Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kamika23 wrote:Hej. Juz sie cieszylam brakiem wymiotow od tygodnia i dzis nagle nawrót:( w dodatku boli glowa jakbym byla na kacu....kiepski dzien
Ale ja w innej sprawie brzmiacej malo przyjemnie.... Dziewczyny biorace zestawy witamin a Szczegolnie Prenatal Duo - czy zauwazylyscie u siebie czarny luzny kal? Probuje dojsc do tego skad to sie bierze....podobno od zelaza....
-
Dzień dobry
Leoparde kciuki zacisniete mocnooo
Ehh a ja dalej zdychamgłową mnie od kataru nadała, kaszle jak gruzlik
mam dość
Dziś dzień babci i smutno mi... Mój syn jest bardzo z babciami związany a ma je tyle tys km od siebietylko pyta czy bilety kupione...
Życzę wszystkim miłego dnia i idę kawkę dopijac
-
nick nieaktualny
-
Paula, zdrówka,szkoda kurczę ciąży na chorowanie
Nicka, przerąbane masz z tym kaszlem! Jak to możliwe tyle kaszleć i zero pomocy...
megi, ja wprawdzie jeszcze dzis i jutro pierwszy trymestr ale tak! Tez mam wrażenie ze mi teraz szybciej leci.Paula55 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry
Pobiłam rekord wstawania w nocy na siku 6 razy, czyli średnio co 1,5h. Masakra jakaś! Jestem jak zombie.
Wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam, że mam dwoje dzieci. Jeden leżał po lewej stronie jakby na jajniku poziomo a drugi pionowo po prawej stronie blisko pępka
Leoparde kciuki trzymam!!!Nicka678, megi78, Paula55, Muszka15, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megi78 wrote:Hej dziewczyny
Leoparde powodzenia
Ange te pół roku zleci oj nawet nie wiemy kiedy
Swoją drogą czy nie macie wrażenie ze po tym pierwszym trymestrze czas przespieszyl?
Megi troszke przyspieszyl chociaz mi nawet w I trymestrze tak lecial ze szok
-
Powodzenia na wizytach,czekam na wiesci!
Ja majtki kupilam sobie takie normalne bawelniane ostatnio tylko gumke majacwaska i luzniejsza,sa w sam raz..nie kupuje ciazowych specjalnych za to dorwalam 2 biustonosze wczoraj w newlooku na wyprzedazy,nie mierzylam tylko wzielam miseczke wiekszy niz normalnie i 2 miseczki wiekszy na potem...to ten o jedna wiekszy jest za maly a ten o dwie jest dobry....niedocenilam cycochow jednymi slowy...
U nas piekna pogoda,moze sie jakos ogarne,milego dnia! -
właśnie mi się przypomniało że tydzień temu zamówiłam DHA (omega med optima forte) z apteki gemini, zamówienia brak a wzięłam od razu 4 opakowania czyli 160 zł ponad. na infolinii czekałam 18 minut na połączenie gdzie miła pani poinformowała mnie że z jakiegoś powodu zamówienie jest wstrzymane!!! no szlag by ich trafił! kasa doszła i ona nie wie czemu i ma nadzieje że w poniedziałek wyślą...no ja też mam nadzieję bo nie ręczę za siebie! Moje dziecko czeka na DHA!!!
1kaktus lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Jestem juz po wizycie i trochę czuje niedosyt. Badanie było tylko na fotelu bez podglądania dzidziusia buuu
a tak na to liczyłam. 16 lutego kolejna wizyta no i zapisałam się na usg połówkowe na 21.02.
Mierzą mi dzisiaj ciśnienie a tam 88/75 masakra! Już wiem dlaczego tak kiepsko się czuję.
Teraz jesteśmy w drodze, jedziemy w "prawie Bieszczady"odwiedzić babcie
Chwilowo kciuki puszczajcie, ale popołudniu kto może ten zaciskamamy spotkanie w sprawie zakupu działki i na pewno się przydadzą
Buziaczki kochane dziewczynki :-*
Anga1989, Muszka15, mamakejti, megi78, bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość