Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na dziś +3kg, ale przed ciążą schudłam na diecie low carb polecanej przy PCO. Ciekawa jestem ile ostatecznie przytyję, bo apetyt mam duży.
Moja dzidzia przy ostatnim usg (15t5d) ważyła 130g przy CRL 10cm. Wydawało mi się to dużo, zobaczymy na połówkowym. Teraz czas odliczamy od wizyty do wizyty
Przymierzam się do poinformowania szefowej o ciąży i mam stresa. Jutro zaczynam 5 miesiąc, ten kto nie wie mógłby nie zauważyć
Oczywiście kciukam za wizytujące i czekam na newsy po wizytachmamakejti, Marciiik lubią tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
Dziewczyny kciuki za wizyty &&&
Ja mam już +2 na wadze i czuję, że teraz zacznie rosnąć szybciej. Po ślube na hormonach przybyło mi 10 kg. Mam nadzieję ,że zatrzymam się na 90!!!
Od dwóch dni męczy mnie też bezsenność, a szególnie wczoraj.Kładłam się spać zmęczona, a mimo wszystko z 4 czy 5 godzin przewracałam się z boku na bok i głupie myśli zaprzątały mi głowe, głównie stare przewinienia mojego męża. Dobrze, że był w pracy na nocce20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Witam sie po poloznej,jak od niej wyszlam to tak zglodnialam ze wpadlam do malego tesco i bralam co w oczy wpadlo....efekt powyzej...ciekawe czy wogole zjem ....
Polozna znow inna ale fajna,mocz ok choc jakis zamglony,cisnienie 120/80 ...ten scan co list dostalam to polowkowy bedzie,na drugi do specjalisty mnie umowi dzisiaj,na 24 tydzien nastepna wizyta,na 26 tydzien test glukozy,na 28 tydzien antyciala chyba ze zaczne plamic to podadza od razu,wiec musze tego pilnowac,dopytalam co krwawi cay same miesniaki cay szyjka od ich nacisku to mowi ze nie wiadomo,ze roznie jest...pytalam o te uciskana szyjke wiec powiedziala ze nikt mi szyjki juz nie sprawdzi,kwestia czy sie skraca i rozwiera pozostanie wiec tajemnica..dopisala mi tez scan dodatkowy po 30 tygodniu ze wzgledu na miesniaki...
Posluchalysmy dziecia,pieknie serce bilo i bylo dokladnie tam gdzie jej pokazalam ze je cauje,bo pytala czy czuje ruchy...bo ja nie mam kopniakow tylko uciskania takie i przekrecanie...no i to tyle,aa i u nas bieda bo nic nie dostalam,ani ulotek ani nic...Anga1989, Leoparde, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
mamakejti wrote:
trzeba zrobić zlot lipcówek jak już powijemy (i wykarmimy) i każda przywiezie danie popisowe i będziemy 3 dni ucztować, jeść i pić wszystko co chcemy, a nie to co możemy;)
a Laski z UK zrobią u siebie i połączą się z nami skypem
Rosax zmontuj jakąś ekipę w Fatherlandzie i też się łącz z nami;) albo dołąćż do ekipy z UK lub PLhaha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Pytanie mam apropo tych poduch do spania,mam doswiadczenie tylko z taka typu c ale nie taka wielka tylko taka do karmienia typowo,i byla suuuper ale ja teraz potrzebuje cos do spania i zaczelam ogladac to te kobitki na fotkach takie zadowolona wygladaja w tych dluugich wezach i zglupialam,chce kupic bo dzisiejsza noc nawet z 4 poduszkami byla okropna no i takie pytanko jesli ktoras ma te dlugasna,czy ona jest poreczna zeby szybko ,sprawnie i wygodnie otulic sie nia w pasie do karmienia dziecka? Kurcze nombo bede miala ja pewnie w salonie i taki gigant bedaie zawadzal czy szukam dziury w calym? Poradzcie cos
-
nick nieaktualny
-
No to UWAGA!!!!
U mnie od 23,09.2016 do 12.12.2016 dokładnie +8 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!! od tamtej pory nie przytyłam nic. Więc kobietki- u mnie masa już jest, teraz rzeźba
Gdybałam już WHY???? no ale cóż fakty- ostra dieta przed ciążą, tona sterydw i hormonów a po zajściu- hulaj dusza.... i Efekty na załączonym obrazku
sisi, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Tak jak pisałam wcześniej ja dzisiejsza noc próbowałam spać z taką ok 180 cm wszystko było by ok tylko jak ja ją położyłam pod głowę to te wypełnienie tak się układało ze ja słyszałam takie jakby szumienie..i trochę to mnie denerwowalo bo nie dawało mi usnac i musiałam ja wyciągnąć spod glowy..i byłam ja oddac..
Jeżeli macie jakieś linki,stronki z których kupowałyscie proszę podzielcie się
Kruszynka5 -
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Pytanie mam apropo tych poduch do spania,mam doswiadczenie tylko z taka typu c ale nie taka wielka tylko taka do karmienia typowo,i byla suuuper ale ja teraz potrzebuje cos do spania i zaczelam ogladac to te kobitki na fotkach takie zadowolona wygladaja w tych dluugich wezach i zglupialam,chce kupic bo dzisiejsza noc nawet z 4 poduszkami byla okropna no i takie pytanko jesli ktoras ma te dlugasna,czy ona jest poreczna zeby szybko ,sprawnie i wygodnie otulic sie nia w pasie do karmienia dziecka? Kurcze nombo bede miala ja pewnie w salonie i taki gigant bedaie zawadzal czy szukam dziury w calym? Poradzcie cos