Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamowilam sonoline!!! 3go ma byc
dostawa miedzy 10-14 a o 16 gin wiec w razie nie uslyszenia to lekarz uspokoi na usg bo ze jest dobrze to wiem
Patrzalam juz na koszulki tez, fajna ta srodkowa a jaka to strona?
Dobranoc
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, zaczynam 11 tydzień!
Hehe ale to jest super uczucie, każdy początek nowego tygodniafajnie się złożyło że u mnie to poniedziałki, łatwiej się wstaje
Miłego dnia dziewczynki!!!Anga1989, DTEM, Marzenie27, sisi lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry
Witam się już z pracy, po tygodniowym urlopienie odzywałam się przez okres świąteczno-noworoczny, bo siostra była z mężem i synkiem i korzystałam z każdej chwili z nimi, bo mieszkają 300 km ode mnie. Ale cały czas Was podczytywałam ;)W międzyczasie byłam na wizycie ale bez usg, za to słuchałam serduszka naszego dzidziusia:) wszystko jest jak najbardziej okey, okazało się że kilogram schudłam, a jak powiedziałam lekarzowi że jak to przecież mam taki duży brzuch to zaczął się śmiać że to jeszcze nie od ciąży bo narazie dzidziuś jest za mały
więc chyba po prostu wzdęcia:p
gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt i pięknych zdjęć maluszków:)
widziałam że poruszałyście temat wózków, ja dostanę wózek od siostry, taki 3 w 1, tak samo różne bujaczki, zabawki i inne już na święta przywiozła 3 pudła ubranek w najmniejszych rozmiarach. Także mam szczęście bo jednak dużo zaoszczędzę, chociaż trochę mi szkoda że ominie mnie ten wózkowy szał
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę Wam udanego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 07:53
DTEM lubi tę wiadomość
-
Marzenie, zazdroszczę, oszczędność ogromna a jakies robiące przyjemność ładne ciuszki czy cokolwiek to przecież w małej ilości też możesz śmiało kupic
a ciśnienia na 'obozeboze potrzebuję jeszcze tego' nie będzie
Ja w ten sposób w 7 tygodniu ciąży dostałam...wanienkę na stelażuuśmiałam sie jak upychałam ją w garażu
Marzenie27 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Marzenie- sper sprawa, dostać wszystko. Ja niestety muszę wszystko kupić. Miałam dostać sporo od przyjaciółki która ma synka 1,5 roku a wtedy okazało się, że też w ciąży
Rodzi 3 tygodnie po mnie- he he będzie kolorowo!!!
Rosax- wysłałam Ci zaproszenie na fbMarzenie27 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, jak dobrze wstać skoro świt
pomimo wolnego i tak nie mogę spać, dopadły mnie ciążowe bezsenności. Budzę się z mega głodem i pełnym pęcherzem więc natura wzywa
Od początku ciąży na plusie jedynie 1,5 kg więc można jeść... ale dopiero pół godziny po euthyroxie
to odczekanie jest dla mnie męczarnią (wiem wiem, sporo z Was w ogóle nie mogło jeść rano bo mdłości i co ja wymyślam)
W Sylwestra będąc już w 14 tc zaliczyłam pierwszy ciążowy rzyg, przez kota który zrobił to samo i wzięłam się za sprzątanie tegoa miało tego w ogóle nie być!
rosax3 wrote:Patrzalam juz na koszulki tez, fajna ta srodkowa a jaka to strona?
Ja już czekam na 3 pary spodni ciążowych bo niby mały brzuch(?) ale wszystkie moje spodnie są raczej obcisłe i gniotą mocno.
Oleczka ur. 10.06.2017
-
Mój siostrzeniec będzie miał już 3 latka jak urodzę więc być może nawet łóżeczko dostanę bo już planują mu zmieniać na tapczanik :)Jakieś ciuszki nowe na pewno dokupię, ale raczej dużo tego nie będzie trzeba zwłaszcza jak by był synek
Na to konto kupię coś fajnego dla siostrzeńca
chociaż z moją mamą tak go rozpieszczamy że już chyba wszystko ma
-
nick nieaktualny
-
Anga, Nicka, to będą wasze USG prenatalne? Ja już po, muszę czekać na 17.01 może się dowiemy płci lokatora brzuszkowego
bo już nie mogę się doczekać!!
Jak czekałam na swoje prenatalne w poczekalni siedziała dziewczyna w ciąży ok 5 mca i jej towarzystwo 3 osób w tym dwóch panów (ciekawe który jest ojcem haha) a rejestratorka pod nosem burczała, że niech ona już urodzi bo co wizytę takie tabuny sprowadza:D ale się uśmiałam!
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny