X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaka polecacie bielizne a dokladnie majtki takie bezuciskowe i bezszwowe. Gdzie moge takie dostać w rozsadnej cenie?

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika ja biore np femibion 2 ale ostatnio (przez jakis tydzien) tez mialam czarny kal ale normalny nir luzny. Dzisiaj zauwazylam ze wszystko bylo ok ale z czego to bylo to nie wiem

l22nhdgen92nqanl.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika zamiast cytowac polubilam, ja czegos takiego niezauwazylam.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Hej. Juz sie cieszylam brakiem wymiotow od tygodnia i dzis nagle nawrót:( w dodatku boli glowa jakbym byla na kacu....kiepski dzien

Ale ja w innej sprawie brzmiacej malo przyjemnie.... Dziewczyny biorace zestawy witamin a Szczegolnie Prenatal Duo - czy zauwazylyscie u siebie czarny luzny kal? Probuje dojsc do tego skad to sie bierze....podobno od zelaza....
    Ja biorę prenatal duo o rzeczywiście tez to zauważyłam. Tak mi się wydaje ze to właśnie po tych witaminach. Biegnę na wizytę.

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Leoparde kciuki zacisniete mocnooo ;)

Ehh a ja dalej zdycham :( głową mnie od kataru nadała, kaszle jak gruzlik :/ mam dość :(

Dziś dzień babci i smutno mi... Mój syn jest bardzo z babciami związany a ma je tyle tys km od siebie :( tylko pyta czy bilety kupione...

Życzę wszystkim miłego dnia i idę kawkę dopijac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Leoparde powodzenia :)
    Ange te pół roku zleci oj nawet nie wiemy kiedy :)
    Swoją drogą czy nie macie wrażenie ze po tym pierwszym trymestrze czas przespieszyl?

• lottinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, zdrówka,szkoda kurczę ciąży na chorowanie ;)

Nicka, przerąbane masz z tym kaszlem! Jak to możliwe tyle kaszleć i zero pomocy...

megi, ja wprawdzie jeszcze dzis i jutro pierwszy trymestr ale tak! Tez mam wrażenie ze mi teraz szybciej leci.

Paula55 lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pobiłam rekord wstawania w nocy na siku 6 razy, czyli średnio co 1,5h. Masakra jakaś! Jestem jak zombie.

Wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam, że mam dwoje dzieci. Jeden leżał po lewej stronie jakby na jajniku poziomo a drugi pionowo po prawej stronie blisko pępka ;)

Leoparde kciuki trzymam!!!

Nicka678, megi78, Paula55, Muszka15, sisi lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka taka mialam lekarke ze tylko kazała pic syrop prenalen gdzie to suplement diety i nie pomaga na kaszel..

Ehh nic w tym h&m nie ma z bielizny ani ciuszkow..

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Leoparde powodzenia :)
    Ange te pół roku zleci oj nawet nie wiemy kiedy :)
    Swoją drogą czy nie macie wrażenie ze po tym pierwszym trymestrze czas przespieszyl?

Megi troszke przyspieszyl chociaz mi nawet w I trymestrze tak lecial ze szok :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka ja w bonprixie wybralam kilka ciuchow "nieciazowych" ale wiekszych. Na wiosne/lato bo zime obejde w tym co mam

l22nhdgen92nqanl.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach,czekam na wiesci!

Ja majtki kupilam sobie takie normalne bawelniane ostatnio tylko gumke majacwaska i luzniejsza,sa w sam raz..nie kupuje ciazowych specjalnych za to dorwalam 2 biustonosze wczoraj w newlooku na wyprzedazy,nie mierzylam tylko wzielam miseczke wiekszy niz normalnie i 2 miseczki wiekszy na potem...to ten o jedna wiekszy jest za maly a ten o dwie jest dobry....niedocenilam cycochow jednymi slowy...

U nas piekna pogoda,moze sie jakos ogarne,milego dnia!

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od wczoraj mierze sie w pasie i klatke piersiowa... I powiem Wam ze dosc sporo tych cm przyszło :D

l22nhdgen92nqanl.png
  • evcikm81 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u nas zimno ale sloneczniè, ja zaraz wstje cos upichcic I upiec Bo znajomi przychodza na drinka urodzinowe go, milego

w4sq3e3kcmsv45kr.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mi się przypomniało że tydzień temu zamówiłam DHA (omega med optima forte) z apteki gemini, zamówienia brak a wzięłam od razu 4 opakowania czyli 160 zł ponad. na infolinii czekałam 18 minut na połączenie gdzie miła pani poinformowała mnie że z jakiegoś powodu zamówienie jest wstrzymane!!! no szlag by ich trafił! kasa doszła i ona nie wie czemu i ma nadzieje że w poniedziałek wyślą...no ja też mam nadzieję bo nie ręczę za siebie! Moje dziecko czeka na DHA!!! :P

1kaktus lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Kruszynka na ktory lipiec masz termin?
    27 lipiec mam wyznaczony

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uzupełniłam nowe mamusie w tabelce :)
    Dziewczyny uzupelnijcie prosze tabelke ;)
    Z góry dzięki.

A do reszty prośba o sprawdzenie informacji ;)

Jest nas 91 lipcowych mamusiek <3

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po wizycie i trochę czuje niedosyt. Badanie było tylko na fotelu bez podglądania dzidziusia buuu :-( a tak na to liczyłam. 16 lutego kolejna wizyta no i zapisałam się na usg połówkowe na 21.02.
    Mierzą mi dzisiaj ciśnienie a tam 88/75 masakra! Już wiem dlaczego tak kiepsko się czuję.
    Teraz jesteśmy w drodze, jedziemy w "prawie Bieszczady" ;-) odwiedzić babcie :-)
    Chwilowo kciuki puszczajcie, ale popołudniu kto może ten zaciska ;-) mamy spotkanie w sprawie zakupu działki i na pewno się przydadzą :-)
    Buziaczki kochane dziewczynki :-*

Anga1989, Muszka15, mamakejti, megi78, bulkaasia, Zoja lubią tę wiadomość

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga,ja niestety z tableta nie moge uzupelnic :/ jesli to nie duzy klopot to wpisz mi wizyte na 25 stycznia i usg chyba polowkowe na 15 luty....imiona to u nas Hugo/ Zara lub Rita

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Muszka, uzupełnię ;)

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ