Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenie27 wrote:Pytanie do dziewczyn które już mają starsze dzieciaczki, kiedy czułyście pierwsze ruchy? I jakie to uczucie? Bo ja już nie mogę się doczekać tylko się martwię czy rozpoznam że to dzidziuś
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Muszka15 wrote:Bulkaasia,przy dwojce to masz podwojna szanse poczuc
Pytanie moze glupie ale po jakim czasie powinna byc ulga w bolu przyjmujac antybiotyk na zapalenie pecherza? Czekam normalnie jak zakleta...
A bralas monural czy normalny antybiotyk w tabletkach? Po monuralu ktory najlepiej brac wieczorem i ulga jest praktycznie rano juz. Po takim w tabletkach moze to trwac 1-2 dni. Kiedys mialam czeste problemy z pecherzem i zawsze jak byla taka opcja to wolalam monural. A potem sie okazalo ze te infekcje byly czesciowo spowodowane inna infekcja i ginekolog lekami pomogl mi sie tego pozbyc w sumie skutecznie odpukac oczywiscie. -
Amore wrote:hejka dziewczyny a którejś pojawia się już linia na brzuchu? Bo ja już coś dzisiaj wypatrzyłam i się zastanawiam że to wcześnie jakoś.
i na dodatek juz mi pepek wychodzi coraz bardziej plaski jest juz nie w srodku
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
1kaktus wrote:Ale ja bym juz chciala czuc ruchy
wtedy na biezaco bym wiedziala ze jest i jest ok. Ach niemoge sie doczekac!!!
Przybij piątkę bo ja też oczekuje ruchów tak jakbym na swietego Mikołaja czekała
Niby 6 miesięcy do rozwiązania, niby dużo a jednak tak szybko ten czas leci, że szybko juz bedziemy po pierwszych ruchachLeoparde lubi tę wiadomość
-
Dzieki,dostalam cefalexin w tabletkach...2 na dobe...wzielam odrazu wiec pobudka w srodku nocy mi wyladnie ale juz mi wszystko obojetne byle zadzialalo,ciekawe czy juz przy tych miesnakowych bolach mialam ten pecherz chory czy to w trakcie sie stalo,moze uciskaly i jakis zastoj sie zrobil?
-
Dzis znow bawilam sie detektorem tyle tylko ze niunia ze mna pogrywala w kotka i myszke
haha znalazlam pik pik i baaam slychac tylko takie chlupanie i przeplywanie i tetna nie ma
macie tez tak ze trzymajac glowice w jednym miejscu nie ruszajac slyszycie te chlupanie i przeplywanie?? Czy mi sie wydaje ze to niunia tak plywa?
07.11.2012 Julian
Rany ale produkujecie
Umówiłam sie na prenatalne i nifty. Idę w pon 9/01 i 12/01
Zapisałam sobie te poduszkę którą jedna z was (przepraszam nie pamiętam która) wrzucala, i chyba też kupie właśnie tę - fajnie że jest od razu do karmienia
Zazdroszczę wam cholernie jak czytam!!!mam termin na 30.07 i czuje sie taka opozniona....sisi czy Ty tez może to czujesz?
sisi lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Dziewczyny, jak Wy tą glukoze robicie? Ja zrobiłam z krwi bo lekarz zalecił, a tu normy od 3 z kawałkiem do 5,5 i wyszło mi 4. Teraz nie wiem czy zrypy nie dostanę, bo chyba nie o to badanie mu chodziło
Ja tez robiłam z krwi ale wynik wyszedl mi 86
-
Tez robiłam z krwi i miałam 89. Teraz będę powtarzać, boje sie troche i z tej okazji zjadłam dzisiaj skittlesy, jakby sie mialo okazać ze pożegnam sie z cukrem to chciałam miec troche przyjemności
tubispl ooo Ty tez jesteś 'pozna' - fajnie!
Kiedy masz prenatalne?Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyPannaNatalia wrote:Dziewczyny, jak Wy tą glukoze robicie? Ja zrobiłam z krwi bo lekarz zalecił, a tu normy od 3 z kawałkiem do 5,5 i wyszło mi 4. Teraz nie wiem czy zrypy nie dostanę, bo chyba nie o to badanie mu chodziło
-
PannaNatalia wrote:Dziewczyny, jak Wy tą glukoze robicie? Ja zrobiłam z krwi bo lekarz zalecił, a tu normy od 3 z kawałkiem do 5,5 i wyszło mi 4. Teraz nie wiem czy zrypy nie dostanę, bo chyba nie o to badanie mu chodziło
Po prostu mialas inna jednostke (mmol/l) a my mg/dl. Na necie sa nawet takie przeliczniki, ktore przeliczaja z jednej jednostki na druga
Jak mialas 4 to tak jakby 72 czyli bardzo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:48
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualny
-
Ja pierwsze ruchy czułam dość późno, bo już po 21 tyg., albo po prostu wcześniej nie umiałam ich odróżnić. Tym razem liczę na 16 tydzień i zobaczymy co mi z tego liczenia wyjdzie
Coś mnie chyba przeziębienie łapie. Jakoś tak kiepsko się czuje, boli mnie głowa, zimno mi i dreszcze mam