X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • SteveS Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na Allegro wylicytowałam kilka sukienek ASOS :) Zobaczę, jaka jakość - jeśli fajna, to będe licytować dalej, bo kroje mi się bardzo podobają.

KgXdp1.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po wizycie dziewczyny !!!

Tak więc, wszystko w jak najlepszym porządku :) Tym razem ciąża młodsza o 3 dni, ale pani doktor powiedziała, że jak na ten wiek to i tak bardzo ładnie wszystko się rozwija :) Serduszko bije 164 na min ;)

Anga wpisz mi, że kolejna wizyta i to będzie USG połówkowe 23.02 :)

Uwaga ! Uwaga ! Płeć: 100% chłopak :D i ja od samego początku miałam takie przeczucia, ale nikomu nie mówiłam :) Mąż w skowronkach oczywiście :)

Jestem przeszczęśliwa <3 :) ! Dziękuje wam za kciuki !!

A właśnie co do wagi, bo wczoraj wspominałyście dziewczyny to bobek nasz ma 158g :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:21

megi78, cookiemonster, Leoparde, Zoja, DTEM, Ewela35, Alimak, Anga1989, Nicka678, Paula55, joannapoznan, asiczka11, AniaKami, sisi, Amore, bulkaasia, rosax3, Maria91, mamakejti, PannaNatalia, evcikm81, Solane, Marciiik lubią tę wiadomość

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie gadajcie,bylamw tkmaxx i nie kupilam nic tylko dlatego ze nie bylo nic w rozmiarze newborn ale na 0-3 matkosci jakie fajne rzeczy mieli...uparlam sie ze na newborna kupie uniwersalne a pozniej juz na next w wyprzedazy zrobie cala wyprawke na kilka mcy...a juz bylam taaaaaak blisko zeby wyjsc z jakimis bodziakami ;)
    O malo tez nie zaczelam zaczepiac kobiet na ulicy haha...2 widzialam z wozkami ktore ja chce,inna tapicerka tylko ale fajnie mi wygladaly,takie leciutkie a o to mi chodzi...no nic,jak gdzies niedlugo nie pojade pomacac osobiscie to zostanie mi nagabywanie przechodniow ;)

Czesc niemowleca sklepu mi zamkneli wiec dupa,nie zobaczylam poduch..tyle ze te sportowe staniki kupilam,wzielam m bo s to takie male te miseczki mialy hmmm,mam nadaieje ze moje cyce dzis beda spaly wygodnie!!

Jak tam wasze wizyty,czy dopiero wieczorem?

0MPT.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagus,suuuper,brawo dla synusia! Jakie ladne tetno,mojego oscylowalo w okolicy 140 wczoraj...jeszcze powyzej 150 pare nie zlapalam,kurcze ciekawe czy z tym serduszkiem wsio ok ?

Jaguś_7810 lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagus,my mamy ten sam termin intak sobie wyobrazam ze moj dziec pewnie jest podobnej wielkosci :)

0MPT.png
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Wish mama. Zamawialam juz kilkadziesiat rzeczy z wisha i jak na razie sie nie przejechalam wiec spokojnie z wish mama bede zamawiac

A powiedz mi rozmiarowka jest normalna tzn jak noszę 38/40 to tez tak zamawiać? I jakie są koszty dostawy? ;) dopiero zamierzam poczytać ;)

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Jagus,my mamy ten sam termin intak sobie wyobrazam ze moj dziec pewnie jest podobnej wielkosci :)

Jasne, ja nawet z tego wrazenia zapomnialam sie zapytac ile juz mierzy hahaha ;D
    Z twoim serduszkiem na pewno wszystko okej, naprawde:)

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagus, gratuluję synusia :-D
    Zazdroszczę każdej, która zna już płeć maleństwa, ja muszę czekać jeszcze 26 dni.

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra,to kto zaczyna usg polowkowe? Ja mam na 15 luty,kto przede mna?

0MPT.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kruszynka5 wrote:
    A powiedz mi rozmiarowka jest normalna tzn jak noszę 38/40 to tez tak zamawiać? I jakie są koszty dostawy? ;) dopiero zamierzam poczytać ;)

Jak bedziesz ogladac to zwroc uwage na tabelke z rozmiarami i opiniami (czasami z polski ktos daje komentarz i to duzo daje przy wyborze rozmiarów). Dosc czesto jest tak, ze trzeba kupic ciut wieksze ale to tak jak mówię, trzeba zwrocic uwage na opinie i rozmiarowke podana ;)

Ja zawsze trafiam w sedno ;)

A koszty wysylki sa podane na samym dole danego artykulu bo niestety tu jest jeden minus ze za kazda rzecz trzeba osobno placic za wysylke. Ale po przeliczeniu to i tak duzo taniej wychodzi niz w normalnym sklepie

l22nhdgen92nqanl.png
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Jak bedziesz ogladac to zwroc uwage na tabelke z rozmiarami i opiniami (czasami z polski ktos daje komentarz i to duzo daje przy wyborze rozmiarów). Dosc czesto jest tak, ze trzeba kupic ciut wieksze ale to tak jak mówię, trzeba zwrocic uwage na opinie i rozmiarowke podana ;)

Ja zawsze trafiam w sedno ;)

A koszty wysylki sa podane na samym dole danego artykulu bo niestety tu jest jeden minus ze za kazda rzecz trzeba osobno placic za wysylke. Ale po przeliczeniu to i tak duzo taniej wychodzi niz w normalnym sklepie
    Ok dziękuję :)

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kruszynka5 wrote:
    Ok dziękuję :)

Np za te 5 rzeczy, które zamówiłam wyniosło mnie razem z przesyłką 126zl a za same rzeczy 86zl więc ta przesylka za kazda rzecz jakos nie dobija specjalnie ;) jakby co to pytaj

l22nhdgen92nqanl.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś ogromne gratulacje <3

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga wchodziłam na ta stronke i nie ma tam nic, kurcze tam dla niemowlakow nic nie ma :(

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Anga wchodziłam na ta stronke i nie ma tam nic, kurcze tam dla niemowlakow nic nie ma :(

Patrz jaka rozmiarowka od 0.

mania 89 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagus suuuper!! Moje gratulacje. Mama jednak ma ta intuicję ;)

Ja zaczęłam sprzątać jak głupia i teraz leżę bo trochę przegielam ;/

Ja dziś poczułam znowu maluszka jak go podsluchiwalam dopplerem <3 skubaniutki się buntuje na mamę :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Dobra,to kto zaczyna usg polowkowe? Ja mam na 15 luty,kto przede mna?
    Ja na Walentynki i z tego co pamiętam ktoś jeszcze też :) Ale dziewczyny z początku listy pewnie tydzień wcześniej! Ja też już chcęęęęęęęęę

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do polowkowych to pewnie w przyszly piatek na wizycie sie dowiem co i jak ;)

Wiec jak na razie czekam niecierpliwie <3

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też pewnie się dowiem kiedy połówkowe w przyszły piątek, bo idę na kontrolę, ale obstawiam marzec:(

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    ja też pewnie się dowiem kiedy połówkowe w przyszły piątek, bo idę na kontrolę, ale obstawiam marzec:(

Ja zapewne tez. Bo teraz ide w przyszly piatek (16+5) a na poczatku marca pewnie bede miec polowkowe (20+5).
    A na I prenatalnych mam napisane, ze w 18, 20 i 30tc mam miec badania

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ