X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaka polecacie bielizne a dokladnie majtki takie bezuciskowe i bezszwowe. Gdzie moge takie dostać w rozsadnej cenie?

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika ja biore np femibion 2 ale ostatnio (przez jakis tydzien) tez mialam czarny kal ale normalny nir luzny. Dzisiaj zauwazylam ze wszystko bylo ok ale z czego to bylo to nie wiem

l22nhdgen92nqanl.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika zamiast cytowac polubilam, ja czegos takiego niezauwazylam.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Hej. Juz sie cieszylam brakiem wymiotow od tygodnia i dzis nagle nawrót:( w dodatku boli glowa jakbym byla na kacu....kiepski dzien

Ale ja w innej sprawie brzmiacej malo przyjemnie.... Dziewczyny biorace zestawy witamin a Szczegolnie Prenatal Duo - czy zauwazylyscie u siebie czarny luzny kal? Probuje dojsc do tego skad to sie bierze....podobno od zelaza....
    Ja biorę prenatal duo o rzeczywiście tez to zauważyłam. Tak mi się wydaje ze to właśnie po tych witaminach. Biegnę na wizytę.

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Leoparde kciuki zacisniete mocnooo ;)

Ehh a ja dalej zdycham :( głową mnie od kataru nadała, kaszle jak gruzlik :/ mam dość :(

Dziś dzień babci i smutno mi... Mój syn jest bardzo z babciami związany a ma je tyle tys km od siebie :( tylko pyta czy bilety kupione...

Życzę wszystkim miłego dnia i idę kawkę dopijac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Leoparde powodzenia :)
    Ange te pół roku zleci oj nawet nie wiemy kiedy :)
    Swoją drogą czy nie macie wrażenie ze po tym pierwszym trymestrze czas przespieszyl?

• lottinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, zdrówka,szkoda kurczę ciąży na chorowanie ;)

Nicka, przerąbane masz z tym kaszlem! Jak to możliwe tyle kaszleć i zero pomocy...

megi, ja wprawdzie jeszcze dzis i jutro pierwszy trymestr ale tak! Tez mam wrażenie ze mi teraz szybciej leci.

Paula55 lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pobiłam rekord wstawania w nocy na siku 6 razy, czyli średnio co 1,5h. Masakra jakaś! Jestem jak zombie.

Wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam, że mam dwoje dzieci. Jeden leżał po lewej stronie jakby na jajniku poziomo a drugi pionowo po prawej stronie blisko pępka ;)

Leoparde kciuki trzymam!!!

Nicka678, megi78, Paula55, Muszka15, sisi lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka taka mialam lekarke ze tylko kazała pic syrop prenalen gdzie to suplement diety i nie pomaga na kaszel..

Ehh nic w tym h&m nie ma z bielizny ani ciuszkow..

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Leoparde powodzenia :)
    Ange te pół roku zleci oj nawet nie wiemy kiedy :)
    Swoją drogą czy nie macie wrażenie ze po tym pierwszym trymestrze czas przespieszyl?

Megi troszke przyspieszyl chociaz mi nawet w I trymestrze tak lecial ze szok :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka ja w bonprixie wybralam kilka ciuchow "nieciazowych" ale wiekszych. Na wiosne/lato bo zime obejde w tym co mam

l22nhdgen92nqanl.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach,czekam na wiesci!

Ja majtki kupilam sobie takie normalne bawelniane ostatnio tylko gumke majacwaska i luzniejsza,sa w sam raz..nie kupuje ciazowych specjalnych za to dorwalam 2 biustonosze wczoraj w newlooku na wyprzedazy,nie mierzylam tylko wzielam miseczke wiekszy niz normalnie i 2 miseczki wiekszy na potem...to ten o jedna wiekszy jest za maly a ten o dwie jest dobry....niedocenilam cycochow jednymi slowy...

U nas piekna pogoda,moze sie jakos ogarne,milego dnia!

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od wczoraj mierze sie w pasie i klatke piersiowa... I powiem Wam ze dosc sporo tych cm przyszło :D

l22nhdgen92nqanl.png
  • evcikm81 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u nas zimno ale sloneczniè, ja zaraz wstje cos upichcic I upiec Bo znajomi przychodza na drinka urodzinowe go, milego

w4sq3e3kcmsv45kr.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mi się przypomniało że tydzień temu zamówiłam DHA (omega med optima forte) z apteki gemini, zamówienia brak a wzięłam od razu 4 opakowania czyli 160 zł ponad. na infolinii czekałam 18 minut na połączenie gdzie miła pani poinformowała mnie że z jakiegoś powodu zamówienie jest wstrzymane!!! no szlag by ich trafił! kasa doszła i ona nie wie czemu i ma nadzieje że w poniedziałek wyślą...no ja też mam nadzieję bo nie ręczę za siebie! Moje dziecko czeka na DHA!!! :P

1kaktus lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Kruszynka na ktory lipiec masz termin?
    27 lipiec mam wyznaczony

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uzupełniłam nowe mamusie w tabelce :)
    Dziewczyny uzupelnijcie prosze tabelke ;)
    Z góry dzięki.

A do reszty prośba o sprawdzenie informacji ;)

Jest nas 91 lipcowych mamusiek <3

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po wizycie i trochę czuje niedosyt. Badanie było tylko na fotelu bez podglądania dzidziusia buuu :-( a tak na to liczyłam. 16 lutego kolejna wizyta no i zapisałam się na usg połówkowe na 21.02.
    Mierzą mi dzisiaj ciśnienie a tam 88/75 masakra! Już wiem dlaczego tak kiepsko się czuję.
    Teraz jesteśmy w drodze, jedziemy w "prawie Bieszczady" ;-) odwiedzić babcie :-)
    Chwilowo kciuki puszczajcie, ale popołudniu kto może ten zaciska ;-) mamy spotkanie w sprawie zakupu działki i na pewno się przydadzą :-)
    Buziaczki kochane dziewczynki :-*

Anga1989, Muszka15, mamakejti, megi78, bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga,ja niestety z tableta nie moge uzupelnic :/ jesli to nie duzy klopot to wpisz mi wizyte na 25 stycznia i usg chyba polowkowe na 15 luty....imiona to u nas Hugo/ Zara lub Rita

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Muszka, uzupełnię ;)

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ