Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Pewnie trzeba dopłacać ale mi np nie podobaja sie te inne zdjecia. Ja jestem "starej daty" i wolę zwykle USG
też wolę takie "tradycyjne"
A propos tabelki - mogłabyś mi wpisać synka z USG? bo ja zaraz coś namotamPrzeczucie dziewczyna, chiński kalendarz też wskazuje na dziewczynkę
a imiona to Jakub albo CezaryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 12:04
-
Tez nie chce 3 d szczerze brzydkie są te zdjęcia dla mnie swój urok ma zwykłe USG no i ta skacząca żabka na USG
Tez chciałam isc do ORBIMEDU na prenatalne ale ja się obudziłam za późno i musze iść gdzie indziej.. no chyba że ANGA masz tam znajomości ?? -
nick nieaktualny
-
Leoparde wrote:Pewnie pojedziesz tam pierwsza, będziesz relacjonować na bieżąco więc będę miała najświeższe informacje na temat porodu opieki i miejsc w tym szpitalu
a ja będę Wam machać z Jaczewskiego;)Leoparde lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
gabi544 wrote:Mam tak samo
też wolę takie "tradycyjne"
A propos tabelki - mogłabyś mi wpisać synka z USG? bo ja zaraz coś namotamPrzeczucie dziewczyna, chiński kalendarz też wskazuje na dziewczynkę
a imiona to Jakub albo Cezary
już się robi
tweety89 wrote:Tez nie chce 3 d szczerze brzydkie są te zdjęcia dla mnie swój urok ma zwykłe USG no i ta skacząca żabka na USG
Tez chciałam isc do ORBIMEDU na prenatalne ale ja się obudziłam za późno i musze iść gdzie indziej.. no chyba że ANGA masz tam znajomości ??
znajomości tam nie mam, sama przypadkowo tam trafiłam
fajna przychodnia, lekarka Anioł ale ta baba w rejestracji doprowadza mnie do szałusiedzi choćby za karę tam...
-
Hej, chwilę mnie nie było, wczoraj przyszły do mnie wyniki z badań prenatalnych które miałam 31 grudnia
Trisomia 21 1:11038
Trisomia 18 < 1:20000
Trisomia 13 < 1:20000
Te wyniki już po skorygowaniu wieku itd
NT 1,6, kość nosowa obecna i wszystkie parametry ok
Pytałam o płeć i wg lekarza będzie chłopakOby juz tak zostało
23 stycznia idę na kilka dni do szpitala na założenie szwu
Zapisałam córcię do żłobka, idzie od 1 marcaMam trochę wyrzuty sumienia, ale przy takim małym szkrabie ciężko odpoczywać wiec nie mam wyjścia
Pozdrawiam i powodzenia na wizytach !SteveS, Anga1989, mamakejti, Madlene.:), DTEM, cookiemonster, sisi, megi78, Amore, Zoja, bulkaasia lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
tweety89 wrote:Anga1989 super maluszek
Chciałam poruszyć taka drobną rzecz, dziewczyny dajecie zdjęcia z USG ze swoimi danymi.. nie boicie się ?? Ja zawsze kasuje swoje nazwisko i dane lekarza no bo po co..
Pisze dlatego bo to nie jest moja sprawa co kto udostępnia w sieci ale szukałam wczoraj opinii o przychodni gdzie będę robiła prenatalne, no i dziewczyna pisała na naszym forum że tam robiła, ale to była wiadomość z przed 3 lat wysłałam zaproszenie żeby napisać wiadomość ale nie dawała znać wiec miała swoje dane na USG które wstawiła i znalazłam ja na FACEBOOKU, wiecie jakie wyszło oburzenie z jej strony że skąd mam ze ona na forum nic udostępniała i wyszło na to ze ja musiałam się tłumaczyć i przepraszać no ale potem już spoko popisałyśmy i wyszło ok. No forum oglądają wszyscy
No ale w jaki sposob ktos jest w stanie uzyc tego przeciwko mnie? Mam profile na portalach spolecznosciowych podpisane imieniem i nazwiskiem itp. to czemu mam sie bac ze ktos mnie znajdzie? Laska byla nawiedzona i tyle
Co do mojej nerki, nadal boli ale przemecze sie do wieczora i jak nie przejdzie to do szpitala. Ja mam kamice nerkowa wiec wiedzialam, ze to tylko kwestia czasua przy ostrej fazie pic nie wolno w ogole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 12:12
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny,
Ja ostatnio kupiłam z witaminek Femibion 2. Był w promocyjnym opokowaniu, tzn 2 opokowania witaminek i butelka antykolkowa dla dzickacena 100 zł. Mi się opłacało bo akurat Femibion mi zaleca lekarz.
No i dokonałam pierwszych zakupów ciążowych, zamówiłam spodnie dresowe z pasem na brzuch bo moje już cisną w gumce, własnie dostałam smsa, że moge odebrać z paczkomatu więc popołudniu się wybiorę
A wczoraj mąż zamówił mi kojec MotherhoodLubieee takie zakupy.
-
Ten kojec mnie kusi.. gdzie ja go położę
buu kłuje promieniuje aż do nerki...mdli ciągle ;( ale to dobrze dobrze bo ostatnio przy takich objawach bejboszek nadrobił 5 dni opóźnienia wiec rosnie robi sobie miejscowke
już widzę te moje zakupy za godzinę pewnie wejdę do biedronki i zemdli mnie przy lodówkach...
No i od wczoraj moja hitowa zachcianka.. Grillowany oscypek z żurawina
-
Sliczna dziewuszka na usg anga
Ciesze sie z WMi,takie wiesci dobre nastrajaja pozytywnie cala grupe
Ja dzwonilam do przychodni bo kurcze juz nie wiem gdzie mam sie udac,wiec na 13 mam sie zjawic u pielegniarki ktora mi ten sntybiotyk zapisala bo ja sie czuje jeszcze gorzej,zaczelam dziobac te zurawine ktora wszyscy polecaja coz ze po godzinie zaczelam wymiotowac ta zurawina i niczym innym bo nie ma czym jak z bolu nie umiem jesc...samo naciiaganie mnie tyle bolu kosztowalo ze dajcie spokoj...moze mi zmieni sntybiotyk albo chociaz skieruje gdzie mam sie udac zeby mnie ktos pobadal i pomogl..z bezsilnosci to juz placz mi sie wlacza i czarne wizjeAnga1989 lubi tę wiadomość