Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje, ze nie śpię od pół godziny. I to w sumie przez moja glupote. Zawsze nastawialam budzik bo miedzy 6:30 a 7:00 bralam duphaston. Dzisiaj tez mialam nastawiony, wstalam, zrobilam kawke i co? Zapomnialam, ze juz od dzisiaj mam go nie brac
Ach ta skleroza
-
nick nieaktualnyHej witam się i ja dzisiaj
. Noc okropna z głupimi snami, ale dwa dni bez plamienia za mną
oby dziś był następny i tak do końca. Wczoraj byłam tez u endo wyniki teraz jak marzenie. Miałam iść na usg ale przez moją kosmówke pani doktor powiedziała ze to poczeka a tam niech się wszystko dobrze poprzykleja i kontrola następna za miesiąc. Ponieważ jest też diabetologiem to zerknela na mój cukier i tez stwierdziła że ta cukrzyca początkowa która mi wyszła to mogło być jakieś szaleństwo organizmu
. Może w końcu zaczyna się wszystko dobrze układać. Pozdrawiam wszystkie i witam nowe mamusie
krolikan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaKami wrote:PannaNatalia i jak u ciebie z tym detektorem? Probowalas tak jak ci pisalam czy odpuscilas i czekasz grzecznie na wizyte?
A daj spokój.. wizytę mam dopiero 9 stycznia, ale myślę, że pojadę w przyszłym tygodniu przed sylwestrem bo przecież powariuje tak czy siak
Dzisiaj wieczorem spróbuje zrobić tak jak mówiłaś. Ja tętna szukałam pod pępkiem w lini prostej poziomejswoje tętno wszędzie słysze. Może faktycznie powinnam go szukać niżej..
-
nick nieaktualny
-
Albo śpią jeszcze lipcówki albo pracują zawzięcie
Ja się stresuję przed usg prenatalnym dziś wieczorem po 19 dopiero ... brzuch mi wywala, rozpycha kłuje i gniecie, nie mogę łykać witaminek ciążowych bo mam odruchy wymiotne
Nie wiem jak niektóre kobiety to robią, ale potrafią poznać po twarzy że jestem w ciąży, ciężko to utrzymać w tajemnicy bo ludzie ciekawscy!
Cieszę się z wami oglądając każde kolejne foto
A do pośmiania się polecam ostatnią część Bridget Jones's Babyjeśli nie widziała któraś to polecam
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiczka11 wrote:Albo śpią jeszcze lipcówki albo pracują zawzięcie
Ja się stresuję przed usg prenatalnym dziś wieczorem po 19 dopiero ... brzuch mi wywala, rozpycha kłuje i gniecie, nie mogę łykać witaminek ciążowych bo mam odruchy wymiotne
Nie wiem jak niektóre kobiety to robią, ale potrafią poznać po twarzy że jestem w ciąży, ciężko to utrzymać w tajemnicy bo ludzie ciekawscy!
Cieszę się z wami oglądając każde kolejne foto
A do pośmiania się polecam ostatnią część Bridget Jones's Babyjeśli nie widziała któraś to polecam
.
A Bridget 3 cześć mam wrażenie ze najlepsza nasmialam się jak nigdy -
nick nieaktualnyLeoparde wrote:Ja dopiero się budzę i wiecie co, chyba jestem wyspana
Witam nowe mamusie
Nicka pytałaś lekarza o te bóle brzucha?
Mowilam na poprzedniej wizycie z 2 tyg temu, niby to normalne. Mam straszne bole brzucha jak sie wyróżniam macie tak? -
Nicka678 wrote:Mowilam na poprzedniej wizycie z 2 tyg temu, niby to normalne. Mam straszne bole brzucha jak sie wyróżniam macie tak?
Kup może aktivie jogurt, kefir, coś co wspomaga pracę jelit, może pomoże a na pewno nie zaszkodzi.
-
Zoja wrote:Dzień dobry wspaniałe Lipcówki :-*
Witam się w II trymestrze
I życzę wspaniałego dnia
Jesli chodzi o bole to czasami mnie mecza. Albo bole bole albo klocie albo ciagniecie . Jak dlugo trzymam siku to tez pobolewa.Zoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mialam kiepski dzien. Pozamiatalo mna zdrowo. Na sniadanie jadlam jak mi sie zdawalo bezpieczne platki - polecialy. Potem drugie sniadanie kolejne z dan z kategorii bezpieczne - tosty juz z samym serem bo wedlinki niewchodza - polecialy. Wkoncu jadlam salate z jogurtem naturalnym to zostala w srodku nawet. Porazka jakas byla. Od slodyczy trzymam sie z daleka bo mna zamiataja. Ale wczoraj nawet herbatka z domowym sokiem malinowym niewchodzila bo za slodka... eh jestem w 11 tygodniu do tej pory jadlam na zadanie i to na co mialam ochote nawet wciagnelam kebaba i hamburgera bo mi sie chcialo a od 1 dnia - kiedy testowalam zwazylam sie do dzisiaj mam -4/-5 kg. A w niczym sie nieograniczalam poza rzeczami ktore mi niewchodzily. Polozna mowi ze to normalne zobacze co powie mi w styczniu jak pojde na wizyte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 10:22
-
Nicka678 wrote:Leoparde wlasnie pije kefiry i nic. Moze taka moja natura, choc nie zawsze tak mam, dzisiaj to mi brzuch dal popalic najbardziej, mysle ze maluszkowi to nie szkodzi chyba.
Jak ktoś tak ma to niech da znac co na to poradzic?
Na innym watku juz bardziej doswiadczone ciezarowki doradzaly np letnia wode z cytryna z samego rana. Kwas buraczany. Kefiry. Ja tez mam problem z zaparciami probowalam wczoraj z kapusta kiszona i jak narazie nic. Jak do wieczora sie nieuda to zrobie sobie len mielony odtluszczony na 1 lyzeczka na pol szklanki wody goracej niewrzacej. Kiedys pomagalo pytalam gina i mowil ze len moge pic a pomaga tez a wzdecia. -
Gratuluję wszystkich dobrych wieści
Śliczne dzieciaczki
Zoja ja drugi zaczynam w Boże Narodzenie więc też już tuż tuż nie mogę się doczekać
Ja już od dzisiaj urlopuje aż do 2 styczniaRano pojechałam na morfologie i mocz, a teraz ogarniam w domu. Hemoglobina i hematokryt spadły w porównaniu z pierwszymi wynikami, ale to chyba normalne, Wy też tak miałyście?
-
Witam sie i ja,wybieramy sie dzisiaj na wycieczke do Bath,obiecalam corce polazic po sklepach i wogole...coz ze teraz to nie bardzo mam chec,wyspalam sie pieknie nawet bez wstawania do toalety! Jem pomidory w jogurcie i probuje oszacowac jak zareaguja na jazde pociagiem....brac woreczek ?
Jak wasze pryszcze? Wygladzila sie juz cera czy nadal atakuja? Bo ja to jak nastolatka przed okresem,szal poprostu...takich problemow z cera to nie mialam gdzies od okresu dojrzewania...pojawia sie kilka dni lepszych a potem znow wysyp...twarz,plecy,dekold...bleee