Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Anga piekny gest ze schroniskiem !
Ja ibudzilam sie z takimi bolami w brzuchu i tylku ze ledwo sie podnioslam ale to zwiastowalo rozwiazanie problemu z zaparciami !! Nie wiem co pomoglo z Waszych rad bo i owocami i duza iloscia wody sie wczoraj karmiła no ale nareszcie mi lepiej hehheAnga1989 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! wczoraj dopadlo mnie straszne przeziebienie, mam podniesiona temperaturę, katar, ból gardła, nawet skóra i stawy mnie bolą. Biorę Prenalen, robię inhalacje z soli i smaruję się vicksem. Zaraz M pojedzie do apteki po zapasy. Jak jeszcze mogę się ratować? Oprócz 2 rzeczy, których nie przełknę- mleka i miodu.
-
Dzień dobry wszystkim
Muszka ja pierdziele, współczuję kochana i mam nadzieję, że dasz radę to przetrwać. Oby te mięśniaki się pezesunęły lub coś aby choć trochę ulgi było.
Jagna wzięte dawki podwójne
Ja dziś w nocy trzy razy na siku wstawałam, masakra jakaś.
Jutro usg prenatalne i wyniki pappa. Stresować czas zacząć -
Bulkaasia, piona! Ja tez trzy...czym to się różni od wstawania do niemowlaka skoro potem i tak nie mogę zasnąć? :p
Nie stresuj się bo patelnia! Czekamy na piękne zdjęciabulkaasia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
kamika23 wrote:Hej
Anga piekny gest ze schroniskiem !
Ja ibudzilam sie z takimi bolami w brzuchu i tylku ze ledwo sie podnioslam ale to zwiastowalo rozwiazanie problemu z zaparciami !! Nie wiem co pomoglo z Waszych rad bo i owocami i duza iloscia wody sie wczoraj karmiła no ale nareszcie mi lepiej hehhe
Łączę się w bólu - ja wczoraj nie byłam na "dwójce", od wieczora miałam kolkę jelitową (nagłe kłucie po boku brzucha) i gazy, dziś mąż mi kazał zjeść mleko z płatkami - jak mnie pogoniło, to od razu mi się lepiej zrobiło -
nick nieaktualnyJunioer wrote:Dzień dobry! wczoraj dopadlo mnie straszne przeziebienie, mam podniesiona temperaturę, katar, ból gardła, nawet skóra i stawy mnie bolą. Biorę Prenalen, robię inhalacje z soli i smaruję się vicksem. Zaraz M pojedzie do apteki po zapasy. Jak jeszcze mogę się ratować? Oprócz 2 rzeczy, których nie przełknę- mleka i miodu.
Kochana, mnie też to złapało. Jeśli temperatura Ci skoczy powyżej 38 to nie czekaj tylko jedź od razu na oddział. Mi skakała co 3 godziny do ponad 39 i ledwo paracetamol ją zbijał. -
Od 2 dni mialam Was o cos zapytac i oczywiscie kalafior - zapomnialam o co
ale juz mi sie przypomnialo
mianowicie za niedlugo dzien babci/dziadka, te ktore juz powiedzialy swoim rodzicom i tesciom o ciazy, dajecie cos od swoich nienarodzonych dzieciaczkow? Ja sie zastanawiam bo skoro ja i partner czujemy sie juz rodzicami to czemu nie traktowac rodzicow jak dziadkow? No ale nie mam za bardzo pomyslu na prezent
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Alimak, ja nie rozumiem
ale mi się juz mózg skurczyl
A co do wzrostu to tez mam szalone 160, wiec może nie byloby tragedii...no caly czas dumam bo spacerowka jest przemegasuperowaczasu jeszcze dużo i super! Dam rade zdecydować.
Zaraz jadę do hurtowni obczaic rogale do spaniamogę porobić foty i wstawić wam ceny jak macie ochotę!
Everything you need will come to you at the perfect time
-
BloodMary wrote:Od 2 dni mialam Was o cos zapytac i oczywiscie kalafior - zapomnialam o co
ale juz mi sie przypomnialo
mianowicie za niedlugo dzien babci/dziadka, te ktore juz powiedzialy swoim rodzicom i tesciom o ciazy, dajecie cos od swoich nienarodzonych dzieciaczkow? Ja sie zastanawiam bo skoro ja i partner czujemy sie juz rodzicami to czemu nie traktowac rodzicow jak dziadkow? No ale nie mam za bardzo pomyslu na prezent
lipa, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Alimak wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was która posiada dostęp do tych dodatkowych informacji w kalendarzu miałaby tak dobre serduszko i napisała nam np w naszym Excelu lub tutaj rozwinięcie tych informacji
Żeby za dużo nie było na raz roboty to może wystarczy tylko na razie od tygodnia gdzie mamy najmłodszą ciąże u nas i np na II trymestr
co myślicie?
Ja z tym zrobie
Tak mi byli fajnie pod kolderka ze nawet nie wiem kiedy zasnelamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 11:57
-
Amore wrote:a jest ktoś kto się obawia macierzyństwa? kto się obawia czy da radę? bo mnie tak jakoś męczy od jakiegoś czasu..
Myślę, że każdej czasem przychodzą takie myśli do głowy. Zwłaszcza przy gorszym dniu albo po spotkaniu z "wszystkowiedzącymi", według których dziecko to tajny projekt dla nielicznych.