Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobilam pierwszy zakup dla Majki *_* nadazyla sie okazja kupic lezaczek bujaczek a raczej taka hustawka za stowke z melodyjkami i szumami. Oczywiscie 100pln bo euro to bym przesadzila. Pojdzie do cioci a ja odbiore jak pojade
Wlasnie zajadamy "tjuskawecki" mmmm psepysne ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 00:35
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry w Dniu Babci! My na dziś szykujemy przedstawienie baletowe (home made) z reflektorem z latarki świnki Peppy;) córka zażyczyła sobie muzykę z dziadka do orzechów, piękne obrazy malowane plakatówkami dziecię moje ogarnęło wczoraj, namalowała mamusię w rozmiarze słoniowym...tja.....szczerość do bólu
mój M pojechał na imprę 40-stkową do stolicy, dotarło do nie, że to już tuż tuż, bo znajomi i przyjaciele zaczynają świętować...doobrze, że warszawa, bo chłopcy mieli taki pomysł, że może Birma, ale skutecznie wybiłyśmy im to z innymi dziewczynami z głowy, już widziałam ja przylatuje i zaraża mnie w ciąży jakimś birmańskim wirusem....ja rozumiem Praga, Wiedeń, Lwów nawet, ale po cholerę lecieć pół świata na 3-4 dni?
Pięknego dnia Wam życzę!
A jeszcze napiszę, że z picia to mi wchodzi sok malinowy na ciepło, bo cytrusowe oznaczają zgagę, z jedzeniem nie mam większych problemów, niestety.....
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
Leoparde kciuki zacisniete ♡
Mamakejti fajny pomysl z tym przectawieniem . Pochwal sie jak corka cie namalowala ♡♡mamakejti lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylottinka wrote:Nicka, a jak Twoje bóle, przeszlo?
Dziekuje,ze pytasz :* juz nie ma takich jak wczesniej,ale przy kaszlu kolo pepka przejdzie bol i mija,ogolnie cos tam cmi ale to nie to co bylo. Za 4 dni wizyta to dokładnie zostane zbadana, mam nadzieje ze dostane jakis syrop na kaszel,ktory jest bezpieczny w ciąży,bo ten antybiotyk nic nie pomogl -
nick nieaktualnyLeoparde wrote:Dzień dobry
Pół nocy nie spałam, a teraz nie mogę się z łóżka podnieść. Chce mi się spać
Mam wizytę o 10, kciuki mile widziane
Miłego dnia dziewczyny!
O ja to samo... a nie mogłam się doczekać pójścia spać. Teraz ze mnie dętka, nie mogę się obudzić. 3mam kciuki
Rany, idziemy dzisiaj na jakiś opłatek. Biodra mnie tak napieprzają, że nie mogę stanąć ani na jednej nodze, tak ten ból promieniuje od pleców, po uda, aż mi się kolana krzyżują w X... Co mi strzeliło do głowy żeby gdzieś wychodzić, ehh
Miłego dnia! -
Hej. Juz sie cieszylam brakiem wymiotow od tygodnia i dzis nagle nawrót:( w dodatku boli glowa jakbym byla na kacu....kiepski dzien
Ale ja w innej sprawie brzmiacej malo przyjemnie.... Dziewczyny biorace zestawy witamin a Szczegolnie Prenatal Duo - czy zauwazylyscie u siebie czarny luzny kal? Probuje dojsc do tego skad to sie bierze....podobno od zelaza....1kaktus lubi tę wiadomość