Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Jestem Marta. W lipcu urodze moje drugie dzieciątko
chyba z miesiąc już Was czytam dziewczyny, gratuluję wszystkim!!
Termin mam z Om na 22.07, z usg na 24.07. Mam nadzieję, że teraz będzie córeczka
Pozdrawiam.
Zoja, sisi, DTEM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta witaj i rozgosc sie
ustaw suwaczek!
Nicka, widzę roznice miedzy dskretnym 'udalo mi się na nfz' a wprost 'lekarz mi wpisze ze jest cos nie tak'. Ale tak jak mówiłam, czepiam sie, wiec no offence, peace, love
Gabi nie martw sie! Powoli funkcje będą przejmowane przez lozysko, duphaston nie będzie potrzebny. Równie dobrze mogłabyś lykac tic taki
Ale rozumiem Cie bo tez ostatnio miałam plemienia przy dawce 2x1 i teraz boje się znowu przejść z 3x1 na 2x1gabi544 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
No ale nie ukrywam, ze bede teraz miec oczy do okola glowy ze tak powiem. Bo wiecie, nie wiadomo jak organizm zareaguje na odstawienie. Lekarka sama stwierdzila, ze jakby cos sie dzialo to albo do nich do poradni leciec albo od razu na IP. Ale mysle, ze bedzie dobrze
-
Hey, my też już po wizycie. Wszystko jest ok. Maluch ma 4,5 cm i machał do mnie rączką
cudowny widok... Czekamy teraz na pappa, ale święta póki co spokojne
Anga1989, Nicka678, Leoparde, megi78, AniaKami, sisi, Zoja, bulkaasia, DTEM lubią tę wiadomość
-
Alez macie piekne te dzieciaki
naprawde milo popatrzec,o wymiarach sie nie wypowiem ,dopiero w srode usg to wroce do waszych i porownam...matkoscie zeby wszystko bylo ok...
Nowy objaw mam,nie wiem co objawia ale dretwieje mi brzuch,przechodzi mi jakby prad,po gorze brzucha wiec domniemam ze to jelita nie? Bardzo nieprzyjemne,nigdy mi sie nie zdarzalo takie cos...wczoraj kilka razy a dzisiaj to juz cale popoludnie takie fale mi przechodza,brak zatwardzen itd...ktoras ma i podpowie z czego to? Wzielam magnez,w sumie moge jeszcze nospe ale czy to ma sens wogole?.. -
nick nieaktualny
-
PannaNatalia i jak u ciebie z tym detektorem? Probowalas tak jak ci pisalam czy odpuscilas i czekasz grzecznie na wizyte?
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nicka678 wrote:Eh cmi mnie w podbrzuszu od polowy dnia i w koncu wzielam no spe. Ktos dolacza do boleści?
18.11.2015 Aniołek - W