WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde rutinoskorbin mleko z miodem i czochnem i marsz do łóżka ;)

Leoparde lubi tę wiadomość

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Leoparde rutinoskorbin mleko z miodem i czochnem i marsz do łóżka ;)
    Tak jest!!! ;-)

megi78 lubi tę wiadomość

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że wczoraj jak się ważyłam u położnej to okazało się, ze od dnia testowania do wczoraj - 6 kg. Ale położna powiedziała, że nie mam się martwić dopóki Dziecio się dobrze rozwija i na USG jest wszystko ok i nadrobię to :-P A jak tam waga u Was?

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Marzenie27 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie narazie -1 kg ale czuję że do następnej wizyty nadrobię;-)

2nn3vfxm7v9y72dw.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie albo stoje w miejscu albo tez -1kg od ostatniej wizyty :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoje na zero,tzn stalam bo kilka dni nie mialam sily nawet wskoczyc na wage..moze dzisiaj zobacze

0MPT.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 1 kg do przodu ale to chyba się nazywa łakomstwo i lenistwo ;) od wtorku wracam do pracy więc i więcej ruchu będzie.

Czy Wy jeszcze pracujecie, jeśli tak to do kiedy chcecie pracować ?

Ja od 20 grudnia siedziałam w domu przez moje przeziębienie ale kończy mi się dobre. Chciałabym pracować do 5 miesiąca czyli do lutego jakoś tak.

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    U mnie 1 kg do przodu ale to chyba się nazywa łakomstwo i lenistwo ;) od wtorku wracam do pracy więc i więcej ruchu będzie.

Czy Wy jeszcze pracujecie, jeśli tak to do kiedy chcecie pracować ?

Ja od 20 grudnia siedziałam w domu przez moje przeziębienie ale kończy mi się dobre. Chciałabym pracować do 5 miesiąca czyli do lutego jakoś tak.

Ja juz od połowy listopada siedze w domu. Chciałabym jeszcze pracować ale moja praca na to nie pozwala. Praca 3 zmianowa, ciężkie blachy, pyły i smrody ze spawalni...

Selja lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to się nie dziwię!! Ja mam pracę biurową tyle że siedzenie 8.5 h też jest słabe w ciąży.

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję i zamierzam pracować do konca kwietnia :) a jak wyjdzie w praniu to czas pokaże, już się nauczyłam za bardzo do przodu nie planować ;)

Ale dobrze by bylo gdyby wypalili wg planu, bo osoba na moje miejsce będzie szukana dopiero od lutego...zanim kogoś znajda, zatrudnia...a ja potrzebuję przynajmniej miesiąc na wprowadzenie kogoś w moje obowiązki :/

Selja lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje zadania wykonuję z koleżanką więc to na nią spadnie cała robota - ja będę miała dyżur telefoniczny ;)

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja, zazdroszczę :) ja pracowałam z koleżanką, ale zostałam sama bo ona...poszla na macierzyński :D

Selja lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Selja, zazdroszczę :) ja pracowałam z koleżanką, ale zostałam sama bo ona...poszla na macierzyński :D
    Ja jestem ostatnia. U mnie wszystkie już były na macierzyńskich, wychowawczych i to nawet dwa razy. Ja cały czas pracowałam więc teraz nie mam skrupułów że je na trochę opuszczę ;)

lottinka lubi tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 12 grudnia na l4 myslalam ze twraz w pon wroce ale gin niepozwolil. Jak bedzie wszystko ok i wroce pod koniec stycznia to cchcialabym pracowac do kwietnia/ maja i potem juz odpoczywac.

Selja, lottinka lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie -3 ale w pierwszej ciąży tez chudlam na początku :)

• asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z jednej strony zazdroszczę Wam trochę możliwości pójścia na zwolnienie bo pracuję na zleceniu :( (szefowa jeszcze nie wie o ciąży) a z drugiej strony... czuję się dobrze i chciałabym jak najdłużej pracować a nie siedzieć w domu. A i tak co ma być to będzie :)

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 5.12 na l4 myślałam że wrócę ale mój gin tez mi narazie nie pozwolił może wrócę od lutego ale max na 3 m-ce bardzo by mi się to opłaciło finansowo ale jak lekarz powie nie, to nie wrócę w końcu są rzeczy ważne i ważniejsze :)

• evcikm81 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie plus 2. Ja mam w planach pracowac do konca maja jak dam rade,ale moja praca nie jest jakas ciezka bo zajmuje sie dzieckiem i dzieki niej jestem ciagle w ruchu,ale czas pokoaze,narazie to mnie martwi taki szybki przyrost brzucha::) Widzilam sie z kolezanka w sobote i dzis i nie mogla uwierzyc,ze tak urosl od soboty:)

w4sq3e3kcmsv45kr.png
  • BloodMary Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pracuje od 3 tygodni bo praca stojaca a ja jestem bardzo slaba. Od 3 dni wstaje z lozka tylko na siku no i z musu z psem wyjsc. Dzis sie przemoglam i pojechalam z narzeczonym na zakupy i po powrocie przywitalam sie z kiblem :D ciezkie czasy :D

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalone mamuśki- ile Wy piszecie?!?!?

Ja ruchy poczułam gdzieś koło 20tc, teraz czekam z taką niecierpliwością, że szok- jeszcze jak słyszę że niektóre czuły w 15tc a tu....nic :(

Ja na komentarze 500+ odpowiadam, że "my liczymy na Kartę Dużej Rodziny, żeby móc wydać te 500+" :)

Co do L4- jestem od samego początku, czyli od zabiegu- ale i tak prowadzę obie Firmy tylko ja nic nie podpisuję tylko mąż.

P.S. kupiłam Granatową :)

Zoja lubi tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ