Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie sobotnio;)
U mnie tez maczne rzeczy na talerzu kroluja, ale najczesciej mimo wszystko jadam chleb w jajku!!moge go jesc na sniadanie, obiad i kolacje mniami
))
mamakejti, Paula55, asiczka11 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Leoparde wrote:Ja biorę prenatal duo o rzeczywiście tez to zauważyłam. Tak mi się wydaje ze to właśnie po tych witaminach. Biegnę na wizytę.
hejka:) cieszcie sie ze jest <luzny> bo mi bardzo spada hemogloboina i biore zelazo (znaczy proboje) i mam takie zaparcia ze w zyciu nie miałam czegos takiego miałam. staram sie pic duzo wody jem jabłak sliwki ciemne pieczywo i nic asakra jakas..
-
Leoparde wrote:"prawie Bieszczady"
na terenie parku krajobrazowego pogórza przemyskiego, piękne widoki
o proszę, moja Bratowa jest z Przemyśla, to naprawdę już prawie Bieszczady;)
hmmmm czyli planujecie totalną wyprowadzkę z Lbn? czy działeczka rekreacyjna?bo nas praca wiąże i dojazdy + ogarnięcie dowożenia 2 dzieciaków nas ograniczają do okolic Lublina...a tu działki w chorych cenach....Leoparde lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka wrote:właśnie mi się przypomniało że tydzień temu zamówiłam DHA (omega med optima forte) z apteki gemini, zamówienia brak a wzięłam od razu 4 opakowania czyli 160 zł ponad. na infolinii czekałam 18 minut na połączenie gdzie miła pani poinformowała mnie że z jakiegoś powodu zamówienie jest wstrzymane!!! no szlag by ich trafił! kasa doszła i ona nie wie czemu i ma nadzieje że w poniedziałek wyślą...no ja też mam nadzieję bo nie ręczę za siebie! Moje dziecko czeka na DHA!!!
Lottinka ja z gemini sie nauczylam ze zawsze przesylka za pobraniem, bo jak placilam z gory to nawet tydzien czekalam a jak za pobraniem to po 2 dniach zamowienie u mnie wiec tego juz sie nauczylam z nimi. -
Dzień dobry. Ja też mam na wyniku ryzyko wczesnego porodu. Nie wiem czym jest to spowodowane, może wiek, może ciąża mnoga.
Ewela35 czytałaś moje pytanie z wczoraj? Do którego lekarza chodzisz? Kto ci wydawał wyniki? Bo ty z Kielc jesteś, prawda? -
mamakejti wrote:o proszę, moja Bratowa jest z Przemyśla, to naprawdę już prawie Bieszczady;)
hmmmm czyli planujecie totalną wyprowadzkę z Lbn? czy działeczka rekreacyjna?bo nas praca wiąże i dojazdy + ogarnięcie dowożenia 2 dzieciaków nas ograniczają do okolic Lublina...a tu działki w chorych cenach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 12:32
-
Kalia wrote:Dzień dobry. Ja też mam na wyniku ryzyko wczesnego porodu. Nie wiem czym jest to spowodowane, może wiek, może ciąża mnoga.
Ewela35 czytałaś moje pytanie z wczoraj? Do którego lekarza chodzisz? Kto ci wydawał wyniki? Bo ty z Kielc jesteś, prawda? -
Ooo wow! To dalej trzymam kciuki Leoparde!! Pamiętam jak my kupowalismy dom... Tyle stresów i nerwów
A jeden dom prawie mąż kupił sam haha. Ja leżałam na porodowce a on musiał jechać i sam oglądać i JUZ decydować
Koniec końców nie jest nasz teraz
Ja do jedzenia jestem pierwsza! Jenyy mam smak na wszystkoa chleb w mleku i jajku to moja miłość od lat i mogę zJeść sama pół bochenka chleba! '!
Lottinka kurde też bym się wkurzylagdyby człowiek wiedział to byś gdzie indziej już zamówiła.
-
O widzisz kaktus, dzięki! to na przyszłość będę z nimi mądrzejsza...
A teraz jestem kurde bez DHA a powinnam już brać. Dietę mam niefajną. I nie wiem, czy jechać gdzieś do apteki i kupować. Po to zamówiłam 2x taniej przez neta żeby nie kupować stacjonarnie...nie polecam gemini.Everything you need will come to you at the perfect time
-
Ewela35 wrote:Hej tak jestem z kielc ja badania robilam na Kosciuszki wyniki opisal i wydal Lepiarczyk.
-
Nie spoko chciałam zdjęcie dzidzi z usg wstawić, a na telefonie nie umiem:)co do Witczaka chodzi do niego moja mama i jest zadowolona, ale czekanie w kolejkach o 21 to nie dla mnie. No i jest z nim podobno utrudniony kontakt tel. Co do szpitali to są tak rożne opinie ze już przestałam je czytać. Ja się zdecydowałam na Kosciuszki i zobaczymy czy to był dobry wybór. Co do Lepiarczyka też słyszałam ze jest dobrym specjalistą, ale jest trudny w kontakcie jak dla mnie. Może dla swoich pacjentek jest inny. Trochę żałuję ze prenatalne nie zdecydowałam się zrobić w łodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 13:36
-
dziewczyny, które chodzą na prywatne wizyty - ile za nie płacicie i ile u Was będą kosztować połówkowe? połówkowe to tak jak kolejne prenatalne??
Anga1989 - proszę o uzupełnienie mojej części tabelki
Kinga
33 lata
Zielona Góra
I ciąża
OM: 28.09.2016
16 tydzien 4 dzień
Asiczka11 widzę, że też jesteś z Zielonej Góry - do jakiego chodzisz lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:09