Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie dziewczyny !!!
Tak więc, wszystko w jak najlepszym porządkuTym razem ciąża młodsza o 3 dni, ale pani doktor powiedziała, że jak na ten wiek to i tak bardzo ładnie wszystko się rozwija
Serduszko bije 164 na min
Anga wpisz mi, że kolejna wizyta i to będzie USG połówkowe 23.02
Uwaga ! Uwaga ! Płeć: 100% chłopaki ja od samego początku miałam takie przeczucia, ale nikomu nie mówiłam
Mąż w skowronkach oczywiście
Jestem przeszczęśliwa! Dziękuje wam za kciuki !!
A właśnie co do wagi, bo wczoraj wspominałyście dziewczyny to bobek nasz ma 158gWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:21
megi78, cookiemonster, Leoparde, Zoja, DTEM, Ewela35, Alimak, Anga1989, Nicka678, Paula55, joannapoznan, asiczka11, AniaKami, sisi, Amore, bulkaasia, rosax3, Maria91, mamakejti, PannaNatalia, evcikm81, Solane, Marciiik lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Nawet nie gadajcie,bylamw tkmaxx i nie kupilam nic tylko dlatego ze nie bylo nic w rozmiarze newborn ale na 0-3 matkosci jakie fajne rzeczy mieli...uparlam sie ze na newborna kupie uniwersalne a pozniej juz na next w wyprzedazy zrobie cala wyprawke na kilka mcy...a juz bylam taaaaaak blisko zeby wyjsc z jakimis bodziakami
O malo tez nie zaczelam zaczepiac kobiet na ulicy haha...2 widzialam z wozkami ktore ja chce,inna tapicerka tylko ale fajnie mi wygladaly,takie leciutkie a o to mi chodzi...no nic,jak gdzies niedlugo nie pojade pomacac osobiscie to zostanie mi nagabywanie przechodniow
Czesc niemowleca sklepu mi zamkneli wiec dupa,nie zobaczylam poduch..tyle ze te sportowe staniki kupilam,wzielam m bo s to takie male te miseczki mialy hmmm,mam nadaieje ze moje cyce dzis beda spaly wygodnie!!
Jak tam wasze wizyty,czy dopiero wieczorem?
-
Anga1989 wrote:Wish mama. Zamawialam juz kilkadziesiat rzeczy z wisha i jak na razie sie nie przejechalam wiec spokojnie z wish mama bede zamawiac
A powiedz mi rozmiarowka jest normalna tzn jak noszę 38/40 to tez tak zamawiać? I jakie są koszty dostawy?dopiero zamierzam poczytać
Kruszynka5 -
Muszka15 wrote:Jagus,my mamy ten sam termin intak sobie wyobrazam ze moj dziec pewnie jest podobnej wielkosci
Jasne, ja nawet z tego wrazenia zapomnialam sie zapytac ile juz mierzy hahaha
Z twoim serduszkiem na pewno wszystko okej, naprawde:)
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kruszynka5 wrote:A powiedz mi rozmiarowka jest normalna tzn jak noszę 38/40 to tez tak zamawiać? I jakie są koszty dostawy?
dopiero zamierzam poczytać
Jak bedziesz ogladac to zwroc uwage na tabelke z rozmiarami i opiniami (czasami z polski ktos daje komentarz i to duzo daje przy wyborze rozmiarów). Dosc czesto jest tak, ze trzeba kupic ciut wieksze ale to tak jak mówię, trzeba zwrocic uwage na opinie i rozmiarowke podana
Ja zawsze trafiam w sedno
A koszty wysylki sa podane na samym dole danego artykulu bo niestety tu jest jeden minus ze za kazda rzecz trzeba osobno placic za wysylke. Ale po przeliczeniu to i tak duzo taniej wychodzi niz w normalnym sklepie
-
Anga1989 wrote:Jak bedziesz ogladac to zwroc uwage na tabelke z rozmiarami i opiniami (czasami z polski ktos daje komentarz i to duzo daje przy wyborze rozmiarów). Dosc czesto jest tak, ze trzeba kupic ciut wieksze ale to tak jak mówię, trzeba zwrocic uwage na opinie i rozmiarowke podana
Ja zawsze trafiam w sedno
A koszty wysylki sa podane na samym dole danego artykulu bo niestety tu jest jeden minus ze za kazda rzecz trzeba osobno placic za wysylke. Ale po przeliczeniu to i tak duzo taniej wychodzi niz w normalnym sklepie
Kruszynka5 -
nick nieaktualny
-
Jagus suuuper!! Moje gratulacje. Mama jednak ma ta intuicję
Ja zaczęłam sprzątać jak głupia i teraz leżę bo trochę przegielam ;/
Ja dziś poczułam znowu maluszka jak go podsluchiwalam doppleremskubaniutki się buntuje na mamę
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Dobra,to kto zaczyna usg polowkowe? Ja mam na 15 luty,kto przede mna?
Ale dziewczyny z początku listy pewnie tydzień wcześniej! Ja też już chcęęęęęęęęę
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny
-
megi78 wrote:ja też pewnie się dowiem kiedy połówkowe w przyszły piątek, bo idę na kontrolę, ale obstawiam marzec:(
Ja zapewne tez. Bo teraz ide w przyszly piatek (16+5) a na poczatku marca pewnie bede miec polowkowe (20+5).
A na I prenatalnych mam napisane, ze w 18, 20 i 30tc mam miec badania