Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Anga
Oczekiwanie na wizytę - najgorsze!
Ja w tym tygodniu musze powtórzyć prenatalne - tj jedna rzecz którą lekarz chce sprawdzić. I zamiast się martwić, cieszę się że tak szybko zobaczę bąbla...psychika kobieca jest DZIWNAEverything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Czesc kobietki
Gotowe do niedzielnych sesji? ja jak tylko wstane tak zrobie sobie zdjecie puki co jeszcze ide spac:D haha
Leoparde lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
bulkaasia wrote:Mania brzusio masz śliczny i zgrabny. A koszulka nocna fiu fiu...
Zasnęłam po 20 i obudził mnie ból w prawym jajniku. Promieniuje na pachwine. Ehhhh, chyba nie zasnę...
Bulkaasia jak się czujesz teraz? Mój ginekolog na hasło ból jajnika odpowiadał ze to więzadła, więc pewnie Ci się znów zaczęło wszystko w środku powiększać
Dziękuję :* a koszulka to jeden z moich zakupów na okres ciążyuwielbiam ją
ja w ogóle mam Mega słabość do bielizny, mogłabym "ostatnie pieniądze" na nią wydać
a z Mężem mam o tyle dobrze że jak zbyt długo nic nowego z bielizny nie kupuję lub kupuje ale bez pasji to zaczyna mi to wypominać
Gratuluje Megi!! Też macie tak ze na tym etapie zaczynacie mniej bać się straty ciąży? I po mału zaczynacie podchodzić z większym spokojem do niej?
Ja również czekam no fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 08:44
bulkaasia, megi78 lubią tę wiadomość
-
Mania najgorsze kazda z Nas ma za soba
więc pewnie każda z Nas juz oddycha z ulgą
Wiadomo zdarzaja sie dni zwiatpienia ale szybko mija
Przynajmniej u mnie tak jest
Juz sie doczekac nie umiem kiedy malutka juz bedzie z Nami
Jeju, jeju, jejuAmore, Mania25 lubią tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Tyle wsparcia! Jesteście Kochane, dziękuję!
potrzebowałam tego by usłyszeć z ust kogoś jeszcze oprócz Męża ze to nie we mnie jest problem. Bo szczerze to wcale dobrze się z tym nie czuje ze tak to wszystko wygląda ale cały czas pracuje nad tym by nie brać do siebie różnych takich komentarzy. No nic siostra zaczęła starania o dziecko więc może szybko będzie można zweryfikować jej podejście.
Jeszcze nie niedziela ale jutro nie będę miała być może możliwości strzelenia fotki więc wstawiam swiezynke i uznajmy że za godzinę będę wyglądac tak samo czyli ja w 14 tygodniu i na początku drugiego trymestrubrzuszek już wychodzi coraz wyraźniej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/268cc26b23e2.jpg
To się nazywa sexy mama, Mania!Mania25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:Bulkaasia jak się czujesz teraz? Mój ginekolog na hasło ból jajnika odpowiadał ze to więzadła, więc pewnie Ci się znów zaczęło wszystko w środku powiększać
Dziękuję :* a koszulka to jeden z moich zakupów na okres ciążyuwielbiam ją
ja w ogóle mam Mega słabość do bielizny, mogłabym "ostatnie pieniądze" na nią wydać
a z Mężem mam o tyle dobrze że jak zbyt długo nic nowego z bielizny nie kupuję lub kupuje ale bez pasji to zaczyna mi to wypominać
Gratuluje Megi!! Też macie tak ze na tym etapie zaczynacie mniej bać się straty ciąży? I po mału zaczynacie podchodzić z większym spokojem do niej?
Ja również czekam no fotki
PS ślicznie wyglądasz i fajna pizama i powiedz coś tej siostrze bo ja inaczej coś jej powiem
Lottinka dzięki bardzo i jak źle się czujesz zmykaj na zwolnienie lub urlop jeszcze się napracujemy w swoim życiu
Co do fotek jak przystało na bladynke nie wiem jak to się robi. Próbowałam parę razy ale chyba ani razu mi nie wyszło. Może spróbuję, tym razem przez fotosika
I macie rację z drugim trymestrem jest fajniej i mniej stresowo chociaż na jutro czekam jak na szpilkachMania25, lottinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry ale nie taki dobry
Przysnęłam po 3 nad ranem, ból ustal ale syn koło 1 przyszedł do nas z płaczem, że go boli ucho. Przed 6 pobudka bo nadal boli więc zaraz wychodzę z nim do szpitala, ehhhbulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mania - koszulka boska! Brzusio też
Bulkaasia, oby na kropelkach do ucha się skończyło.
Ech dziewczynki,jak to mój mąż mówi, zawsze ktoś się znajdzie komu będzie przeszkadzać że leżysz a nie siedzisz skoro możesz wstać.
I wiecie co...olać ich!megi78, sisi, Mania25, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Jeszcze zdążyłam zrobić fotkę zanim się ubralam
Dziś 14tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c603172f4ce5.jpgAnga1989, Leoparde, megi78, Nicka678, Muszka15, Amore, sisi, Paula55, AniaKami, Jaguś_7810, Pikcia, Mania25, evcikm81, tubispl, lottinka, Selja, Zoja, DTEM, Solane lubią tę wiadomość
-
Hej
Byłam wczoraj na pierwszych ciążowych zakupach bo ciężko już zapiąć spodnie i mam legginsy, jeansy, parę bluzek i najwygodniejszy stanik EVER. Tak w ogóle to moje piersi skoczyły z malutkiego B na C (marzyłam o takich w liceum ale wtedy to miałam chyba AA) Jak jest u was z rozmiarem?
Lottinka bierz L4 i myśl o sobie
Bulkasia oby kropelki na ucho pomogły bo ból ucha to chyba jeden z najgorszych możliwych.
Od kiedy mam ten doppler to żyję spokojniej, dla mnie najgorszym koszmarem była myśl, że serduszko dziecka mogłoby przestać bić. Teraz co rano sprawdzam i strach mija za to głowę zaprząta mi usg prenatalne za dwa dni.
To mój brzuchol z czwartku gdy kończyłam 12 tydzień, a obok 4 tydzień parę dni po pierwszym teście ciążowym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ff341e7a8c.jpgLeoparde, Anga1989, Jaguś_7810, megi78, Mania25, lottinka, bulkaasia, Amore, evcikm81, DTEM, Solane lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dzień dobry
Ooo już brzuszki od rana! Cudowne!!!
Megi witamy się razem w 2 trymestrze!!! Jupii. Jutro wizytujemy obie :* to będzie piękny dzień.
Lottinka niczym się nie stresuj. Jak masz potrzebę to wal na l4! Ciąża TK wyjątkowy stan i żaden dzień się nie powtórzy a za poświęcenie się w pracy pewnie i tak Cię nikt Noe doceni. Pomyślcie kochane że wy macie możliwość bo np. My w uk zygajac, slabnac usłyszymy że to TYLKO ciąża
Sisi też już sobie dnia bez słuchania serduszka nie wyobrażam! Chyba bym oszalała do jutrzejszej wizyty tym bardziej po tych uderzeniach
Muszka aaaaa zakup roku z tym fotelem!!! Super! Gratuluję i zrób fote jak mąż go przywiezie! Będziesz zadowolona
megi78, lottinka, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe słowa i fajnie, że koszulka również Wam się podoba
Podaję linka:
http://sklep.lupoline.pl/drugi-gatunek.html
Moja koszulka to model 124
ale z tej samej serii jest także model 123 i peniuar 122 więc wolę Wam pokazać wszystko od razuNie przejmujcie się tym, że to drugi gatunek
Cena prawie dwukrotnie niższa a naprawdę nic a nic nie da się poznać
Od razu mówię, że jak odebrałam przesyłkę, to ubrania były tak zmięte, jakby ktoś na szybko sprzątał bałagan na łóżku, więc się nie zdziwcie
OOO a jak po lewo w "szybkie wyszukiwanie" wpiszecie w "model/słowo kluczowe" -> "124" to wyskoczy Wam koszulka 124 w wersji białej i czarnej i zarówno I, jak i II gatunku
Ze swojej strony mogę polecić bieliznę tej firmy, jeśli chodzi o wytrzymałość ubrań. Niektóre rzeczy mam od kilku lat i wciąż wyglądają jak nowe
Jejciu jakie piękne macie brzuszki!!! Już tak dobrze widać, że mają mieszkańców!!!
Leoparde wrote:Ech dziewczynki,jak to mój mąż mówi, zawsze ktoś się znajdzie komu będzie przeszkadzać że leżysz a nie siedzisz skoro możesz wstać.
I wiecie co...olać ich!
REWELACYJNY i prawdziwy tekst!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 11:01
lottinka, Leoparde, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
No to jak wszystkie to i ja wstawię
zdjęcie z przed chwil - 16 tydz
:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63cb1f51d790.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca42dab59449.jpg
Mania25, Nicka678, AniaKami, Anga1989, bulkaasia, Leoparde, sisi, Paula55, megi78, lottinka, She86, Zoja, DTEM, Solane lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie