Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że wczoraj jak się ważyłam u położnej to okazało się, ze od dnia testowania do wczoraj - 6 kg. Ale położna powiedziała, że nie mam się martwić dopóki Dziecio się dobrze rozwija i na USG jest wszystko ok i nadrobię to
A jak tam waga u Was?
-
U mnie 1 kg do przodu ale to chyba się nazywa łakomstwo i lenistwo
od wtorku wracam do pracy więc i więcej ruchu będzie.
Czy Wy jeszcze pracujecie, jeśli tak to do kiedy chcecie pracować ?
Ja od 20 grudnia siedziałam w domu przez moje przeziębienie ale kończy mi się dobre. Chciałabym pracować do 5 miesiąca czyli do lutego jakoś tak. -
Selja wrote:U mnie 1 kg do przodu ale to chyba się nazywa łakomstwo i lenistwo
od wtorku wracam do pracy więc i więcej ruchu będzie.
Czy Wy jeszcze pracujecie, jeśli tak to do kiedy chcecie pracować ?
Ja od 20 grudnia siedziałam w domu przez moje przeziębienie ale kończy mi się dobre. Chciałabym pracować do 5 miesiąca czyli do lutego jakoś tak.
Ja juz od połowy listopada siedze w domu. Chciałabym jeszcze pracować ale moja praca na to nie pozwala. Praca 3 zmianowa, ciężkie blachy, pyły i smrody ze spawalni...Selja lubi tę wiadomość
-
Ja pracuję i zamierzam pracować do konca kwietnia
a jak wyjdzie w praniu to czas pokaże, już się nauczyłam za bardzo do przodu nie planować
Ale dobrze by bylo gdyby wypalili wg planu, bo osoba na moje miejsce będzie szukana dopiero od lutego...zanim kogoś znajda, zatrudnia...a ja potrzebuję przynajmniej miesiąc na wprowadzenie kogoś w moje obowiązkiSelja lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
lottinka wrote:Selja, zazdroszczę
ja pracowałam z koleżanką, ale zostałam sama bo ona...poszla na macierzyński
lottinka lubi tę wiadomość
-
Ja od 12 grudnia na l4 myslalam ze twraz w pon wroce ale gin niepozwolil. Jak bedzie wszystko ok i wroce pod koniec stycznia to cchcialabym pracowac do kwietnia/ maja i potem juz odpoczywac.
Selja, lottinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z jednej strony zazdroszczę Wam trochę możliwości pójścia na zwolnienie bo pracuję na zleceniu
(szefowa jeszcze nie wie o ciąży) a z drugiej strony... czuję się dobrze i chciałabym jak najdłużej pracować a nie siedzieć w domu. A i tak co ma być to będzie
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie plus 2. Ja mam w planach pracowac do konca maja jak dam rade,ale moja praca nie jest jakas ciezka bo zajmuje sie dzieckiem i dzieki niej jestem ciagle w ruchu,ale czas pokoaze,narazie to mnie martwi taki szybki przyrost brzucha:
Widzilam sie z kolezanka w sobote i dzis i nie mogla uwierzyc,ze tak urosl od soboty:)
-
Ja nie pracuje od 3 tygodni bo praca stojaca a ja jestem bardzo slaba. Od 3 dni wstaje z lozka tylko na siku no i z musu z psem wyjsc. Dzis sie przemoglam i pojechalam z narzeczonym na zakupy i po powrocie przywitalam sie z kiblem
ciezkie czasy
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Szalone mamuśki- ile Wy piszecie?!?!?
Ja ruchy poczułam gdzieś koło 20tc, teraz czekam z taką niecierpliwością, że szok- jeszcze jak słyszę że niektóre czuły w 15tc a tu....nic
Ja na komentarze 500+ odpowiadam, że "my liczymy na Kartę Dużej Rodziny, żeby móc wydać te 500+"
Co do L4- jestem od samego początku, czyli od zabiegu- ale i tak prowadzę obie Firmy tylko ja nic nie podpisuję tylko mąż.
P.S. kupiłam Granatową
Zoja lubi tę wiadomość