f...
oooo nie to ja detektora na pewno kupować nie będę... więcej stresu mi nie potrzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 23:43
-
Gratuluje wszystkim wizyt :*
Ja juz od 5 spać nie mogę. Jakoś juz się przyzwyczaiłam do tego
Od wczoraj to siedzę jak na szpilkach bo jedna z dziewczyn z OF ma strasznie ładny wykres i czekam na jej dzisiejsza tempke. Coś czuję, że u niej to będzie świąteczny cud
-
nick nieaktualny
-
madziakowa wrote:Hejo
My właśnie po wizycie. Ogólnie wszystko okej. Młody urósł od szpitalnego USG sprzed tygodnia o ponad centymetr (ma 2,63), długość główki, worka płodowego i ciałka żółtego wszystko w normie. Lekarza zaniepokoiło tylko tętno - 183 uderzenia, ale może przejął ode mnie trochę stresu?
No i z powodu tego tętna no i genetycznych perturbacji w rodzinie dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ mimo, że chodzę prywatnie więc chociaż tyle...
A nasz maluch w 9t0d prezentuje się tak, (chociaż wg USG 9t6d):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d3d3ea57c0f.jpg
Sliczny maluszekmadziakowa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nicka bedzie dobrze zaciskam kciuki!
DTEM wiedzialam ze bedzie dobrzeteraz niech duuzo mleka produkuja.
Dzis snilo mi sie ze urodzilam coreczke i nie mialam jej w co ubrac bo zapomialam poprac i posortowac ciuszki...
Witamy sie w 11 tygodniuNicka678, Anga1989, DTEM, sisi lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ale pospalam fajnie, 9h z jedną przerwa na siku. Zgaga przeszła i oby nie wróciła.
Dziś śniłam, że nie miałam siły pchać wózka bliźniaczego pod górkę bo taki ciężki a inne dziewczyny bez problemu
Nicka kciuki za wizytę & & & &Nicka678 lubi tę wiadomość