Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde,oj no szkoda ze bez wizji ale cisnieńie no pojechalas po bandzie! Kciuki zacisniete,dzialka jest Wasza!

Anga,bardzo Ci dZiekuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 10:56

Leoparde lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga ja też poproszę o wpisanie kolejnych wizyt. Dziękuję bardzo :-*

• AniaKami Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie sobotnio;)
    U mnie tez maczne rzeczy na talerzu kroluja, ale najczesciej mimo wszystko jadam chleb w jajku!!;) moge go jesc na sniadanie, obiad i kolacje mniami ;)))

mamakejti, Paula55, asiczka11 lubią tę wiadomość

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm no to mi smaka narobiłaś... a drugie śniadanie się zbliża :D

AniaKami lubi tę wiadomość

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde - cisnienie znam ten problem. Ja zawsze mialam niskie. Na ostatniej wizycie tez mialam za niskie ale nie takie jak Twoje.
    W pazdzierniku zanim zaszlam mialam takie jak Twoje wiec pewnie to kwestia czasu gdy u poloznej sie takie pokaze

l22nhdgen92nqanl.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam ciśnienie wręcz idealne, w pierwszej ciąży również. Dopiero teraz mi tak szwankuje. No cóż, starość nie radość ;-) :-D

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde a działka w okolicach Lublina czy "prawie Bieszczady"? My też sie rozglądamy;)

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Ja biorę prenatal duo o rzeczywiście tez to zauważyłam. Tak mi się wydaje ze to właśnie po tych witaminach. Biegnę na wizytę.

hejka:) cieszcie sie ze jest <luzny> bo mi bardzo spada hemogloboina i biore zelazo (znaczy proboje) i mam takie zaparcia ze w zyciu nie miałam czegos takiego miałam. staram sie pic duzo wody jem jabłak sliwki ciemne pieczywo i nic asakra jakas..

w4sqyx8db6pby0vm.png

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Leoparde a działka w okolicach Lublina czy "prawie Bieszczady"? My też sie rozglądamy;)
    "prawie Bieszczady" ;-) na terenie parku krajobrazowego pogórza przemyskiego, piękne widoki :-)

• mamakejti Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    "prawie Bieszczady" ;-) na terenie parku krajobrazowego pogórza przemyskiego, piękne widoki :-)

o proszę, moja Bratowa jest z Przemyśla, to naprawdę już prawie Bieszczady;)
    hmmmm czyli planujecie totalną wyprowadzkę z Lbn? czy działeczka rekreacyjna?bo nas praca wiąże i dojazdy + ogarnięcie dowożenia 2 dzieciaków nas ograniczają do okolic Lublina...a tu działki w chorych cenach....

Leoparde lubi tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    właśnie mi się przypomniało że tydzień temu zamówiłam DHA (omega med optima forte) z apteki gemini, zamówienia brak a wzięłam od razu 4 opakowania czyli 160 zł ponad. na infolinii czekałam 18 minut na połączenie gdzie miła pani poinformowała mnie że z jakiegoś powodu zamówienie jest wstrzymane!!! no szlag by ich trafił! kasa doszła i ona nie wie czemu i ma nadzieje że w poniedziałek wyślą...no ja też mam nadzieję bo nie ręczę za siebie! Moje dziecko czeka na DHA!!! :P

Lottinka ja z gemini sie nauczylam ze zawsze przesylka za pobraniem, bo jak placilam z gory to nawet tydzien czekalam a jak za pobraniem to po 2 dniach zamowienie u mnie wiec tego juz sie nauczylam z nimi.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja też mam na wyniku ryzyko wczesnego porodu. Nie wiem czym jest to spowodowane, może wiek, może ciąża mnoga.
    Ewela35 czytałaś moje pytanie z wczoraj? Do którego lekarza chodzisz? Kto ci wydawał wyniki? Bo ty z Kielc jesteś, prawda?

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    o proszę, moja Bratowa jest z Przemyśla, to naprawdę już prawie Bieszczady;)
    hmmmm czyli planujecie totalną wyprowadzkę z Lbn? czy działeczka rekreacyjna?bo nas praca wiąże i dojazdy + ogarnięcie dowożenia 2 dzieciaków nas ograniczają do okolic Lublina...a tu działki w chorych cenach....
    Początkowo chcieliśmy osiedlic się w Lublinie bądź pod Lublinem, ale tak jak mówisz, ceny działek powalają. Po długim namyśle, rozmowach stwierdziliśmy że wracamy w rodzinne strony. Na pewno z pracą nie będzie lekko bo trzeba będzie dojeżdżać, ale znowu ja będę mogła szybciej do niej wrócić mając pełne zaplecze niań typu babcie, ciocie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 12:32

• Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalia wrote:
    Dzień dobry. Ja też mam na wyniku ryzyko wczesnego porodu. Nie wiem czym jest to spowodowane, może wiek, może ciąża mnoga.
    Ewela35 czytałaś moje pytanie z wczoraj? Do którego lekarza chodzisz? Kto ci wydawał wyniki? Bo ty z Kielc jesteś, prawda?
    Hej tak jestem z kielc ja badania robilam na Kosciuszki wyniki opisal i wydal Lepiarczyk.

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo wow! To dalej trzymam kciuki Leoparde!! Pamiętam jak my kupowalismy dom... Tyle stresów i nerwów :)
    A jeden dom prawie mąż kupił sam haha. Ja leżałam na porodowce a on musiał jechać i sam oglądać i JUZ decydować ;)
    Koniec końców nie jest nasz teraz :P

Ja do jedzenia jestem pierwsza! Jenyy mam smak na wszystko :( a chleb w mleku i jajku to moja miłość od lat i mogę zJeść sama pół bochenka chleba! '!

Lottinka kurde też bym się wkurzyla :/ gdyby człowiek wiedział to byś gdzie indziej już zamówiła.

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad królują warzywa na patelni z kurczakiem i frytki :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz kaktus, dzięki! to na przyszłość będę z nimi mądrzejsza...
    A teraz jestem kurde bez DHA a powinnam już brać. Dietę mam niefajną. I nie wiem, czy jechać gdzieś do apteki i kupować. Po to zamówiłam 2x taniej przez neta żeby nie kupować stacjonarnie...nie polecam gemini.

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela35 wrote:
    Hej tak jestem z kielc ja badania robilam na Kosciuszki wyniki opisal i wydal Lepiarczyk.
    Lepiarczyk to podobno bardzo dobry lekarz, moja koleżanka do niego chodzi. Nie słyszałam żeby był gbur. Ja chodzę do Witczaka z Prostej. Nie ufam innym szpitalom po tych zmianach. Usunełaś zdjęcie? Nie bój się, nie będę cię namierzać

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spoko chciałam zdjęcie dzidzi z usg wstawić, a na telefonie nie umiem:)co do Witczaka chodzi do niego moja mama i jest zadowolona, ale czekanie w kolejkach o 21 to nie dla mnie. No i jest z nim podobno utrudniony kontakt tel. Co do szpitali to są tak rożne opinie ze już przestałam je czytać. Ja się zdecydowałam na Kosciuszki i zobaczymy czy to był dobry wybór. Co do Lepiarczyka też słyszałam ze jest dobrym specjalistą, ale jest trudny w kontakcie jak dla mnie. Może dla swoich pacjentek jest inny. Trochę żałuję ze prenatalne nie zdecydowałam się zrobić w łodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 13:36

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • PiKi Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, które chodzą na prywatne wizyty - ile za nie płacicie i ile u Was będą kosztować połówkowe? połówkowe to tak jak kolejne prenatalne??

Anga1989 - proszę o uzupełnienie mojej części tabelki :)

Kinga
    33 lata
    Zielona Góra
    I ciąża
    OM: 28.09.2016
    16 tydzien 4 dzień

Asiczka11 widzę, że też jesteś z Zielonej Góry - do jakiego chodzisz lekarza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:09

f2w3dqk37wy2z51g.png
‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ