X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    No po jednym dniu trochę miałam do nadrobienia. Wczoraj miałam swój pierwszy radosny dzień. Po ponad 3 tyg nie miałam plamienia, wiem ze jeszcze nie ma co się cieszyć ale w sumie każda iskierka to nadzieje :). Wczoraj również chłopaki moi ubrali choinkę wiec można rozpocząć święta :).
    Gratuluję wszystkich wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiaj.
    Dobrze ze Gabi powróciła bo się martwilam ;). Rosa mam nadzieję że już lepiej z twoim zdrowiem. Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 16:57

Zoja lubi tę wiadomość

• BloodMary Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Boze, snilo mi sie, ze urodzilam corke - Marte. I mialam cc ale juz tego samego dnia wyszlam ze szpitala i nic mnie nie bolalo. No i w tym snie mieszkalam z tesciowa i ona mi ta corke ciagle zabierala i nie pozwalala sie nia zajmowac a mojemu to juz w ogole nawet nie dala na rece malej. I jak juz ja wzielam do nakarmienia to ona wypila to co mialam w piersiach i skonczyl mi sie pokarm a mala ciagle byla glodna no i tesciowa znowu ja zabrala i powiedziala, ze ona nakarmi ja mm skoro ja sie dzieckiem zajac nie umiem i nawet jej nie nakarmie bo nie mam mleka :/

Teraz czuje taka zlosc do tej kobiety chociaz to byl tylko sen :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 11:47

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziakowa wrote:
    To mnie uspokoiłaś... <3
    Ty mnie teraz zmartwilas czy na pewno normalne haha ;D nie no lekarz mowil ze jest dobrze a w niedziele na ip serducho dalej bilo wiec jest dobrze. <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BloodMary wrote:
    Hej. Boze, snilo mi sie, ze urodzilam corke - Marte. I mialam cc ale juz tego samego dnia wyszlam ze szpitala i nic mnie nie bolalo. No i w tym snie mieszkalam z tesciowa i ona mi ta corke ciagle zabierala i nie pozwalala sie nia zajmowac a mojemu to juz w ogole nawet nie dala na rece malej. I jak juz ja wzielam do nakarmienia to ona wypila to co mialam w piersiach i skonczyl mi sie pokarm a mala ciagle byla glodna no i tesciowa znowu ja zabrala i powiedziala, ze ona nakarmi ja mm skoro ja sie dzieckiem zajac nie umiem i nawet jej nie nakarmie bo nie mam mleka :/

Teraz czuje taka zlosc do tej kobiety chociaz to byl tylko sen :D
    Ja tez snilam ze urodzilam corke i od razu wyszlam do domu i nic mnie nie bolalo ;D wozilam ja w foteliku syna takim duzym bo nic jej nie kupilam. I jeszcze tak ja wsadzilismy i poklepalam sie w brzuch i mowie do mojego miales racje by kompletowac szybciej a nie na ostatnia chwile bo teraz nic noe mamy ;D zakladalam jej moje skarpetki i jakies ciuszki duze z workach po synie ;D
    Haha nie badz zla na tesciowa ;D moze wysnilas ze zacznie sie wpierdaczac do dziecka? A ja ze urodze z niespodzianki ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Jestem w szoku. Po 3 tygodniach brania euthyroxu mam tsh zamiast 2,9 1,47 :o spadło o połowę :D przeciwciała też lepiej wypadły :)
    Super mnie po 3 tyg spadło z 3,42 do 0,97 dziś wizyta u endo :)

• madziakowa Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ty mnie teraz zmartwilas czy na pewno normalne haha ;D nie no lekarz mowil ze jest dobrze a w niedziele na ip serducho dalej bilo wiec jest dobrze. <3

Przejrzałam oczywiście jak to ja internety no i niby na 9/10 tydzień przypada maksimum tętna nawet do 195 więc jeśli wierzyć internetom to wszystko powinno być okej :) Wiadomo- TYLKO SPOKÓJ I DOBRE NASTAWIENIE :)

Umówiłam się właśnie na prenatalne. 05.01 mam test z krwi, a 12.01 USG :)

oar8ugpjc906emnk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DTEM wrote:
    Moje cycki zostają na miejscu i przygotowują się do produkcji mleka!!!!

ufff.... na szczęście to był fałszywy alarm, choś lekarka mówiła, że po stymulacjach hormononalnych do iui i ivf często zdarzają się później takie historie :( kontrola za rok.

Dzięki kochane za wsparcie- jesteście cudowne :)
    Super wiedzialam ze będzie ok ufff :)

DTEM lubi tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziakowa ja też mam genetyczne 12.01 :)

madziakowa lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest nasza aktualna lista ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi super,ze sie odezwalas :)
    Trzymam kciuki za wizytę :)

A ja juz po wizycie i dzisiaj nie przyjela mnie moja gin tylko gin, ktory mnie prowadzil do ivf :) Nie bylam zapisana a ze gin wyszla bo byla do 10 to przyjal mnie on. Cieszył sie jak glupi :D
    Mialam robione usg przez brzuszek i dzidzi ma 2,63 i odpowiada 9t3d czyli 10 tydzien juz :) Serduszko chwilkę posluchalam :)
    Prenatalne mam na 5 stycznia i na nfz :D
    Powiedział,ze na skierowaniu napisze,ze cos jest nie tak zeby dostać na fundusz. Uff święta beda spokojne :)

A tutaj moje maleństwo :*

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c60b977730f.jpg

Solane, Alimak, megi78, sisi, Leoparde, Ciacho, bulkaasia, Amore lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Gabi super,ze sie odezwalas :)
    Trzymam kciuki za wizytę :)

A ja juz po wizycie i dzisiaj nie przyjela mnie moja gin tylko gin, ktory mnie prowadzil do ivf :) Nie bylam zapisana a ze gin wyszla bo byla do 10 to przyjal mnie on. Cieszył sie jak glupi :D
    Mialam robione usg przez brzuszek i dzidzi ma 2,63 i odpowiada 9t3d czyli 10 tydzien juz :) Serduszko chwilkę posluchalam :)
    Prenatalne mam na 5 stycznia i na nfz :D
    Powiedział,ze na skierowaniu napisze,ze cos jest nie tak zeby dostać na fundusz. Uff święta beda spokojne :)

A tutaj moje maleństwo :*

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c60b977730f.jpg
    Nicka baaaardzo się cieszę i to nazywa się święta :)

Nicka678, Ciacho lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Gdzie jest nasza aktualna lista ?

Anga zrobiła tabelke i jest u niej pod suwaczkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak wrote:
    BloodMary ja też się zastanawiam czy już czasem nowego większego stanika nie powinnam kupić :D i tak się zastanawiam właśnie co to będzie na koniec :D

gabi544 wszystko będzie dobrze :* też się wczoraj stresowałam dzisiejszą wizytą i już też miałam czarne myśli, więc to normalne. Niech szybko Ci ten przeziębiony pęcherz minie. A mi odwrotnie, krew tryska :D

Nicka678 świetne wieści, gratulacje :):) masz na zdjęciu jutrzejszą datę :D
    Miałyśmy usg w tym samym czasie bo na moim zdjęciu mam godz 10:20 hehe :)

O jaaa haha nie zauważyłam :D
    Zaraz zmienie dlugopisem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i mialam tez usg piersi u takiego starszego Pana :P
    Nawalil tego zelu i lewa piers ogladal i oglądał i nic nie mowil i w koncu powiedzial ze 1:0 dla mnie :D a prawa mu szybciej poszla, wszystko jest ok, piersi maja powiekszone gruczoły czyli przygotowuja sie do produkcji przyszlego mleczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiecie czemu takie male zdj mi wychodzi ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejcia od rana same dobre wiadomości :)

Nicka678 lubi tę wiadomość

• sisi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka, Alimak gratuluję wizyt. Mam nadzieję, że też takiego bobaska zobaczę za 9 dni :)
    Poza tym dostałam list ze szpitala i mam wizytę z położną 4 stycznia, to będzie 10+6 mam nadzieje, że nie za późno na badania krwi i dowiem się wtedy kiedy usg prenatalne.

Alimak lubi tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy badanie usg prenatalne robi sie w tym samym dniu razem z krwia do pappa?

• sisi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    A czy badanie usg prenatalne robi sie w tym samym dniu razem z krwia do pappa?
    Chyba może być do 10 dni różnicy.

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak, Nicka gratuluję! Cieszę się razem z Wami :-)

Nicka678, Alimak lubią tę wiadomość

‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ