Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
No po jednym dniu trochę miałam do nadrobienia. Wczoraj miałam swój pierwszy radosny dzień. Po ponad 3 tyg nie miałam plamienia, wiem ze jeszcze nie ma co się cieszyć ale w sumie każda iskierka to nadzieje. Wczoraj również chłopaki moi ubrali choinkę wiec można rozpocząć święta
.
Gratuluję wszystkich wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiaj.
Dobrze ze Gabi powróciła bo się martwilam. Rosa mam nadzieję że już lepiej z twoim zdrowiem. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 16:57
Zoja lubi tę wiadomość
-
Hej. Boze, snilo mi sie, ze urodzilam corke - Marte. I mialam cc ale juz tego samego dnia wyszlam ze szpitala i nic mnie nie bolalo. No i w tym snie mieszkalam z tesciowa i ona mi ta corke ciagle zabierala i nie pozwalala sie nia zajmowac a mojemu to juz w ogole nawet nie dala na rece malej. I jak juz ja wzielam do nakarmienia to ona wypila to co mialam w piersiach i skonczyl mi sie pokarm a mala ciagle byla glodna no i tesciowa znowu ja zabrala i powiedziala, ze ona nakarmi ja mm skoro ja sie dzieckiem zajac nie umiem i nawet jej nie nakarmie bo nie mam mleka
Teraz czuje taka zlosc do tej kobiety chociaz to byl tylko senWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 11:47
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
madziakowa wrote:To mnie uspokoiłaś...
nie no lekarz mowil ze jest dobrze a w niedziele na ip serducho dalej bilo wiec jest dobrze.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
BloodMary wrote:Hej. Boze, snilo mi sie, ze urodzilam corke - Marte. I mialam cc ale juz tego samego dnia wyszlam ze szpitala i nic mnie nie bolalo. No i w tym snie mieszkalam z tesciowa i ona mi ta corke ciagle zabierala i nie pozwalala sie nia zajmowac a mojemu to juz w ogole nawet nie dala na rece malej. I jak juz ja wzielam do nakarmienia to ona wypila to co mialam w piersiach i skonczyl mi sie pokarm a mala ciagle byla glodna no i tesciowa znowu ja zabrala i powiedziala, ze ona nakarmi ja mm skoro ja sie dzieckiem zajac nie umiem i nawet jej nie nakarmie bo nie mam mleka
Teraz czuje taka zlosc do tej kobiety chociaz to byl tylko senwozilam ja w foteliku syna takim duzym bo nic jej nie kupilam. I jeszcze tak ja wsadzilismy i poklepalam sie w brzuch i mowie do mojego miales racje by kompletowac szybciej a nie na ostatnia chwile bo teraz nic noe mamy
zakladalam jej moje skarpetki i jakies ciuszki duze z workach po synie
Haha nie badz zla na tesciowamoze wysnilas ze zacznie sie wpierdaczac do dziecka? A ja ze urodze z niespodzianki
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Ty mnie teraz zmartwilas czy na pewno normalne haha
nie no lekarz mowil ze jest dobrze a w niedziele na ip serducho dalej bilo wiec jest dobrze.
Przejrzałam oczywiście jak to ja internety no i niby na 9/10 tydzień przypada maksimum tętna nawet do 195 więc jeśli wierzyć internetom to wszystko powinno być okejWiadomo- TYLKO SPOKÓJ I DOBRE NASTAWIENIE
Umówiłam się właśnie na prenatalne. 05.01 mam test z krwi, a 12.01 USG -
nick nieaktualnyDTEM wrote:Moje cycki zostają na miejscu i przygotowują się do produkcji mleka!!!!
ufff.... na szczęście to był fałszywy alarm, choś lekarka mówiła, że po stymulacjach hormononalnych do iui i ivf często zdarzają się później takie historiekontrola za rok.
Dzięki kochane za wsparcie- jesteście cudowneDTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabi super,ze sie odezwalas
Trzymam kciuki za wizytę
A ja juz po wizycie i dzisiaj nie przyjela mnie moja gin tylko gin, ktory mnie prowadzil do ivfNie bylam zapisana a ze gin wyszla bo byla do 10 to przyjal mnie on. Cieszył sie jak glupi
Mialam robione usg przez brzuszek i dzidzi ma 2,63 i odpowiada 9t3d czyli 10 tydzien juzSerduszko chwilkę posluchalam
Prenatalne mam na 5 stycznia i na nfz
Powiedział,ze na skierowaniu napisze,ze cos jest nie tak zeby dostać na fundusz. Uff święta beda spokojne
A tutaj moje maleństwo :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c60b977730f.jpgSolane, Alimak, megi78, sisi, Leoparde, Ciacho, bulkaasia, Amore lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNicka678 wrote:Gabi super,ze sie odezwalas
Trzymam kciuki za wizytę
A ja juz po wizycie i dzisiaj nie przyjela mnie moja gin tylko gin, ktory mnie prowadzil do ivfNie bylam zapisana a ze gin wyszla bo byla do 10 to przyjal mnie on. Cieszył sie jak glupi
Mialam robione usg przez brzuszek i dzidzi ma 2,63 i odpowiada 9t3d czyli 10 tydzien juzSerduszko chwilkę posluchalam
Prenatalne mam na 5 stycznia i na nfz
Powiedział,ze na skierowaniu napisze,ze cos jest nie tak zeby dostać na fundusz. Uff święta beda spokojne
A tutaj moje maleństwo :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c60b977730f.jpgNicka678, Ciacho lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlimak wrote:BloodMary ja też się zastanawiam czy już czasem nowego większego stanika nie powinnam kupić
i tak się zastanawiam właśnie co to będzie na koniec
gabi544 wszystko będzie dobrze :* też się wczoraj stresowałam dzisiejszą wizytą i już też miałam czarne myśli, więc to normalne. Niech szybko Ci ten przeziębiony pęcherz minie. A mi odwrotnie, krew tryska
Nicka678 świetne wieści, gratulacjemasz na zdjęciu jutrzejszą datę
Miałyśmy usg w tym samym czasie bo na moim zdjęciu mam godz 10:20 hehe
O jaaa haha nie zauważyłam
Zaraz zmienie dlugopisem
-
nick nieaktualnyAaa i mialam tez usg piersi u takiego starszego Pana
Nawalil tego zelu i lewa piers ogladal i oglądał i nic nie mowil i w koncu powiedzial ze 1:0 dla mniea prawa mu szybciej poszla, wszystko jest ok, piersi maja powiekszone gruczoły czyli przygotowuja sie do produkcji przyszlego mleczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nicka, Alimak gratuluję wizyt. Mam nadzieję, że też takiego bobaska zobaczę za 9 dni
Poza tym dostałam list ze szpitala i mam wizytę z położną 4 stycznia, to będzie 10+6 mam nadzieje, że nie za późno na badania krwi i dowiem się wtedy kiedy usg prenatalne.Alimak lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny